RLS szindróma

Téma címkék:
2013.05.21. 17:41

Sziasztok !

Segítségeteket szeretném kérni: RLS-es betegeket keresek !

Betegségem 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor felkerestem háziorvosomat általános fáradsággal, végtagzsibbadással, izomfájdalommal, alvászavarral. Akkor már hónapok óta csak úgy tudtam aludni, hogy egyik lábamat ütöttem a másikkal. Pokoli fájdalmat éreztem és érzek most is, amit nagyon nehezen tudok leírni. Psychiatriai gondozásba vettek. Rengeteg antidepresszánst és altatót kaptam, de sajnos egyik sem használt. Sajnos izomfájdalmaimon egyik sem segített. 8 hónap psychiátriai kezelés után neurológiai szakvizsgálat történt. /2010.márciusában / Nyaki gerinc MR Koponya CT Ana screen Wilson kór Kopona MR SM protokoll szerint. Természetesen minden vizsgálati eredményem negatív lett. Végtagfájdalmaim, végtagokban jelentkező fonák érzések, akaratlan végtagmozgásaim megmaradtak. Restless-leg syndróma – közölte neurológusom. Azilectet, Mirapexin-retardot kaptam.  1 év elmúltával fájdalmaim ismét erősebbek lettek, izomfeszülések, izomgörcsök megmaradtak, Mirapexin, Azilect, Neupro tapasz. 2013 márciusában neurológusom Stalevot írt fel és vizsgálat után közölte, parkinson – kóros vagyok. Stalevo szedése mellett izommerevségem sokkal jobb lett. De néha iszonyú rosszullét jön rám. Remeg keze-lábam, főleg fáradságnál. Aludni még mindig nagyon keveset tudok. Nagyon sokszor elviselhetetlen izomlázam van. Mirapexin nélkül egyetlen éjszakát sem bírok ki, a fájdalmak miatt. 4 év szenvedés után június elején fekszek be a SOTE-ra. Bízom benne, hogy legújabban felállított diagnózis ( Parkinson ) téves. RLS -es betegeket keresek. Segítsünk egymásnak , ha tudunk.Üdv .: Szivi

#12779 xynitta hozzászólása: 2013.05.25. 20:49

Szia,

nekem ez klasszikus kronikus lyme kornak tunik. Ez nem jelenti azt, hogy igazam van. Csekkold le a tunetlistat (http://lymebeteg.hu/betegeknek.html#tunetek). Altalanos szabaly, hogy ha volt kullancscsipes es a lista (az oldal aljan van) kb 2/3-a megvan, akkor erdemes elgondolkozni a lehetosegen. Ez esetben Dr Eszto Klara a te embered az Istenhegyi Gendiagnosztikan. Jobbulast kivanok!

EN-ek
#12778 EN-ek hozzászólása: 2013.05.24. 15:12

Igy van! ÉN ezzel abs. 1et értek. sztem se kéne mindenkinek össze-vissza irkálni! (n is logikuss) DE hát látnivaló, h 1xűen n hajlandóak jönni Skippire sesehova, mintha bele is halnának! (úh ezennel vissza is törlöm magam a mai részéből, mégha ezáltal museto kolléga LE is hagy )

DE azért vmi haszna is van ezen mai “ténykedésünknek”: kideritettem a email meg-nem-érkezésének az okát! (L. lent) EZ viszont közérdekű problema, máshol is olvastam minap h panaszkodtak…

Peace 4 all!

varoszoba2
#12777 varoszoba2 hozzászólása: 2013.05.24. 14:14

Hello Én-ek és Gyomorfekély!

Kérjük, hogy a bezsélgetést külön történetben folytassátok. Mici indította a beszélgetést, de a lentieket már nem hozzá intéztétek.

Naggggyon köszi a megértést!

Üdv: VSZ

#12776 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 13:46

Elvitte acica ama szép-ép-képet? A letépett aczzal? Csicsa nyelvett. KISSé elvon-unok. Így betabellázva-tablettázva jooban esik. Mi ama Smtp server? Szervi baj-okk? Ass-e tommijaz. Buktam egyin számtecből, kétszer, majnem kirúgtak másodéven miatt.

#12775 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 13:19

írtam Néked, nem kaptad meg? Nem kukkantok, írok, Neked. Gyomi írt Neked. Igen, az is vakk, nehezen állható. A skizó jó, a szellemek kedvesek, csendben beszélnek, hogy ne zavarják nyugalmam, ha kiterülök. Én a noreplay-re írtam. Ezt még nem látta.

wez új mail.

