Levél a Hepatitis Közösségnek

Téma címkék:
2013.07.11. 09:29

Kedves Hepa’ Közösségi Tagok! Először is szeretnénk leszögezni: nagyon örülünk annak az aktivitásnak, amit az elmúlt hónapokban nyújtottatok.

Mivel egyre többen és egyre aktívabban vesztek részt a VSZ mindennapjaiban – jobban mondva mi veszünk részt a ti mindennapjaitokban – ezért bizony egyre inkább bonyolódnak a történetek és hozzászólások.
A könnyebb visszakeresés és átláthatóság kedvéért szeretnénk kérni:

Egy történethez kapcsolódva ha lehetséges, ne kezdjetek újabb témába.
Ez egyrészt azért nem jó, mert nem feltétlenül a történet írójának szól a más témájú bejegyzés. És ha ez a más téma folytatódik további hozzászólásokkal, akkor az aki a történetet bejegyzete uúgy minden alkalommal kapja az értesítő emialt. Aztán csalódik. Azt pedig egyikünk sem akarhatja, hogy egy betegtársunk csalódott legyen. :)
Másrészt azért sem jó, mert lehet, hogy ez a másik téma amit hozzászólásként folytattok minden közösségi tagot érdekel. Így azonban erről ők nem kapnak értesítést  – hiszen már kaptak a történetről… Szóval lemaradhatnak fontos infókról, vagy épp nem mindenki olvassa és kevesebb válasz érkezik egy feltett kérdésre.

Ha valaki azt tapasztalja, hogy az általa bejegyzett történethez olyan témában szóltak hozzá ami nem neki szól és ez zavarja őt, jelezze a varoszoba@akkrt.hu e-mailen és csinálunk belőle egy külön történetet. Ezt természetesen jelezzük a hozzászólónak is.

Azt is meg tudjátok tenni, hogy egy konkrét embernek írtok. Teendő: a történet címe mezőbe jelölitek a nevét: Pld: Levél “Cukorfalatnak”. Cimke a szokásos módon: Hepatitis

Erről ugyan minden közösségi tag kap emailt- de a címzett is látja, hogy neki szól. :)

Köszönjük, hogy itt vagytok!
Mindenkinek sok erőt és kitartást valamint szép napot!
Üdvözlettel: Várószoba

EN-ek
#14141 EN-ek hozzászólása: 2013.07.13. 03:53

Yaja… igazad van, mint (majdnem) mindig!

(ÉN pl. annakidején mikor még javában tőzsdéztem, 1x sajn N alkalmaztam a “Stop szabályt” –> oda is letta tőke 75% h öröm volt nézni, Lillant vala minta kámfor!! )

nora51
#14140 nora51 hozzászólása: 2013.07.12. 12:11

Úgy érzem, itt a nagy pillanat, stop szabályt kell alkalmaznunk…Mindenkiből kijött az igazság, melynek több oldala is van, mint tudjuk, mindenki a maga vérmérsékletével, stílusával megmondta a frankót, jómagam is, megkönnyebbültünk, de most le kellene állnunk!!! Nyugodjunk le, pihenjük ki.  Igazad van, Museto, klmáan Klárit a segítőkészség, a jóindulat vezérli, ezt Te is tudod, én is.  Ő, mint ennek a hepaklubnak alapítója, felelősséget érez azért, hogy ha egy új ember ide  beleolvas, belép, mit tapasztal.  Volt már, aki sürgősen visszalépett, mert elrémült attól, amit éppen az egyik hepa-oldalon látott. Orvosok is figyelemmel kísérnek minket, merő jóindulatból és segítőkészségből.  Én próbálom most ezt a szempontot is megérteni, mert hát az igazságnak több oldala is van.  Szeretlek Titeket, mert mindenki egy külön egyéniség, külön stílus. Szeretném, ha lehiggadnánk és együtt maradnánk. Szükségünk van egymásra. Én itt most a béke angyalaként dadogok, és lehet, hogy páran lehurrogtok ezért, (vagy igazat adtok), én akkor is szeretlek benneteket, mint ahogy klmáan Klári is, és punktum. Ezzel kapcsolatos vitába most nem bonyolódnék. Fáradt és gyenge is vagyok én most ehhez. Örülök, hogy Museto nem tűnt el!  Pihenjünk, higgadjunk!

