Nyisd ki a szemed!!!

Téma címkék:
2013.09.05. 14:37

Sziasztok! Gyerekként már észre vették rajtam, hogy nincs velem minden rendben. Agresszívan, elutasítóan viselkedtem. Tizenéves koromban látott először orvos, de félrediagnosztizáltak, a gyógyszertől romlott az állapotom, agresszívabb lettem. Pszichiátriára is befektettek és kineziológusnál is jártunk. Az orvosok mind idióták, senki nem tudta, mi is lehet a bajom. Már felnőtt voltam, mikor a párom rátalált erre a betegségre, ami a leírás alapján illett a viselkedésemre, persze az előtt is tudtam, hogy baj van velem, ezért nem ért váratlanul. Tetszett és imponált, hogy más vagyok, főleg, amikor rájöttem, hogy ez a betegség félelmet kelt másokban, gyűlölöm és elpusztítanám az emberek nagy részét. Az életvitelemen nem sokat változtattam, a tanácsokat, pedig mindenki feldughatja magának, ahová gondolom. A gyógyulásra nem sok esélyt látok jelenleg, mivel nekem biztonságot ad az érzés, hogy a bizalmatlanságom és az embergyűlöletem miatt nem tudnak hülyének nézni és lenézni… Arra szeretnék rávilágítani, hogy a nézeteim szerint a magukat normálisnak nevező emberek, (akik kirekesztik a hozzám hasonlókat) a hülyék. Megalázkodnak, némán tűrik a másik ember parancsait, éhbérért güriznek naphosszat és csak panaszkodnak, ahelyett, hogy lázadnának. Hát köszönöm szépen, de ha ezt jelenti normálisnak lenni, akkor én nem kérek belőle. Engem senki ne állítson be rabszolgának és egyik paraszt se nézzen madárnak, én nem nyalok senkinek havi minmálbérért… Nektek is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne magatokban keressétek a hibát, nem velünk van a baj. Miért kéne elnyomott szerencsétleneknek megfelelnünk, miért nem ők alkalmazkodnak hozzánk és miért kéne megfelelni az ő társadalmi normáiknak, ami egy nagy rakás szar… Ne akarjatok megfelelni az elvárásoknak, mi sokkal tisztábban gondolkozunk! De ha a kamu, hazugságra épülő elnyomó világban akartok élni, hát hajrá… Gondoljatok bele, most mennyire próbálnak elnyomni, még ha azt látják, hogy „normálisak” akartok lenni, mindenki ott néz majd hülyének, ahol akar. Mindenkinek ki kéne nyitnia a pofáját és kiállni magáért! Most jöhettek azzal, hogy magatokért változnátok, de gondolkozzatok el egy pillanatig, hogy kinek is akartok vajon megfelelni valójában. Csak annyira kezeltesd magad, ha mégis ezt az utat választod, hogy az emberekhez való hozzáállásod, a bizalmatlanságod ne változzon meg, mert különben kihasználnak… ne hagyjátok, hogy belőletek is egy elnyomott, hülyének nézett robot legyen. Nézzetek körbe a világban, ha szerintetek a normálisnak nevezett emberek tényleg normálisak, akkor van valódi baj a fejetekben! Azért tart itt ez a korcs ország is ott ahol, mert ti is abba a társadalomba akartok beilleszkedni, ahol mindenki egy elnyomott se**nyaló muja rabszolga… Gondolkozzatok el rajta, de ha mégis azt az utat választjátok, hát sok szerencsét az elnyomottsághoz… A mottóm pedig: Gyűlölök mindenkit!Csevegés vége

#14546 kitty13 hozzászólása: 2013.12.31. 17:19

mostanában néha én is így érzek.

EN-ek
#14545 EN-ek hozzászólása: 2013.12.12. 13:48

SEJJtetem

#14544 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.12.11. 17:48

többetértek

EN-ek
#14543 EN-ek hozzászólása: 2013.12.11. 12:06

Csocsó!

1húron pendül. a szarumáj kard SE rossz, de nekem túlságosan HAndabandás és rajoskodó! (aszar pózer cziggányok szoktak vele kamu-balhézni) So nekem ink 1 yo kis Csúz Lee kell, oian ami n piskóta!

HA tucc vmi csinos db-ot, okv. táviratozz! – Szebb honapot my friend!

#14542 Dzsorden hozzászólása: 2013.12.11. 11:46

Zoli24, tetszett az írásod! Ugyanezeket tapasztalom, bár még csak 20 éves vagyok, és nagyon megrémít a dolog! Igazából tudom, hogy bármelyik pillanatban bárkit meg tudnék ölni, szemrebbenés nélkül….. Csodálatos lehet, ahogy a fénylő penge elmerül a fehér húsban és a nyomán kibuggyan a vörös vér……… Félek magamtól! Van kardom, múltkor anyukámat majdnem megöltem, mert nem akart elengedni a pasimhoz /azt is ki tudnám nyírni…/ mit kell tenniük a magunkfajta embereknek??? Mindig úgy érzem, egy felsőbbrendű világhoz tartozom, és ez a világ szánalomra méltó. Egyik közeli rokonom skizofrén, egymást lovalltuk a dologba, míg egyszer majdnem megölt engem…hát….. Vannak dologok………. Nem tudom, mit kezdhetnék ezekkel az érzelmeimmel…..!!!

EN-ek
#14541 EN-ek hozzászólása: 2013.09.05. 16:27

“Nyisd ki a szemed, és csukd be a szád,

mert állcsúcson vág a homokzsák!”

 

Lényegében (sőt 2x-ra átolvasva, maximálisan) 1etértek a előttem szólóval. ÉN is kb. ezteteket pofázoma sokk birkának már év100dok óta – h végre nyíjjon már FEL a szemük – DE mindhiába! (mostanába már kezdem unni…) Magukra vessenek!

Sóval:

 

Éjjen Kannibál Lecter!  –> javaslom 1ük + fenebarátainkat, legalább ezáltal is fogynak!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close