EN-ek
#12774 EN-ek hozzászólása: 2013.05.24. 12:35

sóval itt kukulsz csendben, DE behalnál HA irnál vmit – HA ÉN nem! (n v teis bodri?! azok a LEGrosszabbak, méga HÓTskizóknál is!! – agyilag KIkészitők!)

 

N kapt semmit mélemre, sajn… (buli.3675@gmail.com)

N találom book formájában, DE – aki keres AZ talál alapon – megleltem filmként! (HA érdekel berak6om néked a ÉN stenkiráj oldimra…)

 

VISZONT! rájöttem mé n kapok(-unk) email üziket a ujj hozészólásokról: mer a összes a spam mappába landol, má 7ek óta!!

(guglinak vmi naon n teccik rajta! /pd 1 porNO-s qvát se láttam benne / ezt n ártana vkinek +bütykölni, mer ez igy eléggé GÁZ)

#12773 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.24. 12:30

Te, Én-ek-es madárka, óvastad a Madárkát? William Wharton, Írtam Feléd. Gyomi írt. Gyom-rom. Kétsző is. Leszel Én-ekes?  Szövegíró?

#12772 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 13:08

Három napja tiszta vagy, úgymond szüzike, pisológiai értelemben. Miről e-esz-ész-élsz? Abstract, tsak ne lenn oly faradt. A psiológus meg a spisiáter mongya, szedd ember a gyógyibogyit, mert kibaszilikázlak, patziens. Sorom Aclarom – egy finnisch vagy netalán schwedisch band lehet-ne. Várom a dobos, dobbantok. A zsákucca a zárt oszt zárt ajtaja mögött lenne, nem tessene. Semmijen ért-L.M.-ben. L.M.-emben lennék.

#12771 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 10:24

az jó,ha vammi tökéles, a kés legyen is az, ha szórom aklarom, ez eaz ujj bandám neve, tagokat keresek!!! Mert az esőbe’ pisálni inspiráló nem frankó.

ehhe, ehhem, fájt? Hát a fene tuddja, ez old schúl HP. Büszke is vakk rá, hé méiscsak kutymorgó.

EN-ek
#12770 EN-ek hozzászólása: 2013.05.23. 10:09

miaz h rühelled?! még mindig AZ a legjobb, bár távolról se tökéles..

a 3-as leszedhető a oldimról v HA kell a 4-es, aztis adhatok, de az má kicsit  nagyobb (HA régi / ócska a géped) – 5-östől fölfelé télleg felejtős, lévén 1 NAGY kalap szar!!!

 

(a gyomfek-re irtam. talán nézd + a spam mappát, hátHA felakatt rajta?)

#12769 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 10:03

ja, rágyüttem magma si. De kibottul tud fájjni, a fene értsse, éN-nnem. Hátt meg a pavor nocturno. Azé’ irhacc, nekem uan nincs a Spyke-im, rühellem aztat, macskás vakk, de otta mail gyomifekk-fákk…

EN-ek
#12768 EN-ek hozzászólása: 2013.05.23. 09:36

RLS nyugtalan-láb szindrómát jelent. pl. amikor éjszaka rugdosol ősze-visza a zidegtől ahejett, h békésen csicsikálnál mint 1 yolnevelt csecsszopó; lehetőleg a yo kemény falba (ah ÉN xoktam, mikor pl. a barom fat FELbasz agyilag, és/v bunyó van! – sőt már álmomban IS képes erre!! ) –> LEfekvés előtt némi (max. 0,5) canac elég yol seggit nekem…

#12767 gyomorfekely hozzászólása: 2013.05.23. 08:06

Szia! De fura, hogy mindenre azt hiszem, normális. Ezen az alapon tök gazdag vagyok betegségeket véve, kész tárháza a pszichés nyavajatörésnek.

Az alvászavarral; nehéz elalvás, pavor nocturnussal már nem is foglalkozok, nem tudnak ellen tenni semmit. Azt viszont nem tudtam, hogy az az iszonyú fájdalom a lábban valami baj, azt hittem, csak nyomódik, bevertem, mifene. Aztán meg ott van a parkinsonismus is minden tünetével, csak most nyugodtabb, mert letettem az antipszichót meg mindent. Azóta színesebbek az álmok, ha ugyan sikerül aludni Ypsila nélkül. Üdv. e.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close