Most visszaomlok vízszintesbe,mert nagyon nem jól vagyok, pedig ma még jön a szuri is.

Köszönjük kedves Várószoba2  a kedves, higgadt leveledet!

Mindenkinek szép,nyugodt, lehiggadt, békés, pihentető hétvégét, szeretettel: nora51

museto
#14139 museto hozzászólása: 2013.07.12. 07:54

Szia Én-ek, bocsi, tényleg kár volt azt a “gyűjteményt” eltörölni. Ezért mondják, hogy számolj el húszig mielőtt meggondolatlanul cselekszel (én még kettőig sem jutottam el…) Majd ha lesz hozzá kedved, a májas történetem alá karcold már valahova azokat a tuti linkeket. Jutalmad néhány virtuális flaska mákos sör tejszínhabbal (lehet, hogy ilyen nincs is, de neked kotyvasztok egyet runglószilvával, hogy teljes legyen az élvezet). Ha jól tudom, Klári hozta létre ezt a Hepás fórumot, azért óvja, tertelgeti,mint egy anyatigris. Dehát minden szülő életében eljön az a pillanat, amikor kicsit el kell engedni a drága gyermek kezét, aki innentől kezdve nem biztos hogy úgy és azt fogja tenni, ahogy és amikor azt az alkotók eltervezték. Az élet már csak ilyen, amelyik szülő ezt nem látja be, az előbb utóbb elveszti gyermekét. Drága Klárikánk mint egy jó pedagógus igyekezett nyesegetni a szerinte vadhajtás jellegő megnyílvánulásokat, talán picit a kelleténél is nagyobb buzgalommal. Ezt nem mindenki értékelte, értékeli, ebből eredtek a konfliktusok, de most már kibeszéltük, nem kell tovább ragozni. Én egyébként személyesen is ismerem, egy agilis, pörgős egyéniség, aki sokat dolgozik a betegek érdekében, nem átall a legfelső szintekig is beverekedni magát és ott is képviselni, kikövetelni a betegek jogait. Ez is hozzátartozik az igazsághoz. Valószínű őt is megviselték a fejlemények és statisztikai matematikai módszerekkel kielemzi az “adatokat” majd a valószínűség számítás törvényeit alkalmazva beépíti a  megoldó képlet szintaktikájába. Na, a fejem belefájdul a nagy eszmefuttatásba, végre nem süt a nap megyek az ablakokba, leszedem a muskátlik szárazát, hadd örüljön a mama, mikor haza jön. (Közben meg gyakorlom a húszig való számolást….)

Legyetek jók! Museto

 

#14138 Engram hozzászólása: 2013.07.12. 07:27

Köszi ÉN-ek!

Épp ma reggel döntöttem el magamban, hogy tudjátok mit, nem hallgatok én senkire, (főleg egyesekre), maradok aki vagyok, ez a természetem, ez vagyok én (nem te Én-ek :) ), azt írok amit akarok, stb.

Ne mondja már meg nekem senki mit és hogyan írjak! Igaza van Survivornek, nem beszéltünk mi trágárul, vagy nem megengedett hangnemben, se bunkón, csak megmondtuk amit gondolunk. Egy ekkora közösségben ne legyen már meglepő, hogy vannak más vélemények is. Nem vagyunk egyformák!!

Igen is, fogok írni, ide is oda is, ezt is azt is!! Úgy mint eddig. Legfeljebb kizárnak, de addig is bele csapok a lecsóba! (na de megsúgom, én nem vagyok ilyen, nem is voltam soha, és szerintem nem is leszek, de ezt hozták ki belőlem egyesek).

