Céltalanság

Téma címkék:
2013.08.21. 09:07

Megint régen írtam..

Ma is az elkesederedettség maximumán vagyok ,youtube-on nyomatom a depressziós zenéket.Még mindig a kitartottak táborát erősítem. Egy elég jó diplomával nem tudtam elhelyezkedni…Körübelül 3-4 hete járom a plázákat hátha összejön valami(eladói!!!). Értéktelennek érzem magam…Nincs munkám,nincs pénzem,nincs tartalékom.

Igyekszem.Nagyon is igyekszem. Alább adtam…Ha lenne pénzem elmennék külföldre melózni..De azt is egyedül.

A szüleim konkrétan életképtelen idiótaként tekintenek rám.

Összejöttem életem szerelmével pont a születésnapomon..azóta fel sem hív..Szétvet a fájdalom…kimondta az “SZ” betűs szót.Nekem ez biztosíték volt arra ,hogy így van.De rájöttem túl részeg volt…túl részeg voltam..Soha többet nem fogom visszaengedi az ÉLETEMBE. Küldött egy zenét…….Nem ismer..6 év alatt nem ismert meg..Nem tudja ,hogy ki vagyok..

Előző hét hétfőn sikerült 30 db 05mg Xanaxot szerezni..2 napig nem tudtam magamról…Nem jó nekem…..nem xanaxozom régóta..Nem is írnak..Nem tudom tartani az adagot…

 

A barátom folytos cs.sztet.Alkalmatlan vagyok az életre…Alkalmatlan vagyok egy háztartás rendbetételére.

Elege van belőlem,csak ragaszkodik hozzám.

Lehet izgaza van.

 

Bárcsak ma valaki felhívna,hogy kezdjek.Legalább ezt ki tudnám pipálni,hogy igen munka-fronton jó vagyok.

A szerelem..az..Na az többé nem kell….

#14463 Lszltm hozzászólása: 2013.10.16. 14:27

Kedves Bordörlány! Mintha egy az egybe az én történetemet, érzéseimet, gondolataimat írtad volna le…Mostanában tudatosult bennem hogy a nagy szerelem, inkább függőség, sőt az! Mivel nem bírok vele, így  felkerestem egy függőséggel foglalkozó szakmebert, még nem voltam nála. De bízom benne, hogy átsegít azon ami egyedül nem megy. Mert pont érzem magam értéktelennek, hogy nincs életem, hogy nincs semmim, mert ő a minden. Lehet hogy nicns igazam, de lehet nálad is ebből indulnak a problémák.

 

#14462 Bordorlany hozzászólása: 2013.08.23. 19:34

Kedves Én,

Sorry,valamiért kimaradtál.

Nem tudom mi tenne boldoggá.

Nem vagyok egyszerű,nem tudok az lenni.:S

Még a legalapabb dolgokat is túlkomplikálom.

 

EN-ek
#14461 EN-ek hozzászólása: 2013.08.23. 12:43

(a Kedves ÉN-t kihagytad! )

Nos, ÉN – term. – más véleményen vagyok. a HArácsolás (zsozsó, diplomák 1/2 tucattal, lotyók-strigók, satöbb – kinek mi) SOSE fogják belédtuszkolni az buldogságot!! hidd L nekem…

Légy 1xű minta kapanyél, DE szeretetre méltó!

#14460 Bordorlany hozzászólása: 2013.08.23. 12:10

Kedves Ágacska!!! Kedves Gabi!

Nagyon szépen köszönöm ,hogy írtatok.

Lecsúszott egy bor…

Most épp ez kellett!!!

Rájöttem valamire.Amikor az igaz szerelemmel vagyok ,csak akkor vagyok önmagam.Akkor vagyok felhőtlen és a teljes valóm,intelligens humor, valós személyiségem előjön.De csak akkor!!!

Lehet ,hogy ez is BETEGES.

De ha vele lehetnék,tudom 1000%-ig ,hogy jobban lennék!!!

Most vergődöm.

Ágacska!Köszi!De tudom,hogy az útam,hogy ne eladó legyek.Szepttől megyek a második diplomáért!Látom az útam!!!!!

 

 

#14459 Agacska hozzászólása: 2013.08.22. 19:24

Kedves Bordörlány!

Nem tudom, hogy kies hazánk Magyarország berkein belül merre laksz, talán nem is tartozik rám, de tudok pár állás lehetőségről, Budapesten a XV. kerületben, a Vásárcsarnok környékén több helyen eladó lányokat keresnek a piacra, meg a Pólus Centerbe szintén XV. kerület, Szentmihályi úton van egy optikai boltba keresnek eladó hölgyet.Jelenleg a 3 metro Forgách utcai megállójánál keresnek szociális foglalkoztatóba dolgozót.

a többi kerülettel nem vagyok teljesen tisztában, meg a többi városokkal, de elvileg minden városban van egy hely ahová a pszichés problémákkal fordulhatnak emberek és segítenek nekik munkát keresni és találni, ha máshol nem akkor a szeretet szolgálatoknál és a non profit cégeknél akik mára majd mindenhol átvették a szociális foglalkoztatókat. Ha szeretnéd vagy valaki másnak tudnék ezzel segíteni jobban beleásom magamat..

Ami az alkalmasságot illeti akkor én totál csőd vagyok, éppen tegnap derült ki, hogy a novellám, amin oly sokat munkálkodtam még az első háromba sem került be, mellette pedig sokszor vagyok úgy, hogy nem tudok takarítani, egyszerűen leblokkolok, ilyenkor segít az amit anyuka mond mindíg nekem egyszerre csak egy picit, az a te saját tempódtól függ mekkora az a kicsi, nálam volt, hogy egy darab szekrény átnézése, ruhák szortírozása és ennyi volt, de van valami amit neked kell megtenned: Elfogadnod magadat olyannak aki vagy, és akarni elindulni ezen az úton, nálam ebben Isten segít mind a mai napig, ebbe most ne menjünk bele. Azt szokták mondani akarni a WC-n kell, ez nem így helyes, akarni kell a változást és nem félni tőle és minden nap egy csoda, ha csak azt nézzük, hogy tudjuk használni mind a négy végtagunkat, sokan nem képesek rá, Pl:Joni E. Tada, vagy Nick Vujicic aki végtagok nélkül született, csak két pici jobb ujja a lábánál(Csirke combnak becézi, mert  a kutyák meg akarják enni mindíg)

Na de azt hiszem már sokat írtam, de nagyon remélem, hogy nem fogod feladni! Van egy nóta is :” Ha feladod az álmaid meghalsz, de élve halsz meg”.

szeretettel:Ágacska

.

EN-ek
#14458 EN-ek hozzászólása: 2013.08.22. 09:58

CSŐcsajok! RÉG láttatok… h vunk, h vunk, minden oki erre??

#14457 bordigabi hozzászólása: 2013.08.21. 19:30

Szia  Bordörlány…..minden   rendben   van…..tudom  ezt   fura  hallani…,,,…..de  egyszer  minden  rendbe   jön…..komolyan.,,,,,…..őőőő….én  felhívlak  szívesen……nekem  is  szügségem  van  beszélgetésre…..puszillak:gabi..:)…namaskar   isten  áldjon….:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close