Mi lesz velem?

Téma címkék:
2013.07.11. 07:51

Szervusztok!
Addig bíztattatok, még konkrét választ kértem arra, hogy mi lesz velem. A választ idézem.Antivirális kezeléssel elérni eredményt nem sikerült. Biokémiai aktivitás nincs. A máj működése kompenzált. Ismételt kezelés mérlegelendő, GPT érték, illetve fibrosis stádiumától, progressiotól függően. Ennyi. Nagyon sajnálom, hogy nem másoltam ki valamelyikőtök beírását, olyan részletesen, és értelmesen leírt mindent, mint egy orvos. Azthiszem az új betegnek Annamarinak címezve, nem találom. Az is segítség lenne, ha valaki ráismer amiről beszélek, ha csak utalna a dátumra.  26-án egyébként minden kérdésre állítólag választ kapunk, sajnos nem tudok ott lenni, de majd tőletek kapok infót. Nagyon vigyázzatok magatokra, ez az időjárás nem nekünk való. A problémám a saját ügyemmel kapcsolatban csak az, hogy nem érzem jól magam.Ki az aki jól érzi magát, mikor teljesen váratlanul belázasodsz, aztán elmúlik, de addig véged van. Én nem szórakozok, nekem vagy 39,6, vagy semmi. Leviszik, elmúlik, aztán jön. Nincs panasz, csak mondom. Üdv.

anamary
#14122 anamary hozzászólása: 2014.02.04. 16:09

Kedves Gotailó! Most olvastam az új hozzászólásodat. Nem értem miért érzed azt,hogy Te csak ártassz a többieknek a hozzászólásaiddal! Szerintem ez nem így van,csak Te ezt gondolod.Ha benne vagy én szívesen váltanék pár szót veled! Elérhetőségemet megtalálod a nevem alatt. Bármikor örömmel veszem,ha megkeresel. Baráti üdvözlettel:anamary

nora51
#14121 nora51 hozzászólása: 2013.07.19. 22:17

Kedves Gotailo!

Antivirális kezeléssel eredményt elérni ,két intf-ribavirin kúrával, nálam se sikerült!!! Ettől még a bizottság most megadta a 3-maskezelésre az engedélyt, amit már folytatok is.Mondott-é olyat neked az orvosod és mikor, hogy Te nem kaphatod konkrétan valamiért a 3-maskezelést, és ha mondott, mikor mondta? Mi a konkrét ok? Csak azért nem kaphatod, mert a kettős se segített? 3000-en vagyunk ilyen helyzetben, és többünket már kezelnek a 3-massal. Lehet, hogy másik orvossal is konzultálnod kéne?

Mi az, hogy biokémiai aktivitás nincs? Ha ez a vírusra vonatkozik, akkor az nem aktív? Az viszont jó hír lenne. Vagy minek nincs biokémiai aktivitása?

Kompenzált a májad működése, hát akkor az relative jó. Ha dekompenzált lenne, az rossz lenne.

Ha ismételt kezelés mérlegelendő, akkor hajrá, mérlegeljék!

Vajon milyen a Fibroscan-leleted, trombocitaszámod?

Már többször írtam arról, hogy minden HCV-beteg vetesse fel magát a hepatitis-regiszterre, orvosával. Ez a te döntésed, nem kötelező, nem dobják utánad. Viszont tudni kell, hogy ezentúl csak a hepatitis-regiszteren keresztül történik minden, még az orvos is onnan rendelhet gyógyszert a hepa-betegének! Ott vagyunk számontartva, mindenki az összes adatával, eredményével, név nélkül, egy egyéni sorszámmal. Ez egyben várólistaként is szolgál, bármire is vár az illető.  Ha nem veteted fel magad a hepa-orvosoddal, nem fog történni semmi. A kezelésed mérlegelése is ennek alapján történhet!

A lázadat remélem már kinyomoztattad, mert azzal foglalkozni kell!

Ne törődj bele semmibe! Szeretettel : nora51

 

 

 

 

 

 

 

varoszoba2
#14120 varoszoba2 hozzászólása: 2013.07.11. 07:52

Üdvözlet!

Történetet csináltunk a bejegyzésből, hogy könnyebben vissza lehessen keresni. Üdv: VSZ

Museto válasza:

Szia Gotalo!

Lécci keresd meg a “Tájkép csata után…..)c. történetemet és alatta a hozzászólások között valószínű találsz a témát taglaló linket és hozzászólást is.

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close