Remélem Survivor is így tesz, és nem hagy el minket. Erre bíztatom betegtársaimat is, és szerintem Én-ek sem ír egyebet.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Engram

EN-ek
#14137 EN-ek hozzászólása: 2013.07.12. 02:12

Well… HA 1 kicsit közbeokoskodhatok, bár ÉN tuttommal n vok HCV/B, s annyira n is hiányzik Mindazonáltal n vok vak…

 

Nos ÉN pl. maximálisan 1et értek mint mindig, mkivel (kiv. azt a 1 illetőt, amit most ink n ragozok ezt már +tették mások)

HA 1 “igazi” (norm.) kapitalizmusban élnétek (mint pl. US) és n ijen bohócdiktatúrában, tudnátok h nincs annál rosszabb a világon, mint HA vmit (site, shop, etc.) okok miatt már a kutya SE látogat, és így az – érdektelenség okán - ment7tetlenül a enyészet feneketlen gödrében Lhalálozik vala! (fene-sok ám a konkurencia!) Ez mki rémálma. Ennél még a “veszekedés” (akár némi balHÉval fűszerezve) is jobb – sokkal jobb!

(tom mit beszélek. véletlenül konyítok vmit a üzlethez ill. a PR-hoz. IS )

 

∑ summárum: n hallgatni mféle begyepesült okos(kodó)tojásra, hanem mki legyen csak laza minta bicziklilánc HA néki épp ú teccik az ő kedvében! (a fejekben páran még mindig a 50′s években élnek) És ez ráadásul gyakorlati okokból is HAsznos ám: yo psychés status –> yo fizikai áll. –> a gyógyulás alappillére! (ki n hiszi, járjon utána)

- – -

Muse komám, lát mekkerültél (már kezdtem aggódni, fől h a pontyaid is +feleződtek! ) DE úlátom semmi hézag, sőt már a egered is jobban van! (már mozog is… ) DE téll mia *ért kellett törölni a SARLATÁN topic?! nekem is sok melóm van benne, HA már magadra n gondolsz! mostanáb mkire RÁjött a törlésmánia?! )

 

Végezetül pálinkás marhaszép yoreggelt 4 ALL! (és ne feledjétek: a Zőrdög n alszik! – pd már szeretne…;)

 

Ps: Besenyő pistabát imággyuk!! majd’ akkora fej mint szerénységem!

#14136 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 23:44

Kedves Várószoba Képviselője!

Nagyon szívesen elmagyarázom mire gondolok, de szerintem itt mindenkinek leesett…

Klári elüldözött innen a bűbájos stílusával, és úgy vettem észre, hogy amit írtál, pont olyan, amit Ő is kéne csináljon: nem nyersnek lenni,és kötöszködni, különben számítson rá,hogy az illető ideges lesz,és megvédi magát esetleg…vagy nem lehet? ez sajnálatos…

Ja, plusz az a legszebb,sajátjának érzi ezt a Közösséget, de ezzel a stílussal mindenkit elüldöz,és a sajátja egy üres oldal lesz.

Mi egyéniségek vagyunk,és ha valaki megsérti az önérzetünket, akkor arra reagálunk is, főleg,hogy az Illető nem a Főnököm, nem az Édesanyám, szal majd én megszabom a saját határaimat. Persze ,ha ez cenzúrázandó(vagyis moderálni kell), akkor szívetek-jogotok..töröljétek a bejegyzésemet és kész.

De senki ne mondja meg,hogy kinek mit mondhatok,főleg,hogy nem voltam egyszer sem bunkó,vagy trágár; legalábbis: “Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten”…értitek…

Amúgy meg itt egy Kedves Hozzászóló “megmondta a véleményem” (,mint Besenyő Pista bácsi anno Boborjánnak):

“Azt láttam, hogy Klmáan szinte minden bejegyzés után ott termett és írta, hogy ezt ne csinájátok, ezt nem szabad, miért írtatok ilyet, viselkedjetek… Biztos vagyok benne, hogy jó szándék vezette, de el kellene gondolkodnia a stílusán, hogy ezzel a “tedd hátra a kezed kisfiam,” módszerrel épp az ellenkezőjét éri el, mint ahogy az alábbi bemásolásokból is kiderül. Éppen úgy válaszol Klári, ahogy kéri, hogy ne válaszoljuk. Ez érdekes.”

