Mindenkinek

Téma címkék:
2013.05.17. 17:14

Helló kedves sorstársak!

Ma be tudtam lépni a várószobába.Nagyon meghatott,hogy ilyen sokan aggódtok miattam és gondoltok rám! Köszönöm Mindenkinek. Igen bent fekszem Debrecenben a klinikán a II-es belgyógyógyászaton.Járok a vizsgálatokra szorgalmasan,de még nagyon sok van hátra.Kb.még 2 hétig kitart. Ahogy olvaslak benneteket,látom megvagytok(ki így-ki úgy).Nem olvastam sehol,hogy elkezdődött -e már a 3-as kezelés! Nem kapja még senki? Olyan sokan írtatok hozzám,hogy nem is tudok személyesen senkinek válaszolni. Félek,hogy valakit kihagynék és sértődés lenne belőle.Köszönöm MINDENKINEK,hogy velem van.Jobbulást kívánok Nektek!Én is sokat gondolok Rátok!  Kellemes ünnepeket,jó unokázgatást és sikeres kezelést kívánok.Sok- sok szeretettel: anamary    (06-30/7461914)

anamary
#12703 anamary hozzászólása: 2013.05.20. 18:06

Szép estét kívánok mindenkinek! Nem tudom miért,de mostanában nem kapok értesítést a Várószobából. Nem tudomTi hogy vagytok ezzel? Itt írígykedek,hogy milyen jó volt Nektek,hogy szabadlábon voltatok ezen a szép hosszú hétvégén. Jó nem is “igazán vagyok írígy).Holnaptól nekem is megkezdődik (folytatódik) a kivizsgálás.Vége a lazsálásnak.Szerencsére eddig még nem találtak olyan dolgot ami kizárhatná az átültetést.Egyedül ez a fránya thrombocita szám nem akar normalizálódni.Most már elértem a 60-at,de még ez sem elég az orvosomnak.Állandóan “idegesítenek”,hogy egyek igyak még többet,eddig sem voltam nagy evő,de nem értik meg! Hát mit ne mondjak a kislábujjamtól a fejem búbjáig mindent végig nézetnek.Voltam a fülészeten (azóta fáj a bal fülem).Remélem 2 hét múlva már otthonról írhatok Nektek és csupa-csupa jó hírt. Addig is minden jót kívánok mindenkinek,erősítsétek fel magatokat a várva várt kezelésre!  Üdvözlettel: anamary

museto
#12702 museto hozzászólása: 2013.05.17. 22:12

Szia Anamary!

Örülök, hogy “életjelt” adtál magadról, szorítunk Neked, hogy megkezdett vizsgálatod sikerrel járjon és végre kitörhess a betegség fogságából. Mivel személyesen is kapcsolatban vagyunk, merem írni Neked családom és a magam nevében is a legőszintébb jókívánságainkat.

Ha úgy érzed, olyan dologgal találkoztál vizsgálatod során, ami számunkra is érdekes és főként informális jellegű lehet, kérlek oszd meg velünk. Sajnos vagyunk a csapatban néhányan, akiknek van esélyük a Te utad bejárására.

Szeretettel gondolunk Rád, Museto és családja, na meg a “banda”.

#12701 panzer1 hozzászólása: 2013.05.17. 19:18

Kedves anamary!

A lányom mondta,hogy többször kerestél a skypon.Pár napon belül hazaérek és majd beszélgetünk.Nagyon drukkolok neked és ne add fel semmilyen körülmények között a reményt.Én le vagyok maradva,mert nem tudom,hogy miért fektettek be és milyen vizsgálatokat kell végigcsinálnod. Üdv.panzer1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close