Thalassa ház

Téma címkék:
2013.05.28. 18:30

Halihó Mkinek!Túl vagyok a Thalassa ház 2.napján.Bejárós lettem.Nagyon fárasztó ez így hirtelen.Az első para minden reggel az utazás.Egész nap emberek között kell lennem,és nem igazán lehet hosszan elvonulni,mert mindig van valami csoport.Az orvosok,ápolók nagyon rendesek.Jó a csapat is.Vegyes a banda.Fiatalok,idősebbek.Nehezen megymég a társaságba való tartózkodás.Gyakran félre kell vonulnom,mert stresszelnek a többiek.Nem tudom,hogy hogyan csinálom végig,de valahogy végig KELL csinálnom.Ma már akkora feszültség volt bennem egész nap,hogy törni-zúzni tudtam volna.Nagyon zaklatott vagyok,kattogok.Fáradt vagyok és nem csak az új szitutól.Majd két hónapja nem alszom jól.Forgolódom,gyakran fölébredek.Agyilag is kimerültnek érzem magam,és lelkileg is.Most nem igazán tudom,hogy zargassam az orvosom már az elején,vagy valahogy húzzam ki amíg ő keres.Br!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#13235 katamama hozzászólása: 2014.03.17. 15:50

Szia, most találtam meg az írásodat, érdekelne mi van Veled? Hogy alakult azóta az életed?

#13234 almodozo76 hozzászólása: 2013.08.23. 16:51

Sziasztok!Bocs hogy így eltűntem.Ez a hetem volt a 13. a thalassa házban.Hát nem gondoltam volna,hogy ennyi időt végig tudok csinálni.Eddig mindig föladtam hamar.Most,hogy idáig elértem még eltökéltebb vagyok.Ugyebár bejárósként kezdtem,majd bentfekvős lettem.Ettől a héttől lettem ujra bejárós.Nos a tapasztalataim nagyon pozitívak.Nagyon jó a csapat és a személyzet is király.A benti élet már zökkenőmentesen megy.Most a maradék időmben valahogy át kell hogy vigyem a kinti életemre is.Na most ezen akarok elkezdeni dolgozni.Szóval egy mondatban összefoglalva:Életem legjobb döntése a Thalassa ház!!!!!!!!!!

#13233 almodozo76 hozzászólása: 2013.06.06. 04:40

Sziasztok!Ma lessz a Thalassában a 9. napom.Tegnap úgy érzem hatalmas áttörést produkáltam.Először is egyre többet dumálok,bár még mindíg úgy érzem nem szivesen állnak szóba velem.Ami nagy dolog volt az,hogy az egyik foglalkozáson szerepjátékot vállaltam.Igaz már az elején megbántam,hogy bevállaltam,de eléggé pozitív visszajelzéseket kaptam.Még mindíg mosott rongyként dőlök be az ágyba esténként,viszont eddig még sikerült reggelente időre beérnem.SZval ez van most.Bízom benne ma már sütni fog a napocska is és mindenkinek derűs és nyugis napja lesz!Vigyázzon mindenki magára!

Üdv:almodozo

#13232 jazmina hozzászólása: 2013.06.04. 16:15

Szia!

Nagfyon drukkolok Neked! Kitartást! Írj majd, ha lesz kedved, időd, lehetőséged!

Én szívesen olvasnám soraid, érdekel,hogy mi történik veled, hogy vagy, és az is persze, hogy mi vár rám!

Fel a fejjel! Minden jót!

Viki

#13231 konyvmoly hozzászólása: 2013.06.04. 15:41

 

ÚJ BORDERLINE KÖNYV!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok Sorstársak!

Én most nem történetet fogok írni, hanem egy könyvajánlót magunknak. Képzeljétek, láttam a neten, hogy az Ünnepi Könyvhéten a Vörösmarty téren egy új borderline könyv fog megjelenni.  Lévay Anikó  a szerzője – ez nem az Orbán Viktor felesége – és a könyv címe pedig: Borderline személyiségzavarom van. Én biztos meg fogom venni, mert azt írják, hogy ő nem pszichológus, vagy pszichiáter, aki szakkönyvet írt, hanem ugyanúgy szenved, mint mi, és a saját tapasztalatait írja le. Nagyon kiváncsi vagyok, egyébként 2200 forint a könyv, oké tudom, pénz, de ha megnézitek ez még az olcsóbbak közt van. a Medicina adja ki, és úgy tudom a könyvhéten van valami engedmény is a könyvekre – nem tudom biztosan.