Amúgy meg:

Nagyon sok tapasztalatom van, más betegségekkel is, akik tudják ,azoknak nem kell elmagyaráznom, hogy lelkiekben sokaknál több gödröt kellett beásnom.

Úgy éreztem segítség lehetek tapasztalataim elmesélésével ill. akár segítség kérésemmel is azoknak, akik most kezdték az egészet,ill. egészségesek voltak egészen idáig.

Ennyi volt eredetileg a célom,amikor ide beléptem, majd meg kellett védenem magam, és erre nagyon ráuntam.

Van jobb dolgom is,és higgyétek el, nem az ,hogy sajnáljam magam, kb. nem is foglalkozom azzal,hogy kezelnek; a mellékhatásokat meg köszönöm, tűröm(és higgyétek el,sokat tűrök) :)

Gondolom Kláritól is meg fogom kapni a magamét.

Kedves Klári, várom a reagálásod; bár nem veszekedni szeretnék, csak jó lenne ha eljutna Hozzád mit szerettem volna,ha észreveszel Magadon, és nem csak az én vágyam volt ezek szerint …

MInden Sorstársamnak Kitartást,Gyógyulást, és sok Hosszú – Hosszú Boldog Évet Kívánok!

U.I.Ha beszélgetni szeretnétek, akkor nem tudom,hogyan, de írjatok nekem(személyes adatot nem szeretnék kiadni),

 

 

#14135 leander hozzászólása: 2013.07.11. 20:19

Sziasztok

Nagyon jó érzés volt ,hogy itt eddig lehetett  kötetlenűl beszélgetni.

Mindenkinen nagyon sok jót kívánok a továbbiakban.

Leander

museto
#14134 museto hozzászólása: 2013.07.11. 19:24

Jaj Te kedves Várószoba 2!

Mégy rosszab vagy mnt én, pedig Te nem is vagy Hepás! Ugyan azt a butaságot tettétek, amit én az elmúlt időszakban, töröltetek, töröltem mielőtt átgondoltam volna (a hülyeség ragadós?!) Viccet félretéve jó volt ez a kis csörte, a gőz kazánrobbanás nélkül lefútt (remélem!), az élet meg megy tovább. A kezelés negyedik hónapjában én is érzek magamban egy ledolgozhatatlan feszültséget, amit sajna a környezeten vezetek le, szegény családom csak les néha, mi történt velem. (Még a macskám sem ussza meg a letolást, ha disznóólat csinál a tányérja körül). Sajna, mi ilyenek vagyunk, kezelés előtt, alatt és kicsit utána is (bár erről még nincs tapasztalatom), van aki beismeri, van aki nem. Ugye most hál’Istennek egyszerre sokan vagyunk a fórumban akik kezelés alatt vagyunk, így a problémák is hatványozottan jelentkeznek. Én azért gyűjtök sok forrásból sok információt, hogy minél tájékozottabb legyek a HCV-vel kapcsolatban, a lehető legfelkészültebben fogadhassam a terápiával járó “meglepetéseket”. A stílusom alkalmaként kissé szabatos, de ez is egyfajta kifejeződése a folyamatosan bennem levő feszültségnek, annak levezetésének. Látom, ez nem mindenki számára elfogadható, ezért döntöttem úgy, hogy ezt a stílust egyenlőre csak a megmaradt két alaptörténetem alatt engedem meg magamnak, ha miindenképpen máshol is szükségét érzem a hozzászólásnak akkor “illedelmes és visszafogott” leszek. Az az igazság, hogy a vírusok most azért döglenek bennünk, mert hülyére röhögik magukat a balfékségünk láttán. Hát ne adjuk meg nekik e szép halál lehetőségét, pusztuljanak csak a hagyományos módszer szerint, mi meg kerekedjünk felül saját magunkon és tartsuk “kalodában(!)” érzelmeinket. Remélem ebből is látjátok, hogy olyanok vagyunk, mint a (vér)testvérek, néha fújnak egymásra, de azért alapjában egymás nélkül (remélem) már hiányérzetünk támad.

