16.-héttel nekem véget ért a 3-as kezelés-Endrebandi

Téma címkék:
2013.09.12. 13:28

Kedves Sorstársaim! Endrebandi vagyok. Nekem a 16. héttel véget ért a 3-as kezelés. 8. hét utáni 500-as virusszámom a 12. heti virus számlálásnál 100 helyetti minimum érték helyett már 800-ra növekedett. Nem keseredek el csekély vigasz, de vége a sok mellékhatásnak is. Néktek kedveseim jobb befejezést, kitartást kivánok, meg valamikor 2014 május végére a kezelés befejezését- az azt jelenti, virusmentesek lesztek. Kivánok ehez kitartást, erős akaratot, ami nagyon fontos mint mindenhez az életben, sok szerencsét! Nem azért irtam le ezeket magamról, hogy ijedelmet keltsek bennetek. Hiszen 75-80%-os a gyógyulási arány! Nekem nem jött össze, csupán ennyi a dolog lényege. Azért a virusaim kaptak egy jó “TACSLIT” a kezelésektől. Nálam ez volt a negyedik kezelés. 60 éves elmúltam, decemberben 61 leszek. Pár jó évem remélem még lesz. Meg ki tudja, az Orvostudomány is hozhat valami jót még! Sok múlik kinek- kinek a szervezete hogyann reagál a kezelésekre, sajnos az enyém eddig igy. Tiszta lelkiismerttel állok magam elött – ÉN MINDENT MEGTETTEM – a gyógyulásom érdekében! Köszönet illeti kezelő orvosainkat, az odaadó lelkiismeretes munkáért! Ők is mindent megtettek, néha erelyük felett is, ha szükséges volt! NEKEM NEM SIKERÜLT, DE NÉKTEK SIKERÜLNI KELL! Fell a fejjel előre, a teljes gyógyulásotok érdekében! Olvaslak és várom ezután is irásaitokat, tudósitásaitokat, néha igérem én is irok majd. SZEPTEMBER 21.-én szombaton ünnepeljük a V. I. M.O.R 10 ÉVES FENNÁLLÁSÁT! 10 órakor a szokásos helyen a SOTE előadó termében de. 10 órától. GYertek el , kicsit ÖSSZEJÖVÜNK! Na evvel el is köszönök- Endrebandi. ps: NÉKTEK KITARTÁST, TELJES VIRUSMENTESÉGET, JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!

 

#14573 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.09.14. 21:03

Kedves Endrebandi!

Akkora pofont adtál az élősködő vírusoknak, hogy hosszúidőre visszavonulót fújtak – szerintem erősen meggondolják, hogy merjenek-e egyáltalán szaporodni !

Mire esetleg észhez térnének, már mellékhatások nélküli, 100%-os kezelési eljárást alkalmaz a magyaregészségügy is :-)

Tudod 1995 első felében, amikor részt vettem az akkor még kisérleti – minden másnapi szúrással fűszerezett – interferon kezelésben és mivel még nem voltak ilyen korszerű – bár felháborítóan lassú – ellenőrzési módszerek, azt hittem – a májfunkciós lelet alapján, hogy meggyógyultam. Majd 16 év tünet mentesség – és alapvetően nem rossz májfunkcó, illetve ultrahang – után, egyszer csak becsapott a ménkő. De 16 évig nagyon jó volt :-)

Tavaly a 2-es kezelés nem hatott, és lassú elemzés miatt feleslegesen gyengítettem le a szervezetem. De nem adom fel (akkorsemadomfel). Holnap szúrok megint, indul a 3-as kezelés c(boceprevir) a szokásos 4 hetes bemelegítéssel, majd jön az élvezet …

Neked most jön a minimum 16 év tünet mentes, kellemes időszak, de mire elérsz odáig, már egy-két tablatta és vírusoknak annyi!

Addig pedig sok-sok szép napot kívánok. Ha tudok megyek 21-én, teszek kitűzőt, hogy végre személyesen talékozzam Veletek, ezzel a szuper közösséggel.

Akkorsemadomfel, aki Anna

#14572 miertis hozzászólása: 2013.09.13. 09:09

Kedves Endrebandi!

Tegnap, amiokr hiányoltam a jelentkezésedet, még nem tudtam, hogy ilyen szomorú hírekkel fogsz jelentekezni. Nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen jól reagálsz a dologra. Mindenképpen jót tett a kezelés a víruscsökkenés miatt. Reménykedni kell, mást most nem tehetünk.

Minden jót kívánok:Miértis

A Vimoron találkozunk

museto
#14571 museto hozzászólása: 2013.09.13. 06:03

Jobb reggelt Neked kedves Endrebandi!

Ne aggódj, közeleg az igazság órája, A Te szered is már tesztelés alatt van, sőt, ha vállalkozó szellemű vagy és van erőd kutakodni, lehet, hogy fogsz találni lehetőséget hamarabb is a kísérleti szer valamelyikének kipróbálására. A kezelés nem volt felesleges, látod az én májam is kissé “megnyugodott” bár továbbra is F4-es vagyok de “csak” immár 29,2-es kPa értékkel, igaz 100 felett májenzim mutatókkal. Én is a 60. évemben járok, szeretnék még néhány évet szeretteim, barátaim közt eltölteni a lehető legjobb kondiban és találkozni Veletek időnként, tudni kinek hogy alakul a kezelése, sorsa (én is körömrágva várom a 24.heti PCR eredményt!). Úgy látom, kis csapatunk eseménydús kalandos életéhez képest egy brazil szappanopera csak silány utánzat! Nóra, jó lenne, ha 21.-ére valahogy összekaparnád magad (nem a viszketés miatt!) és el tudnál jönni, legalább látnánk, mi maradt belőled miután lapátra tetted a vírusgyűjteményed!

Kitartás sorstársak, nem csak a sikerek, a kudarcok is a mi eredményeink. Museto

nora51
#14570 nora51 hozzászólása: 2013.09.12. 21:31

Kedves Endrebandi, hát nagyon-nagyon sajnálom….! Te aztán már tényleg mindent megpróbáltál. De jól írod, a vírusaidat most szörnyű kár érte, vissza lettek szorítva. Igen, menj csak el 21-én a Vimor előadásra, mert amiről ott szó lesz, az neked szól!!!  Lehet, hogy rajtad az interferonnélkülii fog segíteni, alig van mellékhatása. De sok minden más szer van még klinikai kipróbálás alatt.

Csodálatos egy ember vagy, hogy nem zuhansz magad alá, nem is érdemes, mert van mire várnod. Szép tőled, hogy a mi gyógyulásunkat ennyire meleg szívvel kívánod.  Mi meg a Tiedet, még ha most éppen le is kellett állnod.Jön még kutyára dér, vagyis vírusra szer!

Szeretettel kíván kellemes mellékhatás nélküli időt, és bizakodást: nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close