Fertőzésveszély a fővárosban?

Téma címkék:
2013.09.19. 19:41

A napokban olvastam ezt a cikket. – Szerintetek mennyi a valóságalapja?
http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/12/fertozesveszely-a-fovarosban/

EN-ek
#14636 EN-ek hozzászólása: 2013.09.20. 07:00

Azt eddig is tudta mki, h vannak gettók a országba, mi eb bea újdonság? (ÉN is tom pl. h létezik Harlem, 1xüen n járkálok ien leprahejekre) 1ébként AZ h döglika efféle söpredék, kimondottan YO dolog: HA már ebbea Lfajzott rablóliberális “szép új világban” semmit se lehet okilag kezelni (de soxor már a nevén nevezni SE!!) – akkor legalább örvendetes ha maguktól hullika férgese!

Akkormár inkább ezt raktad volna be…

(2 különböző betegség, de a hepa is uú terjed iv, sőt még jóval fertőzőbb!)

museto
#14635 museto hozzászólása: 2013.09.19. 20:23

Hmm.

Elolvastam a cikket, ügyes újságírói informácó mix, olcsó hangulatkeltéssel.

1.) A HIV és HCV két különböző betegség, a HIV fertőzöttek nagy része sajnos saját ember gyarlóságuk miatt került bajba és felelőtlenül fertőznek tovább másokat.

2.) A HCV vírusát a HIV után fedezték fel, a fertőzések nagy része vérrel, vérkészítménnyel, A FERTŐZÖTT AKARATA ÉS TUDATA NÉLKÜL került a szervezetbe, nem pedig önrontó, káros szenvedély, homoszexuális abnormalitás következtében.

Mivel a HCV kezelésére egyre hatékonyabb szerek vannak és még sikeresebb gyógyulást prognosztizálók vannak tesztelés alatt. Amennyiben a vérkészítmények megfelelő szűrése, az orvosi beavatkozások higiéniája tovább fejlődik, úgy belátható időn belül az ilyen jellegű fertőzések minimálisra csökkenhetnek és az íly módon fertőzőttek száma is értelemszerűen csökkenni fog.

Az emberi felelőtlenségnek, hülyeségnek, viszont nincs határa, de a narkósok, kábszeresek problámája csak a folyamat végén lesz orvosi eset, az odáig vezető útról a sinek felszedése társadalmi probléma, ezt kellene az úságíró uraknak, hölgyeknek boncolgatni.

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close