No, részemről ennyi, (ha nem tetszik akkor sem fogom kitörölni!)

Museto

#14133 panzer1 hozzászólása: 2013.07.11. 17:26

Kedves sorstársak!Én nem mindig tudom eldönteni,hogy egy hozzászólásom melyik történethez passzol.Válaszolok egy levélnek egy-két  részletére,mely levél maga is 3 történethez tartozik.Bármely történetet “elkövet”a szerző,a 3.-ik válasz után már azt is elfelejtjük,hogy hol vagyunk.Ezért gondoltam pár hete,hogy a történetek mellett egy “Hepa zsibongót” kellene létrehozni.Ez valahogy úgy nézne ki,mint amikor egy sorstársunk megy az utcán és bedob mindenkinek egy levelet.Válaszol,aki válaszol.Amolyan Hepa Hyde Park!Egyébként kb. most is ez van.Olyanok vagyunk,mint a kiscsirkék az udvaron.Meglátunk egy levelet és mindenki odaszalad bedobni a búját-baját.Engem nem zavar,ha most is magasról tesztek az ötletemre.Istenem,minden hülyeségemet mégsem fogadhatjátok el.panzer 

varoszoba2
#14132 varoszoba2 hozzászólása: 2013.07.11. 16:42

Kedves Kommentelők!

Mi tulajdonképpen egy dolgot szerettünk volna a fenti levélben: a segítségeteket kérni abban, hogy egy új téma új történetként kerüljön fel az oldalra. Többek között azért, hogy erről is minden érintett közösségi tag értesülhessen. Ha ugyanis hozzászólásként kezdtek új témát, arról csak az eredeti történet írója és azok kapnak értesítő emailt, akik ehhez hozzászóltak. Ennyi volt a kérés és nem több.

Ismeritek az oldalt – a fő fókusz a történetíráson van. Minden egyes történetet elolvasunk. Ha szükséges moderáljuk – pld. ha valaki a saját termékét reklámozza, jelezzük számára, hogy ez nem a megfelelő felület rá. Vagy ha látjuk, hogy felmerül egy kérdés, ami többeteket érdekel, utánajárunk. Ilyen volt pld. a hepatitis diéta. Ebben próbálunk a közösségeink segítségére lenni.

Szeretnénk az oldalt fejleszteni, mint pld. cset vagy egyéni üzenetküldés – az anyagi forrás előteremtésén dolgozunk.

A gyakori levélírók mintha az ismerőseink lennének. Veletek örülünk a jó hírekre – ilyen volt a hármas kombi – és veletek érzünk a rosszabb napokon is. Ugyanez mondható el a többi közösségnél is. Ezért eshettünk át a ló túloldalára: azt gondoltuk, segíthetünk a feszültséget oldani, de nem ez a tisztünk, nem is tesszük többé.
Elnézéseteket kérjük!

Az eredeti levél egyes részeit töröljük.
Szép estét mindenkinek.
VSZ

#14131 gotailo hozzászólása: 2013.07.11. 15:32

Köszönjük szépen, hogy még van egy hely ahol megmondják mi, és hogy helyes. Engedjétek már meg, hogy had vitatkozzon aki akar. Bocsánat és ki az aki a viselkedési normát megállapítja? Új istent avatunk. Valakinek megint ny…. kell. Annak végképp örülünk, hogy minden bejegyzésünket figyelik, és amikor én azt mondtam, hogy van olyan aki annyira ért hozzá mint egy orvos, én azt nem véletlen írtam. Mégegy hely ahol fegyelmeznek, és figyelnek. Azt mondom egyiken ki, a másikon be, és csak természetesen. Leinformálnak nyugodj bele.

