Valamelyikőtök úgy fogalmazott, hogy az egyetlen jó ebben a betegségben ez a közösség… hát igen!

Téma címkék:
2013.09.08. 07:59

Sziasztok!

A harmadik szenya-gyógyszeres kezelésemre készülök, immár 3-as kombinációval.(lehet a három lesz a szerencse számom ?)

Az első még a kisérleti interferon volt, a kilencvenes évek első felében, majd múlt évben a pegintronos 2-es (történetem előzőekben leírtam már) és most indul a boceprevires 3-as.

A napokban az illetékes gyógyszertárba mentem az első 4 heti adagomért.

Belépek a helyiségbe, a fogadókép: ablak előtt, mögött senki és ül egy hölgy a teremben. Olyan kis csomag előtte, mint amit mutatott a dokim, hogy majd kapok. Valami probléma merült fel és folyt az ügyintézés …

Életemben először megszólítottam egy ismeretlent beszélgetés céljából! Ugyan azt sejtettem, hogy sorstárs, de nem ismertem még látásból sem. Az első mondatokban kiderült közös internetes “tagságunk”, ekkor kezelését meghazudtolóan “felugrott” a székről és olyan közvetlenül átölelt, hogy ma is párás lesz a levegő, ha rá gondolok. Nem tudom megfogalmazni az érzést, a gondolataimat, csak az járt az eszemben, amit egyikőtök már leírt itt… az egyetlen jó ebben a k…a betegségben ez a közösség!!!!!!!!!!!! :-)

Magam is sokat gondolkodom a miérten, mint – olvastam – többen közülünk. Minden fenyegető, szörnyű betegség tulajdonosa így jár sajnos. Próbál választ találni azokra a kérdésekre, miért pont én és miért pont ezt?…

Elindultam egy olyan irányba is, hogy megnézzem a bio-fizikán túl mit csinál a májam, mi lehet a vírus szerepe … oda jutottam a vírus egy pótlék, hiába a fizikai méregtelenítést ha a lelki méregtelenítés elmarad. (Ó a magyarnyelv, de csodás)

Tudom ez olyan zavarosan hangzik és nem is igazán realisztikus egy informatikustól, de ahogy az évek teltek felettem, egyre biztosabb lettem abban, hogy nem szabad külön választani magamtól a lelkem és a testem. Így hárman együtt vagyok én, hátha a betegség is ezt szeretné közölni… No meg, ha már reál tárgyak, akkor az is igazolt tény, hogy az agyunk képességének, kapacításának elenyésző hányadát használjuk ki (van aki még annyit sem, bocsi) és hátha tényleg tudom segíteni a gyógyulásom. Nem tudom,de mivel ártani nem árthat, úgy döntöttem ezen 3. gyógyszeres-esélynél ezzel is bővítem a kezelésem.

Továbbra is bízom az orvosomban, hiszek a kezelés adta testi vírusírtásban, de lelkileg csak én segíthetek, foghatom meg a két fülem képletesen és húzhatom ki magam ebből a gödörből. Úgy döntöttem ezt most megpróbálom hiszen magamon kívül nincs mit vesztenem … “a sok pihenést”ezzel töltöm majd.

Amíg irtam és fogalmaztam ezen sorokat,  nem hiszitek el, de világossá vált előttem mit üzen a betegségem. Nagyon pongyolán fogalmazva: “valamit” pótolni akarok a vírusok befogadásával, a hiányzó érzést pótolom, befogadok helyette a valóságban számomra ártalmas érzést (és igen most, hogy leírtam tudom is mi az !!!!)

A lélek mérge a bánat ezt nem választom ki. Hibásan eddig a mérget a mérges szóval azonosítottam, de az, hogy most így leültem és átgondoltam, más képet nyitott elém. Igen a lélek mérge a ki nem adott fájdalom, szomorúság, bánat …

Na most lesz mivel foglalkozzam a “pihenő-időkben” :-) feldolgozni, elfogadni, elengedni …

Bocsi a kissé belsőségre sikerült írásomért és elnézést azoktól, akiket zavart az írásom, de olyan jó volt kiírni magamból és tudjátok, mostantól nem őrzöm a fájdalmat … :-)

Tiszta szívvel kívánok állapotjavulással kombinált hosszú, boldog éveket: Anna

Hetvenes
#19105 Hetvenes hozzászólása: 2014.09.12. 10:45

. . . .Kedves Akkorsemadomfel !
A Várószoba Hepatitis közösségében készítettünk egy táblázatot a “Mennyire eredményes a kezelés C vírusaink ellen” történet alatt. Ebben összefoglaltuk ismert betegtársaink kezelési eredményeit , ami biztatás és tanulság lehet a kezelések előtt álló és jelenleg szenvedő társainknak.
Kérünk , hogy kezelésed történetének adatait megadva járulj hozzá kezdeményezésünk sikeréhez.
A történetet megtalálod ha az első két szó keresőbe írásával.
Közreműködésed előre is köszönöm : Hetvenes

museto
#14553 museto hozzászólása: 2013.09.09. 06:07

Szevasz Koma!

