2012-2013. Nálam a nagy vesztések évei-Endrebandi kis elmélkedése

2013.07.16. 05:23

Kedves Sorstársaim!Nékem a 2012.-2013.-évek szörnyüek voltak, ezt a kis monológot azért irom le, mert nem olyan egyegyszerü az élet. NEMcsak “fekete- fehér.Ime-minden rossz azzal kezdődött,hogy ahogy irtam már az előzöekben,elhunyt imádott feleségem Ági/2012. julius 22.-én/már majdnem egy éve. Ez aztánn vitt mindent.El lett adval a volt közös othonunk/19 évig.Én végrendelkezés hiányában csak haszonélvező lettem. Eről valamennyi/ nem sok/ készpénzért lemondtam.A nevelt fiam az örökségére apellált.A kis lakás evvel el lett adval.SZerencsémre egy jó lélek magáhóz hivott” azóta együtt élünk/ közel fél éve annak már/Mivel butora volt meg mindene ami a háztartásban kell- ezt is az örökösnek adtam. A pc-t, meg a ruháim és pár apróságot hoztam magammal az új élet kezdésem hez. Ehez tudnotok kell 61 éves leszek 2013 decemberében.Tehát új lakás, új társ már nem fiatalon- ez nem semmi igaz? Lélekben miután véget ért a sok ügyintézésem, most kezd “rogyadozni a térdem”. hab a tortán a sehol nem talált “Mianszerin” hatóanyag tartalmu antidebreszánst a Hepatologusom tanácsára a 3. összetevő” a BOCI szedése elött leáltam a Manszerinről- hisz se pro-, se kontra a gyógyszernek nem volt irodalma.Most egy szem”dilibogyót” sem szedek már.Most a leg nagyobb “vesztésre” készülök EZEKET AZ UTÁLT VIRUSAIMAT AKAROM ELVESZTENI! Hisz van már társam, új kis életem, ez már elég motiváció ,hogy tovább lépjek. A kezelésemről-a 8. hétben vagyok,már/4 hét a ketesből, negyedik hét a “Bocival”. Lasan megszeretjük “egymást”.Kérdezhetitek- joggal miért “lelkizek” anyit- tudjátok jó a fájdalmat néha kiirni magából az embernek, ezért. A kit ez zavar ne olvasson végig. Leleteim rendben a melékhatásokat, valahogy megszokja már a test, valamennyire a lélek is- ez az utóbbi nálam kicsit nehezebben megy, – Pusszantalak benneteket TARTSATOK KI, MERT MEGÉRI-PUSZTULJANAK EL AZOK A FRÁNYA VIRUSOK! Ha lesz a kezeléssel kapcsolatban új hireim IROK-! Elköszönök tőletek, majd”jövök” Endrebandi

 

#14218 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.08.16. 11:41

Kedves Endrebandi!

“Akkorsemadomfel” nick névvel regisztráltam ezen az oldalon és magam is abból a célból, hogy kiírjam a helyzetem fonákságát az életemből.

Történeteimből kitűnik, hogy nem vagyok az a feladós típus – férjemnek szoktam üzenni odafentre, kicsit még váratok magamra…

Elmélkedéseid kifejezetten olvasmányosak, tapasztalataiddal előttem jársz, így számomra érdekesek.

Megköszönöm, ha energiád engedi és írsz apró helyzetképeket a mindennapokról.

Tudjuk mindannyian, hogy mindenkinél más, melyik mellékhatás erősebb, melyik gyengébb, melyik tartós és melyik “csak” átmeneti. Ezzel együtt szerintem pont ezért is jó ez a közösség. Megoszthatjuk tapasztalatainkat, ötleteinket és erőt adunk egymásnak.

Írj, ha erőd engedi.

Anna

 

#14217 Engram hozzászólása: 2013.07.26. 13:02

Szervusz Miértis!