#14130 Engram hozzászólása: 2013.07.11. 15:18

Ennél a “történetnél” valami nagyon furcsa nekem! (más szó is eszembe jutott, de azt írom csak, hogy furcsa!)Teljesen Klmáan szövege! Egy weboldal üzemeltetője, hogy a fenébe figyeli minden szavunkat, hogy a fenében van teljesen képben a tartalommal, holott tényleg, sokszor mi sem tudjuk hol és mit ír sorstársunk éppen.

Csak mellékesen megjegyzem, kicsit lehetne egyszerűbb is ez a weboldal, de mindegy, meg lehet szokni, nem is lényeges. Ha pl. lehetne egymásnak privát üzenetet is írni, ami a fórumon belül maradna, de a többiek nem látnák, csak akinek írjuk, lehet, hogy nem lenne most ez a nagy hatalmas probléma, mert más nem látná a bejegyzést. Úgymond lebokszolnák egymás között az érintettek a félreértést, és nem taposnának bele pl. egy újonnal belépő lelki világába. Mert Klári ezt írta: hú, most mit fog szólni aki éppen erre jár? Nem fog csatlakozni miattunk!!!!??

Amúgy milyen címbe írjuk be a nevét, ha valakinek írni akarunk?? Csak nem egy történetnek a címére gondoltok? Mert akkor nem értem az oktatást, azt is írjátok, hogy ne nyissunk új történetet, mindenféle “piszlicsáré” dologgal!

Van egy ötletem! Kreáljatok szépen megfogalmazott, korrekt, nyugodt, (meg mit tudom én mi a Klári kívánsága), kész mondatokat, és legyenek ezek legördíthető menüben kiválaszthatók! :)

Amúgy nem venném rossz néven, ha leírnátok, hogy most mi a fészkes fene is történt ezen a fórumon, hogy ilyen megszorításokra kell kényszeríteni minket. Gondolom tudtok mindent, mert én nem igazán látom a hatalmas problémát. (Azt sem bánom, ha a regisztrált e-mail címemre jön a válasz, nehogy sebeket törjünk fel).

Azt láttam, hogy Klmáan szinte minden bejegyzés után ott termett és írta, hogy ezt ne csinájátok, ezt nem szabad, miért írtatok ilyet, viselkedjetek… Biztos vagyok benne, hogy jó szándék vezette, de el kellene gondolkodnia a stílusán, hogy ezzel a “tedd hátra a kezed kisfiam,” módszerrel épp az ellenkezőjét éri el, mint ahogy az alábbi bemásolásokból is kiderül. Éppen úgy válaszol Klári, ahogy kéri, hogy ne válaszoljuk. Ez érdekes.

És még egy! A kezelésnek van egy igazán nem mellékes mellékhatása! Idegesek, nyugtalanok, agresszívabbak lehetünk, amiről valójában nem tehetünk, jön és kész. (erről mentős betegtársunk is írt történetet) Ez van, és ez nekünk nagyon nagy probléma, talán megkéne minket is érteni.

Olyan ez mint ha egy dadogó beteg társaságnak azt parancsolnátok, hogy ne merjen dagogni, mert ezt itt nem illik, de azért maradjon itt, nehogy elmenjen!

Sőt már majd nem úgy érzem, hogy kötelező a jelentéseket írnom, sőt kötelező arra a bizonyos magán e-mailre is írnom.

Döbbenet!

Minden jót!

Engram

 

 

#14129 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 13:16

Kedves Várószobás Posztoló és Kedves Várószoba Tagok!

Elkezdtem megmagyarázni, mirt másoltam be ezt a beszélgetést, de vhogy eltűnt, így hát mindenki döntse el maga, miért tettem; biztosan azt gondolják sokan,hogy bosszúból, gonoszságból, de nem érdekel; úgy érzem meg kellett ezt lépnem,és kész.

 

Mindenkinek jó-jobb egészséget Kívánok!

