Klorofillnak – felvilágosítás

2013.05.11. 17:33

Kedves Klorofill!

Elnézésedet kérem, hogy csak ma jelenkezem, de előbb nem tudtam. mert sok munkám csak ma engedélyezett egy kis szörfözést. De elsőként Neked válaszolok, mert tudom mit jelent a bizonytalanság az esetedben.

A hírem sajnos rossz! A téged érdeklő kérdésre a válasz:

A gyomortükrözéssel való epekő eltávolítás nem m

az epe kioperálását követő egyik gonoszkodása az emberi szervezetnek. A kioperált epe működése áttevődik az epevezetékbe és génjeiben magával viszi az epekőképzés tudományát.

Így a zsíros ételek fogyasztása, a hajlam és az esti ima elmulasztása kiválthatja pici aranyos epekövek gyártására való késztetést. Ezek elzárják a vezetéket és olyan- csak mazohisták által élvezhető- fájást ajándékoznak az embernek, hogy csak na! Ezeket szippantja ki, vagy töri  össze a  csőbe öltözött, az emberi elme magas fokán megalkotott kis műszer. A széttrancsírozott darabkákat a szervezet hulladékgyűjtőjébe továbbítja

Még egy gondolat: Ma már az epekő eltávolítás 3 pocakba fúrt lyukon keresztül történik, és 3 nap kórházi ápolást igényel. Nem kell félni tőle, 100 esetből csak 6-nak szükséges további sebészeti beavatkozással befejezni a műtétet. Én benne voltam a 6-ba. Nem unatkoztam!

 

Remélem kis áltudományos ismertetőm nem hagyott sötét foltot a téma leírásában.

16 éven aluliaknak, és orvosoknak nem ajánlott írás!!

Civilke az éjjeli bagoly

 

#12581 klorofill hozzászólása: 2013.05.18. 09:52

Köszönöm a választ. Azóta nem csak megtudtam, hogyan működik ez, és hogy ERCP a hivatalos neve, de volt szerencsém kipróbálni is. Nem élvezetesebb, mint egy gyomortükrözés, de legalább tovább tart (15-20 perc). Viszont az Uzsoki Kórházban profi módon elvégzik, azt hiszem, mindig ugyanaz a főorvos csinálja, tehát attól sem kell félni, hogy az ember egy kevésbé jó orvos kezébe kerül. De ezzel csak epevezetékben elakadt egyészen apró köveket lehet kipiszkálni. Epekő zúzással csak a Bajcsy Kórházban próbálkoznak, név szerint Bodnár András főorvos. Akárhova mész, akármelyik másik orvost kérdezed, azt fogja mondani, hogy ez hülyeség, lehetetlen, értelmetlen. Ezért aki meg akarja úszni a műtétet, legjobb, ha egyből Bodnár Andrást keresi a Bajcsyban. Előzetesen érdemes elolvasni ezt a cikket (Bodnár Anrás írta, sk.) http://www.vital.hu/themes/sick/epe3.htm

Nekem nagyon rokonszenves Bodnár főorvos hozzáállása, aki sebész létére, mielőtt vágni kezdene, még megpróbálkozik szelídebb megoldással, ami ugyan nem túl gyakran, de az esetek kb. negyedében sikeres.

A laparoszkópiás műtéttel nekem az a bajom, hogy altatásban végzik, és az esetek egyáltalán nem elhanyagolható százalékában menet közben úgy döntenek, hogy mégis áttérnek a nagyműtétre. Aztán ha felébredsz, megtudod, hogy megúsztad három kis lyukkal, vagy van egy félméteres vágásod. Vagy fel se ébredsz – ugyanis statisztika szerint százból egy beteg belehal a műtétbe, ami azért nem kevés (érdemes rákeresni, mindenhol ezt írják).

Egyébként itt vannak részletek az ERCP-ről:

http://www.endo-kapszula.com/Kezeleseink/reszletek/22/endoszkopos_retrograd_cholangiopancreatografia_ercp

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close