RLS szindróma

Téma címkék:
2013.05.21. 17:41

Sziasztok !

Segítségeteket szeretném kérni: RLS-es betegeket keresek !

Betegségem 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor felkerestem háziorvosomat általános fáradsággal, végtagzsibbadással, izomfájdalommal, alvászavarral. Akkor már hónapok óta csak úgy tudtam aludni, hogy egyik lábamat ütöttem a másikkal. Pokoli fájdalmat éreztem és érzek most is, amit nagyon nehezen tudok leírni. Psychiatriai gondozásba vettek. Rengeteg antidepresszánst és altatót kaptam, de sajnos egyik sem használt. Sajnos izomfájdalmaimon egyik sem segített. 8 hónap psychiátriai kezelés után neurológiai szakvizsgálat történt. /2010.márciusában / Nyaki gerinc MR Koponya CT Ana screen Wilson kór Kopona MR SM protokoll szerint. Természetesen minden vizsgálati eredményem negatív lett. Végtagfájdalmaim, végtagokban jelentkező fonák érzések, akaratlan végtagmozgásaim megmaradtak. Restless-leg syndróma – közölte neurológusom. Azilectet, Mirapexin-retardot kaptam.  1 év elmúltával fájdalmaim ismét erősebbek lettek, izomfeszülések, izomgörcsök megmaradtak, Mirapexin, Azilect, Neupro tapasz. 2013 márciusában neurológusom Stalevot írt fel és vizsgálat után közölte, parkinson – kóros vagyok. Stalevo szedése mellett izommerevségem sokkal jobb lett. De néha iszonyú rosszullét jön rám. Remeg keze-lábam, főleg fáradságnál. Aludni még mindig nagyon keveset tudok. Nagyon sokszor elviselhetetlen izomlázam van. Mirapexin nélkül egyetlen éjszakát sem bírok ki, a fájdalmak miatt. 4 év szenvedés után június elején fekszek be a SOTE-ra. Bízom benne, hogy legújabban felállított diagnózis ( Parkinson ) téves. RLS -es betegeket keresek. Segítsünk egymásnak , ha tudunk.Üdv .: Szivi

#12779 xynitta hozzászólása: 2013.05.25. 20:49

Szia,

nekem ez klasszikus kronikus lyme kornak tunik. Ez nem jelenti azt, hogy igazam van. Csekkold le a tunetlistat (http://lymebeteg.hu/betegeknek.html#tunetek). Altalanos szabaly, hogy ha volt kullancscsipes es a lista (az oldal aljan van) kb 2/3-a megvan, akkor erdemes elgondolkozni a lehetosegen. Ez esetben Dr Eszto Klara a te embered az Istenhegyi Gendiagnosztikan. Jobbulast kivanok!

EN-ek
#12778 EN-ek hozzászólása: 2013.05.24. 15:12

Igy van! ÉN ezzel abs. 1et értek. sztem se kéne mindenkinek össze-vissza irkálni! (n is logikuss) DE hát látnivaló, h 1xűen n hajlandóak jönni Skippire sesehova, mintha bele is halnának! (úh ezennel vissza is törlöm magam a mai részéből, mégha ezáltal museto kolléga LE is hagy )

DE azért vmi haszna is van ezen mai “ténykedésünknek”: kideritettem a email meg-nem-érkezésének az okát! (L. lent) EZ viszont közérdekű problema, máshol is olvastam minap h panaszkodtak…

Peace 4 all!

varoszoba2
#12777 varoszoba2 hozzászólása: 2013.05.24. 14:14

Hello Én-ek és Gyomorfekély!

Kérjük, hogy a bezsélgetést külön történetben folytassátok. Mici indította a beszélgetést, de a lentieket már nem hozzá intéztétek.

Naggggyon köszi a megértést!

Üdv: VSZ

#12776 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 13:46

Elvitte acica ama szép-ép-képet? A letépett aczzal? Csicsa nyelvett. KISSé elvon-unok. Így betabellázva-tablettázva jooban esik. Mi ama Smtp server? Szervi baj-okk? Ass-e tommijaz. Buktam egyin számtecből, kétszer, majnem kirúgtak másodéven miatt.

#12775 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 13:19

írtam Néked, nem kaptad meg? Nem kukkantok, írok, Neked. Gyomi írt Neked. Igen, az is vakk, nehezen állható. A skizó jó, a szellemek kedvesek, csendben beszélnek, hogy ne zavarják nyugalmam, ha kiterülök. Én a noreplay-re írtam. Ezt még nem látta.

wez új mail.

