Tehetetlenség és egy kicsi fény

Téma címkék:
2013.04.17. 11:25

Ismeros a betegseggel valo szembesules…illetve az erzes, amikor a pszihiater ezt mondja, hogy ez tipikus borderline…raadasul orvos vagyok, rezidens, ertettem kicsit…bar nem vagyok (es nem leszek)  pszihiater. Ennek ugy 8 eve…

aztan par ev nyugi…az elso nagyobb borulas utan vegul is volt annyi erom, hogy keressek egy szakembert mert mar nem akartam meghalni, de neha elragadott az orveny es olyankor nem volt biztos a kovetkezo nap, ora, perc.

Aztan meg egy korhazas elmeny, ez frissebb, ugy ket eve…gyogyszertuladagolassal es amneziaval.

Es olyan ereju lelki fajdalommal, ez rossz leiras, de nem tudom jobban megfogalmazni, hogy csak anxiolitikumokkal birtam…amugy ez pillanatnyilag jo volt es szamomra orvoskent elerheto, de nem szakorvos javaslatara, o kesobb teljesen mas rend szerint irt gyogyszert.

de amit mondani akarok, hogy a munkahelyemet elvesztettem  emiatt (senki nem mondta ki, de ezert) ES EZZEL EGYUTT EZ A KRIZIS HOZOTT EGY UJ ESELYT!

Nem rogton, ugy egy ev vajudas, terapia es gyogyszeres kezeles utan.

Mert fel kellett allnom…es el kellett kezdjek valami ujat…es mert muszaj volt, sikerult.

Es most rezidens orvos vagyok es olyan szakon, amit szeretek. Terapiara jarok es bar nem latvanyosan, de stabilizalodtak a dolgok korulottem es bennem.

Es hiszem, hogy mindig kicsit figyelmesebbnek kell lennem…sot nagyon, mert kozel vannak a jolismert mintaim, es konnyu lenne ujrakezdeni a gyogyszeres jatszmat (neuroleptikumot most is szedek, de azt, es ugy, ahogy a doktorno kiirja), vagy a sebeket. De van mas is, mas mod is, mas dontes is, amit kepes vagyok ujra es ujra meghozni, hogy ne legyek`hatartalan~, azaz legyenek hataraim es fogozopontjaim.

Es persze surun kezdeni ujra, mert  eleg botladozo vagyok. Most is fajnak es benitanak olyan dolgok, amiket nem hisz el a szivem.. az agyam probalja, hogy lehetnek maskepp.

Tehetetlen vagyok sokszor es talan ezt hordozom majd egy eleten at…es az eselyt is a labilitas fokozodasara..de nem csak ez van szamomra. NEM CSAK EZ! Ezt most magamnak irom, mert amikor csak ezt erzem, az pusztito es nem latok ki belole. Koszi, hogy leirhattam, es talan valaki elolvassa.Hatartalan…vagy megsem….

 

#12123 jazmina hozzászólása: 2013.05.09. 08:41

Szia!

Lenne kedved barátkozni, beszélgetni?

Én 24 éves vagyok, sajnos SORSTÁRS, ráadásul pszichológus hallgató. Úgyhogy hasonló cipőben járunk!

Szívesen barátkozok, beszélgetek másokkal is, ha valakinek van kedve hozzá, írjon, nagyon boldog lennék, ha találnék valakit, akivel úgy oszthatnám meg a gondolataim, érzéseim, hogy tudja miről beszélek, és nem kételkedve, kerek szemekkel néz, és olvassa soraim. Ti tudom, megértitek!

Szép napot mindenkinek!

A címem: veg.viktoria@gmail.com

 

#12122 hatartalan hozzászólása: 2013.04.18. 09:11

ijeszto

tegnap meg optimistan irtam..es most elragad a pilanat felelme…

ez lenne a borderline…erosen ugy nez ki…es az atjaras az egyik allapotbol a masikba mentalisan…tudas szintjen meg csak csak lehetseges, de erzelmileg alig..nem tudom elkepzelni milyen a masik, amikor epp nem vagyok benne.

#12121 hatartalan hozzászólása: 2013.04.18. 07:30

Szia Bordigabi!

sajnos a telefon nem praktikus mert Romaniaban elek.De ha akarsz irjal privatba is, szamoca22@yahoo.com.Sajnos nem biztos hogy tul hamar valaszolok, de igyekszem azert figyelni a postaladam.

#12120 bordigabi hozzászólása: 2013.04.17. 17:47

Szia   határtalan  most  nem  olvastam  végig   de   végig  fogom….szóval……csak  annyi  ha te is  szeretnél  beszéélgetni  …..meg   ha  bárki szeretne  beszélgetni nekem  jól  esne mondjuk:20 504 5336

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close