Akkor ezek szerint nem semmi volt az a kiütés! Úgy látszik, nem bírod a telát. Még jó, hogy idejében mentél, és rögtön leállították. Még nem hallottam ilyenről, de arról sem, hogy át lehet nyergelni Bocira! Az viszont jó, hogy így folytathatod.

Minden jót Neked, reméljük ezt már bírni fogod, és azért is kiírtod a betolakodókat!

Engram

#14216 miertis hozzászólása: 2013.07.26. 10:47

Sziasztok!

Abba kellett hagynom azonnal a Telát. Kaptam kenőcsöt és tablettát. Még mindig nem jött rendbe teljesen, de már sokkal jobb. Ma cserébe elkezdtem a Bocit. Félek a dologtól, de nem sok választásom van. Van valakinek infója felfüggesztésről?Csak így tovább sorstársak, remélem Ti sikeresen végig tudjátok csinálni.

Minden jót mindenkinek,Miértis

#14215 endrebandi hozzászólása: 2013.07.23. 14:14

Kedves Sorstársaim!Újra irok, pár gondolatot. Én a “Boci” szekcióban vagyok, a “Tele” szekcióhoz nem tudok hozzá szolni.Arra rájöttem,hogy a gyenge “pontom” a mellékhatások területén- nekem, csakis nekem- Kardiológiai problémák, és a depressziós problémák.Már 2000-ben az első kezelések után jelenkezett mindkető. Most csak, előhozta erőteljesebben a hármas kezelés.A kardiológus duplájára emelte a gyógyszereim. Sajnos a Psychiáter ujabbat nem irt fel, a két régiről meg le kelett állnom. Ugy hat hete, hogy napi 4-5 ótát tudok csak aludni- mostanra kezdek “kibukfencezni”. Na de ki törődik ezzel?  A többi tünet is megvan , de ezekel együtt tudok még élni.Az EKG-m is mutatja sajnos a sziv müködédében beált változásokat.Az elöző három kezelésnél csak kisebb melkasi nyomást éreztem csak.Na de fel a fejjel, sokat ki kell a “CÉL” ÉRDEKÉBEN BIRNI!Nem ijesztgetni akartam,én esetem speciálissan ez.Ja,a postámba ujabban nem enged be a gépem, meg egy 2006-os képemet feltettem erre az oldalra,SOK KITARTÁST, TÜRELMET, ÉS VIRUSMENTESSÉGET KIVÁNVAL ELKÖSZÖN-endrebandi

#14214 miertis hozzászólása: 2013.07.22. 18:10

Kedves Endrebandi!

Szeretném megkérdezni tőled, hogy milyen mellékhatásokat tapasztaltál a Bocival?Bőrkiütés, láz ennél is van?

Köszönöm,

Miértis

museto
#14213 museto hozzászólása: 2013.07.16. 05:59

Ez az endrebandi!

Magad mögöd tudtad hagyni a múltat és bízakoda tekintesz a jövőbe. Ennél szebb emberi magatartás el sem képzelhető, igazán követendő példa nem csak a hasonló helyzetben levők felé, de minden ki irányába. Lózungok nélkül és csodamódszerek belemagyarázása nélkül tulajdonképen teret engedtél a test és lélek önregenerációs képességének, amit a régi öregek úgy szoktak fogalmazni, az idő a legjobb gyógyír mindenre. Betegségem viszonlag rövid ideje alatt én is átértékeltem a dolgokat, áthelyezeődtek a súlypontok, célom a megmaradás, a körülményekhez képest a lehető legszebb, minőségi élet megélése. A legjobb úton vagy Te is efffelé, elsődleges célunk a “dögöktől” való megszabadulás Neked a hármassal, nekem a kettessel, a többit meg majd utána már nyugodtabb körülmények között rendezhetjük. Ehhez kívánok Neked, a többi sorstársnak na meg magamnak is kitartást, lelki és testi erőt!

“Légy pozitív, hogy mielőbb negatív lehess!”

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close