Gyógyszer kell

Téma címkék:
2013.07.12. 15:43

 

 

Kedves Olvasók!

Ott folytatom ,ahol abbahagytam.

Iszonyatos ürességgel keltem fel.Rosszul vagyok magamtól és az emberektől.Nem vagyok senkire kiváncsi.Kiábrándult és kiábrándító vagyok. Felhívtam a Plátói szerelmemet ,Ő se vette fel.Pedig mindig megnyugtat a hangja és a nevetése.Imádom ,hogyha hozzám szól , de Ő megint kikerült a képből. Tudom,hogy Ő is depressziós ,de  Ő amúgy is magának való ember. Szóval nem volt elérhető..a héten kétszer hívtam..mindenkinél jobban hiányzik..

Na ,de itt van a PÁRKAPCSOLATOM.

Egy fiú ,aki mindent megtesz értem anyagilag….egyszerűen megfojt a viselkedésével.Ideggyenge és rajtam tölti ki.Kiborít.Örülök ,ha nincs velem.

De függök tőle.Anyagilag nagyon függök Tőle.

 

Sikertelenség.

Lediplomáztam ,végül is egész jól sikerült.De nem találok munkát.Nincs célom…. nincs miért felkelnem..

Egyszerűen hagynám veszni magamat..

Hiányzik a xanó.

Csapongok..

Túladagolásom volt( nem 1 ,nem 2)

Szomorú vagyok és félek.(

 

#14156 xyzet hozzászólása: 2014.05.19. 21:29

Fura, hogy leírtad azt, ami velem történt/történik.

Még mindig megrőkönyödöm, hogy mire nem vagyunk képesek. Szeretetért, elismerésért, tetszésért, befogadottság érzésért.

A szeretni, és szeretve lenni vágyás kurvái vagyunk. Egyszerre taszítjuk és vágyjuk az életet.

Élvezzük az életet, tombolunk és nem vagyunk olyanok, mint mások, ránktör az otthon felszedett iszony és magunkba fordulunk, megbánás és bánat; és meg akarunk halni, majd írunk, beszélünk… ha van kivel. (De a végén ő is gyogyónak tart.)

Én most jó passzban vagyok. Egy kis “tanács”, amit mondani tudok:

Nem te vagy hülye, hanem ez az élet. Örülj, hogy tisztában vagy ezzel, meglátsz mindent. Nem kell ezt mindenkinek tudnia, mert nem érdemesek rá és nem értik. – gondolj a boszorkányégetésekre.

És ne engedd kihasználni magad, nem kell mindig a legszociálisabbnak lenni.

Olvass, olvassatok Feldmártól!

 

#14155 gyomorfekely hozzászólása: 2013.07.16. 10:16

Anyagi függés… anyai függést meg t’om érteni, nálunk butácska, naív bordeauxoknál, mert anyuci fasszopó volt, a jó anyám, ehhem-hehe. Anyagi függés nincs, ha van, ama meggondolás undorral vegyes szemétség. Létezik olyas kifejezés, hogy kihasználás. Ezt term. lehet szépíteni szóformán, de a definíció, a képlet, a függvény görbéje állandó,konstans élősködés, ua. A Platónt az ember kölke feleccsel.

EN-ek
#14154 EN-ek hozzászólása: 2013.07.16. 07:15

öhö. zt ÉN irtam, mint (szinte) minden okosat errefelé!

aha szihomókus KIdumál, a phiszifráter meg BEkábítl (HAHA gyodmagad:)

#14153 Dahlia hozzászólása: 2013.07.16. 06:54

No brain, no pain, ez igaz. De szerintem ez csak azoknak okoz örömet, akik gyárilág ostobának születnek. Nekem csak az agy maradt. Az érzelmi intelligenciám a béka segge alatt van. Nagyim szokta mondani, hogy már déditől kezdve az a Mi bajunk, hogy okosabbak vagyunk a kelleténél. De az érzelmek átélésével és kifejezésével alapvetően gondajim vannak. Ha a gondolataimat is elvesztem, mi marad? Ez az egyetlen, amit fel tudok mutatni.