EN-ek
#12774 EN-ek hozzászólása: 2013.05.24. 12:35

sóval itt kukulsz csendben, DE behalnál HA irnál vmit – HA ÉN nem! (n v teis bodri?! azok a LEGrosszabbak, méga HÓTskizóknál is!! – agyilag KIkészitők!)

 

N kapt semmit mélemre, sajn… (buli.3675@gmail.com)

N találom book formájában, DE – aki keres AZ talál alapon – megleltem filmként! (HA érdekel berak6om néked a ÉN stenkiráj oldimra…)

 

VISZONT! rájöttem mé n kapok(-unk) email üziket a ujj hozészólásokról: mer a összes a spam mappába landol, má 7ek óta!!

(guglinak vmi naon n teccik rajta! /pd 1 porNO-s qvát se láttam benne / ezt n ártana vkinek +bütykölni, mer ez igy eléggé GÁZ)

#12773 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 12:30

Te, Én-ek-es madárka, óvastad a Madárkát? William Wharton, Írtam Feléd. Gyomi írt. Gyom-rom. Kétsző is. Leszel Én-ekes?  Szövegíró?

#12772 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 13:08

Három napja tiszta vagy, úgymond szüzike, pisológiai értelemben. Miről e-esz-ész-élsz? Abstract, tsak ne lenn oly faradt. A psiológus meg a spisiáter mongya, szedd ember a gyógyibogyit, mert kibaszilikázlak, patziens. Sorom Aclarom – egy finnisch vagy netalán schwedisch band lehet-ne. Várom a dobos, dobbantok. A zsákucca a zárt oszt zárt ajtaja mögött lenne, nem tessene. Semmijen ért-L.M.-ben. L.M.-emben lennék.

#12771 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 10:24

az jó,ha vammi tökéles, a kés legyen is az, ha szórom aklarom, ez eaz ujj bandám neve, tagokat keresek!!! Mert az esőbe’ pisálni inspiráló nem frankó.

ehhe, ehhem, fájt? Hát a fene tuddja, ez old schúl HP. Büszke is vakk rá, hé méiscsak kutymorgó.

EN-ek
#12770 EN-ek hozzászólása: 2013.05.23. 10:09

miaz h rühelled?! még mindig AZ a legjobb, bár távolról se tökéles..

a 3-as leszedhető a oldimról v HA kell a 4-es, aztis adhatok, de az má kicsit  nagyobb (HA régi / ócska a géped) – 5-östől fölfelé télleg felejtős, lévén 1 NAGY kalap szar!!!

 

(a gyomfek-re irtam. talán nézd + a spam mappát, hátHA felakatt rajta?)

#12769 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 10:03

ja, rágyüttem magma si. De kibottul tud fájjni, a fene értsse, éN-nnem. Hátt meg a pavor nocturno. Azé’ irhacc, nekem uan nincs a Spyke-im, rühellem aztat, macskás vakk, de otta mail gyomifekk-fákk…

EN-ek
#12768 EN-ek hozzászólása: 2013.05.23. 09:36

RLS nyugtalan-láb szindrómát jelent. pl. amikor éjszaka rugdosol ősze-visza a zidegtől ahejett, h békésen csicsikálnál mint 1 yolnevelt csecsszopó; lehetőleg a yo kemény falba (ah ÉN xoktam, mikor pl. a barom fat FELbasz agyilag, és/v bunyó van! – sőt már álmomban IS képes erre!! ) –> LEfekvés előtt némi (max. 0,5) canac elég yol seggit nekem…

#12767 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 08:06

Szia! De fura, hogy mindenre azt hiszem, normális. Ezen az alapon tök gazdag vagyok betegségeket véve, kész tárháza a pszichés nyavajatörésnek.

Az alvászavarral; nehéz elalvás, pavor nocturnussal már nem is foglalkozok, nem tudnak ellen tenni semmit. Azt viszont nem tudtam, hogy az az iszonyú fájdalom a lábban valami baj, azt hittem, csak nyomódik, bevertem, mifene. Aztán meg ott van a parkinsonismus is minden tünetével, csak most nyugodtabb, mert letettem az antipszichót meg mindent. Azóta színesebbek az álmok, ha ugyan sikerül aludni Ypsila nélkül. Üdv. e.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close