szemölcs

2013.06.16. 13:33

Kedves Mindenki aki segíteni tud!

 

Nekem már régóta van futószemölcs a talpamon eddig nem nem nagyon foglalkoztam vele félelemből meg nem is zavart. Egy hölgy ajánlott egy szert Acetocaustin, amit tegnap kipróbáltam vagy is a pedikűrös segített beecsetelni, de estére az összes begyulladt :(Ma reggel már alig tudok járni lüktet és fáj. Holnap fogom felkeresni az orvost, de ha esetleg addig tud vmi gyógymódot amivel enyhíthetném ezt a fájdalmat kérem írjon!!!

Előre is köszönöm

#13674 katamama hozzászólása: 2014.03.17. 19:09

Kedves “futó szemölcs” problémával küzdők!

Nekem is volt több helyen, a hónalj s egyéb helyekről a bőrgyőgyász lecsipte egyszerüen, nem fájt, nem is éreztem. A szempillák között is keletkezett 1 db, majd a szem orvos onnan is lecsipte…, szintén nem fájt. Nem érdemes otthon kenegetni, baj lehet belőle!

#13673 Bogota hozzászólása: 2013.06.28. 20:34

Kedves Várószoba!

Örömmel jelentem megszabadultam a szemölcseimtől. Bár a doktornő szerint is drasztikus volt Acetocausztinnal bekenni a szemölcsöt, de ennél gyorsabban max sebészeti úton sok fájdalom árán szabadulhattam volna meg tőlük. Szóval nekem 3 napig nagyon fájt, utána kaptam rá egy börpuhító krémet egy hétig reggel este dunsztkötésben kellett tartanom a lábam és utána a doktornő lekaparta, nem fájt egyáltalán és szép egészséges bőr nő alatta.

#13672 Agoborka hozzászólása: 2013.06.28. 08:06

szemölcsre én a wartner ecsetelőt használom! esetleg próbáld ki nekem bejön. kitartóan kell használni, de elmúlik.

#13671 Bogota hozzászólása: 2013.06.17. 17:09

Kedves Várószoba!

Miután én nem éltem Ferenc57 kínálta lehetőséggel válasza ez volt:

“Először is Őszintén sajnálom,hogy nem segíthettem,pedig kizárólag

csupán ez a szándék vezetett. Kívánom önnek,hogy amikor még fél év múlva is fájni fog,hogy gondoljon rám,mert én vagyok most már az akadálya ,hogy meg gyógyuljon.”

Azért bízom benne, és a vélemények is igazolják vannak más módszerek, és Én tudom, hogy lábamról el fognak múlni a szemölcsök!

varoszoba2
#13670 varoszoba2 hozzászólása: 2013.06.17. 16:47

Kedves Ferenc57!

Biztosak vagyunk benne, hogy a jó szándék és segíteni akarás is vezérli mikor az önök által előállított gyógynövényekből kikevert krémet ajánlja a szemölcs – futószemölcs kapcsán. Azonban ez mégiscsak egy öncélú kereskedelmi tevékenység. Az olvasók többsége kifejezetten kéri, hogy ezeket a reklámokat töröljük, legyen szó bármilyen termékről: gyógynövénykeverék, eszköz, gyógyszer, stb, nem teszünk különbséget. (Ezt a márciusi felmérésünk eredménye is igazolja.)

A reklámozásra szolgálnak egyéb más felületek, amikről előre tudja az olvasó, hogy fizetett hirdetésről van szó, és most jön a lényeg: maga dönti el, megnézi / elolvassa vagy sem. Ilyenek a bannerek, de lehet ez pr cikk is, egyebek. Amennyiben kívánja, állunk rendelkezésére ezeken a felületeken.

Bízunk benne megérti az álláspontunkat. Minden jót kívánunk, üdvözlettel: Várószoba

#13669 ferenc57 hozzászólása: 2013.06.17. 16:24

Tisztelt  Várószoba!

Megírtam a Bogotának,hogy semmiféle  úgymond segítséget nem áll módomban a fájdalmának enyhítésére a természetből  ajánlani,mivel  már régen meg tapasztaltam,hogy aki itt segítséget kér és nem Gyógyszert,azt az Admin helyreigazítsa. Így történt velem személyesen,mivel cukorbeteg vagyok,és kértem  gyógyszernélküli megoldást,aki ajánlott nekem bevált módszert -terméket,azt egy Hét mulva kizárták a közösségből,nekem ezt írta! Az  Admin azt hiszi,mert tudom,hogy az orvosok mindent megoldanak a gyógyszereikkel,pedig ha ők is a gyógyításra adnák a fejüket,akkor  nem lenne ennyi elhagyatott beteg,mert csak még jobban elodázzá a problémát .Tehát kedves Városzoba,itt a nyilvánosság előtt kérem,rakja vissza azt a szöveget amit itt beírtam,hogy  itélje meg itt az a sok beteg,hogy felajánlottam e benne valamiféle terméket,kapszulát,permetszert vagy hasonlót! Itt önkény uralkodik,a  beírásoknak jelentősége nincs,mert ha valaki tényleg,csak egy gyakorlati tanáccsal is merészkedik segíteni,azonnal lekeverik. Itt még cukorbetegnek  lenni sincs értelme Kedves Várószoba!

 

#13668 Bogota hozzászólása: 2013.06.17. 16:15

Én is úgy gondoltam, hogy ez reklám ezért nem is vettem fel velük a kapcsolatot. Holnap megyek orvoshoz, addig Alsol kenőccsel kell kennem és jégakuval hűteni. És persze nagy butaság volt az összeset bekenni, mert ez egy nagyon erősen maró hatású szer. Úgy hogy max kettőt, hogy az ember járni is tudjon :)

varoszoba2
#13667 varoszoba2 hozzászólása: 2013.06.17. 15:43

Kedves Bogota! Mielőtt bármit rendelsz bárkitől, a hozzászólók nevére kattintva olvashatod a korábbi bejegyzéseiket, illetve a fenti jobb oldali kereső ablakba is beírhatod a nevüket.

A két hozzászólást – annak reklám és öncélú jellege miatt – töröltük. Amennyiben nem jegyezted fel az elérhetőségeiket és igénybe vennéd a kínált termékeket, jelezd és elküldjük.

KÖszönjüka megértésed: Várószoba

ui: örülnénk, ha megosztanád velünk, mit mondott az orvos.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close