Látom, betévettél közénk, hepásokhoz, csak nehogy összeszedj Te is valami jóképű vírust. Na ne aggódj, billentyűn keresztől nem terjed.

A NYÁK-ot csak a képzavar teljessége miatt írtam Te Istenek mutációja, néha olvass a sorok között is. Musa

Museto

EN-ek
#14552 EN-ek hozzászólása: 2013.09.08. 23:48

Heyes, kollegina… fela fejjel HA van!

“Trust in God and keep your powder dry!”

 

Musa aki a nyákokkal dógozik az n informatikus, hanem elektrotechnikus (v villamosmérnök)

museto
#14551 museto hozzászólása: 2013.09.08. 19:08

Szervusz Kedves Anna!

No, ha informatukusként harcoltál az inkább érezhető, mint látható elektronikát csiklandozó férgek ellen, akor az alábbi cikkben sok hasonlóságot találsz szerintem “szakmailag” is a mi drága férgünk és a NYÁK-ok közt száguldozók között.

http://www.sirbuday.hu/rakoczi/biologia/rendszertan/01.vir_bakt.pdf

Egyébként igen érdekes az okfejtésed a lehetséges okokról és a kilábalás módjáról, hogy mi történik a testben és ez miként befolyásolható a szellemmel. Egyik korábbi hozzászólásomban már belekeveredtem egy ilyen okfejtésbe, melyben én azt a vélaményt képviseltem, hogy a gyógyuláshoz szembesülni kell a betegséggel, mint egy rossz társbérlőt el kell fogadni, de a “békesség” érdekében tenni kell a hívatlan társ mielőbbi kebrudálásáért. Az informatikában is a káros vírust csak egy ellenprogrammal lehet kiirtani, hogy esetünkben mi lesz a tuti ellenprogram, az még biztosan a jövő zenéje. Szerintem a HCV ellen jelenleg csatákat nyernek orvosaink és mi magunk is (esetenként vagy többnyire?!), persze saját agyunkat is aktivizálni kell a gyógyulás érdekében, de a nehéztűzérségtől a búvárnasszádig is szükség van a teljes arzenálra. Környezetünkben mindenre találhatunk példát, van aki nem akarja tudomásul venni, belenyugodni, van aki felveszi a kesztyűt és minden eszközzel küzd ellene. Szinte biztos vesztes lesz az, aki a teljes arzenál csak egy-egy féle fegyverét tartja tutinak és arra esküdve, csak azt hajlandó használni. Ezért tartom én személy szerint veszélyesnek az un. alternatív módszerek fétisizálását, mindenek fölé helyezését és vetem meg azokat a “gyógyászokat” akik szerencsétle beteg bepánkolt lelkivilágát kihasználva félrevezetik “pacienseiket”. Az orvostudomány mai állása szerint én úgy látom, hogy mindegyikünk bizonyos szempontból egy kísérleti alany, akin a jelenleg leg üdvözítőbbnek tartott kezelést folytatják, de erre akezelésre egyáltalán nem egyformán reagálunk. Igen, a fejben dől el sokminden, de nem minden, a tudatunkatrá kell hangolni a gyógyulásra, a többit pedig be kell vállalnunk.

Museto

#14550 Engram hozzászólása: 2013.09.08. 14:32

Kedves Anna!

Örömmel olvastam írásod! Nekem nem volt zavaros, értem mire gondolsz. Én is keresem a miértet évek óta. Egy ideje kezdem elhinni, hogy minden betegségnek lelki oka van, de a saját okomra még nem sikerült rájönnöm.

Nem rég voltam egy előadáson, ahol a nőiességröl, a nemiségről is volt szó. Itt hangzott el, hogy a máj meridián vonalán helyezkednek el a nemi szervek, vagyis a nemiség, a sexualitás kapcsolódik hozzá. Talán ezen a téren is el lehetne gondolkodni.

Amúgy én sokat változtam az első kezelések óta. Most majd meglátom elég lesz-e ez a változás. Elgondolkodtató amit írsz: “a lélek mérge a ki nem adott fájdalom, szomorúság, bánat” Érdekes, én is mindig magamba folytottam a fájdalmat a szomorúságot a bánatot. Nem akartam, hogy sajnáljanak, magam akartam megoldani a problémám…

Hát nekem van ezen még mit elmélkednem. Most még nem tiszta az agyam, de szép lassan rájövök mindenre.

Kedves Anna sok sikert a hármas kezelésedhez! Készülj fel rá lelkileg, testileg egyaránt. Kívánok hosszú, boldog gondtalan életet neked is, és minden kedves sorstársamnak! Azt hiszem megérdemelnénk ennyi szenvedés után.

Engram

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close