 

Panna: ez körülbelül olyan volt, mint egy depressziósnak azt mondani, hogy szedje össze magát. Nyilván, ha ez ilyen egyszerű lenne, Mi is rájöttünk volna már. De van az a pont, ahol a tegyél magadért és jógázzál már édeskevés. De azért köszönjük szépen.

(btw 1. a pszichológus nem ír fel gyógyszert, 2.tanuld meg leírni a szót)

 “Egyes fiam, leülhetsz.”

EN-ek
#14152 EN-ek hozzászólása: 2013.07.16. 04:04

agykárosodás? - nemde AZ a legjobb dolog, ami 1 mbert érheta maji Virágban?? (–>akinek nincs agya, semmi baja sincs )

#14151 Panna1 hozzászólása: 2013.07.15. 16:10

édeseim arra vagytok szánva,amire TI akarjátok, azt kell mondjam,hogy tenni kell az életünkért,bármennyire furcsa,az élet nem működik,ha csak ülök,és várom a csodát.Ilyen csak a mesében van! Ha munkát szeretnék,keresnem kell,ha barátokat keresek,tenni kell érte,ha lakás kell,keresnem kell,hogy egészséges legyek,szintén kell tenni érte valamit.Persze…mondhatnád …könnyű nekem…egyáltalán nem!Elképesztő egyszerű dolog elaludni,…próbáld meg,Neked is menni fog! Este 10-kor lefeküdni,300-tól lefelé számolj,ha nem alszol,újra próbáld,és újra,addig amíg sikerül!Ha megtanulod a módszert,megtanítalak más dolgokra is. Arról van szó,csupán a gondolataidat tereld más irányban ha érteni fogod,miért problémázol,akkor megfogod érteni,hogy ezt kell más irányba terelni.Járhatunk naponta pszihológushoz,sose oldódik meg,csak gyógyszert zabálunk,saját Magunknak kell megkeresni a megoldást.Orvos,csak átmenetileg tud segíteni,és hálás vagyok érte,nélkülük hol lennénk,ne mondjam,de TEGYÉL MAGADÉRT!Ha érzed,hogy kezdesz épülni,akkor keress jógát,egyebet a gépen,tanulj egészséges ember lenni! Remélem,hasznát veszed ennek,én nagyon-nagyon szeretném! Üdv:Panna.

#14150 Dahlia hozzászólása: 2013.07.15. 14:48

Nekem egy hete volt egy túladagolásom. Ledöbbentem saját magamon, hogy képes vagyok ilyensmire és megígértem boldog-boldogtalannak, hogy soha többé. De már érzem a kisördögöt a bal vállamon, érzem magamban az erőt és a kísértést, hogy emeljem a tétet. De a terapeutám felhívta a figyelmem a legrosszabb opcióra. Lehet, hogy túléled, de olyan maradandó agykárosodással, hogy életed végéig ülhetsz egy szobában és szívószállal eszed a turmixolt rántotthúst… Ez lebegjen a szemed előtt. Nekem ez segít. A pasit meg hagyd ott a francba, hacsak nem érzed, hogy veszélyes és bepöccenne. Akkor rafkósan kell leépíteni, hogy Ő rakjon ki. A másik bejegyzésed alapján olyan lehet, mint az Én exem. Egy nyomoronc, aki az Én önértékelésem sárba tiprásával, az Én hátamon tudott nagyra nőni.

EN-ek
#14149 EN-ek hozzászólása: 2013.07.14. 03:21

RÉG volt? igasse volt!