Remélem segítettem kicsit.

EN-ek
#13230 EN-ek hozzászólása: 2013.05.30. 16:42

FAsza! Tedd azt…

mert NINCS rosszabb, 1 BEfordulós felfordulósnál!

#13229 almodozo76 hozzászólása: 2013.05.30. 16:11

Halihó Mkinek!Túl vagyok a 4. napomon.Húúúúúú……..Ma beszélgettem a dokimmal 30 percet,és egy kicsit jobb.Remélem a rossz érzéseim,düh rohamaim lassan majd lecsendesednek.Csak az agyam ne kattogna,kombinálna folyamatosan.Úgy döntöttem minden erőszakomat,indulatomat arra használom,hogy végig csináljam ezt az egésszet.Még nem tudom hogyan de erre vágyom most.Csak enyhülést,levegőt akarok.Szeretném lelassítani ezt a ringlispirt amin ülök.Én a külső kontrolokból,vissza jelzésekből vagyok talpon és itt még nincs olyan ember aki igazán közeledett volna felém.Néha-néha megpróbálok beszélgetni az emberekkel,de valahogy úgy érzem ők nem akarnak.Lehet,hogy ezt most benéztem,de én ezt érzem.Tudom én is magamba fordúltam és nagyon visszahúzódtam,és lehet ez riasztja el őket.Nem tudom….Talán ez is majd kialakul,csak még idő kell hozzá

#13228 jazmina hozzászólása: 2013.05.30. 12:12

Szia!

Én is a napokban határoztam el azt, hogy nyáron “bevonulok” a Thalassa Házba.

Tudnál nekem írni róla? Te is a Borderline miatt kerültél oda elsősorban?

Mit ígérnek, mik a kilátások?

VÁrom válaszod, a címem: veg.viktoria@gmail.com

#13227 almodozo76 hozzászólása: 2013.05.29. 16:33

Halihó Tisztelt kollegák,kolleginák!Amilyen rosszúl indúlt a reggel olyan pocsék volt a napom.Ez a feszültség nem akar elmúlni.Egész nap kattog az agyam.Az egyik énem azt mondja:ugyan már úgy sem fog sikerűlni,lekvár vagy.Szóval lehúzó dolgok.A másik énem azt súgja:Legalább azért tedd meg,hogy ne veszítsd el a párod,megcsinálom.De igazából lenne egy középút,az igazi énem.Sajna 37 évesen még nem tudom kivagyok,milyen vagyok.Hullámoznak bennem folyamatosan az érzések.A zaklatottság,düh,és elkeseredés.Szörnyen érzem magam.A dokim holnapra hívatott be elbeszélgetésre,addig valahogy ki kell bírnom.KIBÍRNI!!!!!!!!!!

EN-ek
#13226 EN-ek hozzászólása: 2013.05.29. 12:41

Hm. pont ezért mondtam h HA már érdekel  feküdj be rendesen, mert ez igy marha fárasztó; a naponta odavissza utazástól már LEmerülsz! RÁadásul a psycho th. (finoman szólva) n igazán hatékony “rohangálásos” móccerrel!

#13225 Timka hozzászólása: 2013.05.29. 05:30

Hello! Erős vagy, mert egyáltalán megpróbálod! Gép kikapcs, indulás! Szorítok! t.

#13224 almodozo76 hozzászólása: 2013.05.29. 05:11

Halihó!Már készülnöm kellene,de nincs lelki erőm.Itt ülök a gép előtt,szól a zene én meg bőgök.Egyre jobban szétcsúszok.Gyyengének,erőtlennek érzem magam.Fáj a lelkem.Segítségért kiált.Mint a szikla úgy nehezedik melkasomra a fájdalom súlya.Legyen már vége……..Olyan nagy kérés ez?Na jó megpróbálok valahogy elindúlni.Kezem lábam remeg.Szörnyen zaklatott vagyok.Nem tudom,hogyan oldjam a feszkót.Szétfeszít.Megfolyt.Fáj a létezés……………………………………………….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close