Csontritkulás kezelése gyógyszer nélkül ??

Téma címkék:
2013.07.04. 07:23

Üdvözlet !

Kérdésem az ,van-e lehetőség “csontpótlásra” gyógyszer nélkül. A problémám az, hogy 2 féle gyógyszert kaptam eddig a tavasszal megállapított csontritkulásomra. Mértéke most -2.7  Az L1234 csigolya az érintett. Az első gyógyszertől fájt nagyon a gyomrom, aztán gyógyszercsere, de ettől is fáj nagyon. Most egyiket sem merem szedni. Mákolajról olvastam, azt eszem a reggeli zabpehelybe, salátába. Szezámmagot, lenmagot-darálva.. Persze ettem én mindig Kálciumpótlókat is, lehet, keveset….

Mégis így jártam. 63éves vagyok. Most Nordic Wolkinggal próbálkozom, minden nap /sétálás síbottal/. 1000-es D-vitamint is kaptam, naponta. Tejkálciumot találtam, amiből kivonják a laktózt-persze tejérzékeny vagyok. Minden természetes megoldást, tapasztalatot, segítséget megköszönök :) Talán homeopatia? De sok idő nincs a keresgélésra, mert a “csontfalás” sajnos komoly dolog.

Magdi         /     mkantor@t-online.hu

#13965 magdi55 hozzászólása: 2013.07.14. 20:04

Köszönöm,ettem a Tojáshéjport D3-al és mégis csontritkulásom lett !!!!! A szomszédom szintén..most tört el a bokája..-3 as ritkulása van A tojáspor mellett !!! szóval??? és drága!

De köszönöm a választ!

Üdv

EN-ek
#13964 EN-ek hozzászólása: 2013.07.10. 18:49

A hejedben kipróbálnám pl. a jóöreg tyúktablettát! Régi, bevált & természetes, kismamáknak is kiráj! (van vitaminozottba is, de ÉN ink a natúrt javasolnám – olcsóbb is..)

varoszoba2
#13963 varoszoba2 hozzászólása: 2013.07.10. 15:49

Kedves Magdi55!

Ajánljuk figyelmedbe legújabb cikkünket: http://www.varoszoba.hu/show/2013/07/10/terapias_alapelvek

A betegségekről rovatra klikkelve jobb oldalon a “keresés” szó fölötti mezőbe ha beírod: Bors Katalin, további cikkeket olvashatsz a témában.

Üdv: Várószoba

#13962 Panna1 hozzászólása: 2013.07.05. 16:39

Kedves Magdi!Szakszerűen leírtad,gondolom ilyen segítséget vársz.Nekem azonban felüdülés,hogy létezik végre egy levélíró,akinek közelít a problémája az enyémhez.Monhatom,hogy bár sose találkoztunk volna..,bocsáss meg.Az a baj,hogy ezekbe a természetes dolgokba,mint mákolaj ,kendermag,stb…nagyon kevés kalciumot tartalmaz.A kezelést még csinálom,mert közben kiderült,hogy nem szívja fel a szervezetem,így most valami injekciót kapok vénásan,ami hat a hasnyálmirigyre,közben kell szedni a D-t +calciumot.Természetes kálcium után kutatok,az érdekelne,van-e valaki aki tud okosat . A Nordic Wolking-ot nem ismerem,tejkálciumot a természetgyógyász ajánlja,de most még csinálom,ezt,mert augusztusban kell menni Dexára,szeretném tudni hogy mi az ábra.Ha felvette a szervezetem,akkor már nem kell tovább csinálni,és nagyon remélem hogy így van! Én 65-éves vagyok,és 50 éves korom óta szedtem kálciumot,de kevés…mérettem is,de csak könyöknél nézték.60 voltam,akkor küldtek Dexára,majd gyógyszer,azt betiltották,másik gyógyszer…dexa…nem javult,két év után ismét Dexa,,másik orvos,másik gyógyszer,+injekció.Azt gondolom van mögötte gyógyszerbiznisz ,de ki mer kockáztatni,Szívből kívánom,hogy neked sikerüljön ,a csontsűrűségedet visszanyerni! Folyamatos vadászaton vagyok csontritkulás ügyben,okosat még nem találtam.Homeo az egy látszat gyógyszer .Tegnap olvastam,hogy kálcium többet árt mint használ,mert lerakodik az érfalakra,ezt is orvosok írták.Ami jó az egyikre,nem jó a másikra…bosszant,hogy nincs elérhető megoldás.Azután,találtam végre megoldást mozgással kapcsolatban,amit szintén nem akarnak felszínre hozni,csak mozgásról esett szó eddig.Nem vagyok profi,de megpróbálom elérhetővé tenni.látom itt van email-cimed,majd eljuttatom.Már csak egy kérdésem van,miért 60 évesen kell megtudni,hogy csontépítés 30-ig Köszönöm,hogy írtál,minden jót,kitűnő eredményt csontügyben,írjál!Üdvözlettel:Panna.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close