HCV

Téma címkék:
2013.08.02. 16:27

http://zazie-vir.blogspot.hu/

#14318 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.09.05. 09:49

Kedves Zazie!

Köszönöm a blogod olvasási lehetőségét. Anna vagyok, akkorsemadomfel nick-névvel írtam le történeteim a várószoba hepa-közösségében. Ma találtam rá a blog-oldal linkedre és kezdtem olvasni és nagyon megfogott, a stílusod, a hozzáállásod, az olvasható személyiséged. Alig bírtam elszakadni írásaidtól, de sajnos a muszáj nagy úr. Viszont arra még időt szakítottam, hogy megköszönjem és jelezzem egyrészt folytatom az olvasást, másrészt jelentkezem, ha nem gond. Sikertelen 2-es kezelés után szept. 15-én kezdem a 3-ast, boceprevinnel. Kicsit zabszem effektusom van, de fogom a fülem és nem engedem lecsúszni magam :-)

Még egyszer, köszi, gyógyuló energiákkal üdvözöllek: Anna

Zazie
#14317 Zazie hozzászólása: 2013.08.07. 17:51

Köszönöm szépen az érdeklődést és a blogomról írott elismerő szavakat. Örülök, ha valakinek tudok segíteni, ha át tudok adni valamit a tapasztalatokból, amelyeket a betegség elszenvedése és a kezelés során szereztem. Természetesen nagyon szívesen beszélgetek a sorstársakkal, válaszolok, amire csak tudok. Addig is a legjobbakat kívánom mindenkinek, aki kezelés alatt áll, annak mellékhatásoktól mentes, elviselhető napokat és sok-sok NULLÁ-t kívánok.

#14316 galambos51 hozzászólása: 2013.08.03. 07:28

Kedves Zazie!

Amikor kiderült a betegségem, mivel semmit sem tudtam előtte erről, elkezdtem kutakodni a neten. A te blogod volt az első, amire ráakadtam és nagy érdeklődéssel olvastam a soraidat. Többször is visszatértem “hozzád”, de a folytatás elmaradt. Én is csak később mertem bekapcsolódni ebbe a rovatba és nagy hasznomra szolgált, hogy megismerkedhettem az itt levelezőkkel. Örülök, hogy te is ránktaláltál, és szívesen venném, ha csatlakoznál hozzánk, megosztanád velünk jelenlegi helyzetedet, tapasztalataidat.

Szeretettel várunk!

#14315 panzer1 hozzászólása: 2013.08.02. 23:53

Kedves Zazie!Eltüntél a szemem elől és nagyon hiányoztak nekem érzelemfütött írásaid.Már azt hittem,hogy valami baj ért.Nagyon örülök,hogy kedvenc oldalamon is ránk-sorstársakra-találtál.

Kedves sorstársak!Zazie már nagyon régi motoros ebben az őrületben és én már sok-sok éve kisérem figyelemmel az Ő történeteit más oldalakon.Mindenkinek sok szeretettel ajánlom,keressétek meg Zazie írásait,mert nagyon tanulságos.Nagy nyereség lenne nekünk(és remélem neki is),ha fórumunkon folyamatosan tudnánk vele beszélgetni.panzer

museto
#14314 museto hozzászólása: 2013.08.02. 20:39

Kedves Zazie!

Bár már hosszú ideje járod a poklok útját, csak most értél el fórumunkra, de úgy látom, jelenleg is inkább érintőlegesen. Beleolvastam blogodba, sok hasznos információt tartalmaz, ezért az itteni sorstársaknak s ajánlom böngészését. Ezen a fórumon inkább egyszerű mezitlábas betegek vagyunk úgy tapasztaltam, szeretjük megosztani az aktuáls gondokat, fejleményeket, válaszolunk egymásnak ha bajunk van, ha nincs, akkor is. Tehát egy egyszerű, élő közvetlen fórum. Nincs kedved esetleg itt kommunikálni velünk, túl azon, hogy felhívtad a figyelmünket blogodra?

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close