 

Üdv: Survivor

#14128 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 13:02

“Na Survivor! Azért ez már sok! És nem méltó ehhez a kollegiális, önzetlen, szeret-teljes légkörhöz, ami itt van közöttünk évek óta-hála Istennek! Én semmit nem hánytorgattam fel, csak a tényeket közöltem a Te számonkérésedre válaszolva. Azt kifogásoltad, hogy én nem érdeklődök irántad. Erre válaszoltam, hogy egyebet sem teszek, csak mások iránt érdeklődök. Ez szerintem egy nagyon egyszerű tény! Ha neked ez bántó és nem egyeztethető össze a közösségi kapcsolat-tartásoddal, nagyon sajnálom! Azt hiszem, hogy mi itt nagyon jól érezzük magunkat egymással, örülünk minden új tagnak, szurkolunk, biztatunk és aggódunk egymásért, beleértve Téged is! Természetesen, szabadsága is van mindegyikünknek, amit tiszteletben tartunk, így én is. Ilyen stílusú hozzászólás nem található a Hepatitis közösség több száz levele között, s még senki nem merészelt így szólni a Betegtársához. Ezt már csak azért is visszautasítom, mert kötelességem is megőrizni a kedves és segítőkész, barátságos hangnemet, ami itt jellemző közöttünk, és az is marad a továbbiakban is! Nagyon sajnálom, hogy így gondolkodsz, a kezelés mellékhatására fogom a türelmetlenségedet. Bízom benne, hogy találkozunk még a várószobában!

Én mielőbbi gyógyulást, békés, nyugis napokat kívánok Neked! Szeretettel üdvözöl: Klári”

#14127 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 13:00

“Kedves Klári!

Bocsánatot kérek, akkor: KLMÁAN, NEM KÁLMÁN!!!

nem is bántottál, csak marhára kukacoskodó Vagy, és ezt nem mindenki szereti, én nem, főleg most nem.

Attól, hogy másoknak mikor, mennyit, és hogyan segítessz, nem érzem úgy ,hogy Te csináltad azt a bizonyos spanyol viaszt. Honnan tudod,hogy én pl. nem segítek másoknak?

Amúgy, ha önzetlen törődésből csinálod, akkor miért is hántorgatod fel, főleg a költségeket?

De hogy érezhesd, hogy EZ A HELY a TIED, nem írok ide többé, eddig is el voltam…a rákhoz sem kellett segítség, ez meg bakfitty!

Úgyhogy remélem nagyon örülsz,és boldog Vagy hogy elüldöztél valakit az egész honlapról! Te tudod igazán,hogyan kell segíteni!

Üdv szeretettel(kb. olyan komolyan gondolom, ahogyan Te):

Survivor ;)”

#14126 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 12:58

“Szia Survivor!

Az utolsó nekem címzett levedre válaszoltam akkoriban, de egy pillanat alatt eltünt, mielőtt elküldhettem volna. Már mindegy is!

Válaszolva a kérdésedre. Klári a keresztnevem és Klmáan a jeligém. Nem Kálmán!

” Amúgy azon kívül, hogy nem tetszik Neked,hogy 2x írtam, nincs semmi ami érdekelne velem kapcsolatban?”- kérdezed. Szerintem, ezt nem érdemeltem. Én nem bántottalak. Napi több órát töltök a gép előtt és a várószoba leveleire válaszolok, hol itt, hol a magánban, mert egy idő után ott folytatjuk, meg a telefonon. Intézkedek, biztatok, segítek, protezsálok. mindezt önként, saját időmből, és saját költségen. Rendszeresen felajánlom a magáncímemet is. Különben meg, én is egy beteg vagyok közületek. A különbség csak annyi, hogy én indítottam el a történetemmel, mert szerettem volna, hogy legyen egy Hepatitis klub is, mert nekem nagyon hiányzott a kezelés alatt a sorstárs közösség. Lehet, hogy ez sem lesz az enyém?

Nagyon kivánom Nektek, hogy hasson a kezelés, és vidáman, békésen, boldogan tudjátok élni az életeteket még hosszú éveken át!

Üdv szeretettel: Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)”

 

#14125 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 12:56

“Kedves Klári-kálmán(most Klári vagy vagy Kálmán?)