#14148 Panna1 hozzászólása: 2013.07.13. 20:16

Kedves Bordörlány! Borzasztóan sajnállak Benneteket,akik anyagilag függtök ,mert attól rosszabb dolog nincs,és így soha nem leszel szabad. A facebookon van egy munkaajánló,a neve Szárnyas Fejvadász,ezt keresd,folyamatosan ajánl munkát.Lakhely szerint,nem tudom hol lenne megfelelő,de próbálkozz,és jelöld be,kérdezzél tőlük munkával kapcsolatban,nagyon segítőkészek.Nagyon össze kellene kapaszkodni,csatlakozzatok,és segítsetek másoknak is,ha tudtok munkát.Kérlek,önállósítsd magadat,először munka legyen,és rögtön lépj tovább…Gratulálok a diplomádhoz,jó fej vagy,és legyél Önmagad ! NE engedj a szorításnak,NEM szabad félni,mert Ő tudja ezt rólad,és rendesen ki is használja.Nagyon egyszerű dolgokkal letudjuk győzni a félelmet,majd írok erről később.Én 17 -évig elvoltam nyomva,és felébredtem,Neked is sikerül,akarnod kell! LÉGY ERŐS ,és BÁTOR!Saját életedet éldd,és NE másét!Szorítok NEKED,SIKERÜLJÖN!Írjál ,hogyan tovább.találtál-e munkát? Üdvözlettel:Panna.

#14147 hjalmar hozzászólása: 2013.07.13. 10:37

Kiverte a szemedet? Nem úgy volt, hogy eddig is “szemtelen” voltál? :) :) :)

Szerintem add el a pesszimizmusodat. És ha mégis van szemed, nyisd ki…:)

Létezik boldog kapcsolat. Tapasztaltam. Igaz, rég volt.

EN-ek
#14146 EN-ek hozzászólása: 2013.07.13. 09:53

“boldog párkapcsolatban” – ez kivertea szememet! (inkább csaka mesében!)

OEP résszel max. 1et értünk

#14145 hjalmar hozzászólása: 2013.07.13. 08:11

Szia Bordörlány!

 

Ismertem egy borderlányt. Rendszeresen vagdosta a csuklóját nagykéssel. Ez 10 éve volt. Ma boldog párkapcsolatban él, sajnos nem velem…De a lényeg, hogy ebből a betegségből is ki  lehet gyógyulni. Próbáld megérezni, hogy értékes vagy. Ehhez megfelelő alap, hogy lediplomáztál. Megcsináltad. Mert kitartó vagy. Állást is szerzel majd, az nehezebb feladat, a következő lépcsőfok. De azt is megcsinálod. Saját tapasztalat, hogy én a legvacakabb melót is elvállaltam a sikerélmény (utólag már ezt mondom) kedvéért. Ez egy takarítói pozíció volt. Manapság a diploma szerinti szakmámban dolgozom.

Szerintem ne add fel. De mindenképp fordulj pszichiáterhez. Én a gyógyszer mellett, helyett kértem a dokit, hogy dobjon tovább egy pszichológushoz, akinek van is ideje meghallgatni (nem mindig, de ilyen az OEP rendszer, megtanít rá, hogy csak magadban bízhatsz). Olykor jól érzem magam. Szóval van remény…

 

 

#14144 Bordorlany hozzászólása: 2013.07.13. 07:49

Állandóan azon jár az agyam ,hogy igyak vagy xanózzak,hogy ne legyenek gondolataim.Álljon  már meg a pörgés a fejemben! Csak élni szeretnék,de a félelmeim börtönében raboskodom….fiatal lány vagyok és félek kimozdulni…itt ülök a szikrázó napsütésben ,fel vagyok öltözve és egyszerűen nem megy….

 

#14143 xyzet hozzászólása: 2013.07.13. 03:55

Együttérzek veled! Ugyanilyen napon, hajnalon vagyok túl, vagy közben. Pörög az agyam, nem tudok aludni, mennék innen, de nincs hova.
Párkapcsolatban élek, őt stesszelem. Mert kell valami érzést, érzelmet kiváltani. Dühíteni, tomboltatni… mert kell éreznem, hogy élek.

Gonosz vagyok? Elvetemült? Lehet, de itt vagyok, és felállok mindig, és te is!!! Ezt soha ne feledd! Erősebb vagy mint az átlag.

Lehet hogy másra lettünk szánva, csak rossz helyre tévedtünk.

EN-ek
#14142 EN-ek hozzászólása: 2013.07.13. 03:42

Hátte is yo RÉG kapartál ide uccsóra…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close