Kérdés

Téma címkék:
2013.07.10. 13:27

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék,hogy kapott-e valaki Taxotere kezelést? Én 1-et már kaptam de nem volt olyan vészes mint ahogy elmondták,hogy hűha….Másik kérdésem az lenne, hogy ismeri valaki a Ganoderma gomba kapszulát és az Algavit alga kapszulát? Az utóbbi olyan mint az Immune kapszula,ugyanaz az alga összetétel csak jóval olcsóbb. Én ezeket szedem de nagyon nem tudom, hogy mennyit kellene ténylegesen szednem belőle,mert a neten nem találtam konkrét választ erre vonatkozóan. Segítsetek légyszi!  :)

#14108 Angelheart hozzászólása: 2013.07.15. 20:11

Szia!

Bocsika, tegnap már nem volt erőm géphez ülni. A kemo neve: TXT-EADM. Üdv:Orsi

#14107 Angelheart hozzászólása: 2013.07.12. 19:45

Szia Beácska!

A pontos nevét vasárnap megírom mert valami megjegyezhetetlen számokból álló neve van, de Taxán volt az egyik hatóanyag az biztos. Ezt a nevet nem fogom elfelejteni soha… Van egy két tipp a kemo-hoz a blogomban, remélem hasznát veszed majd!

Nagyon szorítok , hogy könnyen túl legyél rajta. Szép hétvégét Neked!

#14106 Beacska hozzászólása: 2013.07.11. 09:35

Szia Angelheart!

Köszönöm a hozzászólásodat! Hallottam én is a Varga-féle gombákról de sajnos engem nem győzött meg! De igazad van,abban hiszek amit szedek! :) A blogodat meg el fogom olvasni! A kemó nevét esetleg nem tudod amit kaptál? További szép napot! :)

#14105 Angelheart hozzászólása: 2013.07.11. 05:57

Szia Beácska!

Én kemó alatt a Varga-féle gyógygombát szedtem és én esküszöm rá. Nem olcsó ugyan, de a pici lánykám a kezelésem alatt folyamatosan hozta haza a bacikat a bölcsiből és egyszer sem kaptam el. Lehet szociális kedvezményt kérni rá a gyártócégtől. Később, mikor túl voltam a  kezeléseken, lecseréltem. A NOW FOODS termékét választottam, ez egy Beta D Glucan nevű gyógygombakivonat. Az ára jelentősen alacsonyabb, és mialatt szedtem, szintén nem kaptam el semmit a kislányomtól, pedig voltam vele három napot a fertőző osztályon. Ezek az én tapasztalataim, de én úgy gondolom, az a lényeg, hogy higgy abban amit szedsz!

A blogomban olvashatsz még a tapasztalataimról, ha szeretnél.

http://www.pinkangelheart.blogger.hu/

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Neked!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close