Kedves Tőled, hogy segíteni akarsz a “félreértésekben”, de nem gondolnám, hogy ha valaki olvas egy történetet a másiktól, akkor ne tudná visszanézni az elsőt mielőtt válaszol. Szerintem ez lustaság inkább…

Mellesleg új vagyok itt ,nem tudhattam mindent.

Másik meg hogy Nóra pont tudta hogy ki vagyok sztem, mivel már írt nekem az első történetemhez.

Milyen fura, hogy ha valakik között nézet eltérés van, mennyivel több reagálás/komment jön, mint egy segítségkérés kapcsán…

De amúgy rendben van, innentől kezdve mindig ide fogok írni.

Amúgy azon kívül, hogy nem tetszik Neked,hogy 2x írtam, nincs semmi ami érdekelne velem kapcsolatban?

 

Üdv: Survivor”

#14124 survivor hozzászólása: 2013.07.11. 12:54

“Kedves SURVIVOR!

NEM HIÁBA ITT ÍROK, de a tegnapihoz szólok!

Tegnap egész nap nem voltam gép közelben, s éjjel miket olvasok?! Talán nem lett volna félreértés, megbántottság, ha ezt a történetedet itt folytatod, a sajátodnál, mert nem írtál újat, csak kérdés a jelenlegi bajodhoz. Pár napja volt ez téma Musetoval kapcsolatban is. Ő megfogadta, s most egy “láncon” lesz az összes beírás, ami Vele kapcsolatos. Ha ezt a történetet folytattad volna, akkor azonnal tudjuk olvasni az előzményeket is. A Várószoba tulajok is mindig kérik, hogy történetnek csak történetet írjunk. Tehát, arról van szó, hogy egy embernek csak egy HCV története van. Az alakulhat, más bajjal párosodhat, de akkor is egy! Ez valójában a mi érdekünk, mert akkor leszünk jól követhetők és átláthatók.

Ezt most a másik szálon történt “levélhad” kapcsán írom, de MINDENKINEK! Hála Istennek, nagyon élénk lett a forgalom, egyre többen leszünk, s nehéz visszakeresni az eredetit, vagy többet elolvasni, hogy lássuk, kiről-miről is van szó? Én most megtettem. Olvasom, hogy milyen nagyon szép levelek íródtak itt Neked, Nórától is, és vissza a válaszok Tőled. Hála, szépen elsímítódott ez is tegnap, de az ilyent, amennyire lehet előzzük meg! Van mindenkinek, aki itt van elég nyűge, baja, sebzettsége, mi nem szaporítsuk!

SURVIVOR! Nagyon bizom abban, hogy nem érzed ezt másnak, csak segítésnek! Én annak szántam. Meg, valahol felelősségem is, hogy abban legyek segítségére a Csapatnak, hogy átláthatóbb és gördülékenyebb legyen a kapcsoltatartás és az infó áradat.

Nagyon szép és kellemes napot Nektek, Survivor Neked külön is!!! Bármikor várlak Tégedet is és Mindenkit a magánon: dolgozznet@gmail.com

Üdv szeretettel: Klári-klmáan”

 

 

klmaan
#14123 klmaan hozzászólása: 2013.07.11. 11:30

Kedves VSZ!

Nagyon köszönöm/köszönjük a kedves, elismerő és előre mutató szavakat. Én is hasonlókat gondolok, érzek, de beteg, így érintett is vagyok, s talán nem mindig tárgyilagos a megfogalmazásom, ahogy a Többiek is tele vannak gonddal-bajjal, izgalommal. Ezért is köszönöm a levelet, s talán higgadtabb, és békésebb napok következnek a klubban, s a segítés, az egymásra figyelés lesz az uralkodó.

Köszönöm azt is, hogy a VSZ igyekszik segíteni abban is, hogy “eltévedt” bejegyzéseink jó helyre kerüljenek.

Nagyon köszönöm, hogy van VÁRÓSZOBA, s azt, hogy van egy aktív klubunk.

Minden jót a VSZ Munkatársainak!

Minden jót, békés, nyugis és gyógyulás felé vezető napokat kívánok a Sorstársaknak szeretettel: Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close