Anorexia – felnőttekkel ki foglalkozik?

Téma címkék:
2013.05.09. 09:21

Sziasztok.Segítséget kérnék azoktól akik már gyógyultak vagy már jó úton haladnak a gyógyulás felé. 20 éves és 40kg a lányom és rájöttem hogy anorexiás. Már voltunk Pszichológusnál, természetgyógyásznál, de eddig semmi változás nem történt.

A legszomorúbb, hogy egyetlen klinikán sem tudják fogadni és terápiás kezelést sem tudnak nyújtani mivel már elmúlt 18 éves. Kérném azok segítségét, akik tudnak ajánlani olyan kórházat vagy kezelő orvost ahol foglalkoznak felnőttekkel is. Köszönöm

varoszoba2
#12544 varoszoba2 hozzászólása: 2013.05.09. 16:13

Kedves atlantisz!

Érdeklődni szeretnénk, hogy az oldalon már többször felajánlott segítségnyújtás miből áll? Amennyiben díjazás ellenében ad tanácsot a rászorulóknak, kérjük, a továbbiakban ne ezt a formáját válassza reklám célú bejegyzések számára. Erre más felületeink szolgálnak.

Érdeklődni a varoszoba@akkrt.hu tud.

Köszönettel: Várószoba

#12543 atlantiszi hozzászólása: 2013.05.09. 10:09

Kedves Edoka!

Nagyon szivesen segitek Neked, igaz jelen pillanatban nem Magyarorszagon tartozkodom(UK.-ban), de a tanacsaimat megfogadva esetleg gyorsan leteszi az anorexiajat a tukorben helyesen latva magat.Van egy modszerem amit ha rendszeresen alkalmaz es a kontaktust legalabb  beszelgetesi(chat.stb.) szinten tartva egyensulyba hozhatja sajat magat.

elerhetosegem:

laszlo.thot@gmail.com

Szep napot kivanok:
Toth Laszlo lelki segito(met.pszichoterapeuta specialis tanacsado)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close