Mikorra várható az újabb kezelésem?

Téma címkék:
2013.08.10. 12:56

Én  1990 ben kaptam meg a hepatitisc tHosszú évtizedekig nem is tudtam betegségemről.Gerincműtétre kellett mennem 2009 ben,és emelkedett májfunkcióértékek végettaz infektológiára küldtek,ahol igazolódott ahepa c.Nagyon jó kezekbe kerültem,NemesZsuzsanna főorvos asszony személyében.volt májbiopsziám,fibroScan vizsgálatom.2011elején elkezdték az interferon kezelésemet,de már2 hónap után le kellett állitani,3egység vért is kaptam.akkor a fibroScan leletem f2 és kpa8.1 volt.Azóta pest mellett egy  faluban vagyok,és pesten aszent lászló kórház, Makara főorvoshoz járok .A fibroscan eredményem ez év januárjában F.4, és17,6kpa.Metavirt szedek hozzá szilimarint.És várok.Szeretném tudni,mi várható,és mikor.Állandóan fáradt vagyok.azizületi panaszaim már évtized óta van.én 59éves vagyok,nevelt fiam lányaim, és unokáim vannak.                                    Mikorra várható az újjabb kezelésem,?

nora51
#14331 nora51 hozzászólása: 2013.08.12. 11:44

Erre csak orvosod adhatja meg a választ, kérdezz rá! Bízzál, mert a hármaskezeléstől kezdünk ám itt negatívok lenni! Bizony!

Sikeres vírusirtást! Szeretettel: nora51

museto
#14330 museto hozzászólása: 2013.08.10. 17:43

Kedves Keresztesinéerzsi!

Még nem találkoztam veled, de én csak ez év elején kerültem a csapatba, lehet, hogy ez az oka. Üdvözöllek körünkben, veled egyidős korú és családi körüményű 2-es kombinációval kezelt beteg vagyok. F4-es, 50,4 kPa val, magas májenzim és alacsony trombocita értékekkel kezdtem a kezelést. Jelenleg a 23. hétben vagyok, számtalan mellékhatáson túl, és még ki tudja mi előtt. Értékeid alapján Neked már kellene kapnod valamelyik típusú 3-as kezelést, főleg mert a májad a fibro szerint rohamosan romlk. Szerintem sürgősen beszélj kezelő orvosoddal, biztosan már fent vagy a Hepreg-en és nagyon hamarosan meg kell hogy kezdjék kezelésedet! Légy határozott és lépj!

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close