Ha vinni akar, dolgozzon értem a kaszás

2013.09.19. 12:36

Az én történetem 2012. márciusában kezdődött.  42 éves vagyok, 4 gyönyörű gyerkőc édesanyja.  Zuhanyzás közben éreztem egy dudort a bal mellemben. Hívtam  a 15 éves kicsilányomat ( mivel neki 2 éve diagnosztizáltak egy jóindulatú daganatot), mert neki nagyobb a ” tapasztalata “. Sajnos nem hasonlított az enyémre a tapintása sem. Hétfőn telefon, következő héten mammográfia.  Doktor úr szerint semmi gond, malingitasra utaló jel nincs. De ha gondolom szúrjuk meg. Én szerencsémre beleegyeztem. A patologus (aki a szúrást végezte) a fejem fölött a kollega nővel folytatott beszélgetést: a kolléga azt írta, hogy nem daganat?..,   egyértelmű!.. Már tudtam, hogy nagy a baj! Szövettan: rosszindulatú…Következő

hetek csakúgy pörögtek.  Műtét! A végleges szövettan letaglózott, a legagresszívabb, de én élni akarok! 6 cilus kemo, 33 sugár, 1 év herceptin, 2 év zoladex, 5 év tamoxifen. Olvasni is sok volt, nem hogy átélni. Majd januárban áttéteket találtak a tüdőben  és a nyirokcsomókban. Ez nem hittem el, de leállítottak minden kezelésemet. KPS vizsgálat 2.000.000 Ft-ért. Kísérleti program javaslat, mert csak az életminőségemet tudják javítani. Hatalmas dilema, mert nem azt a taxán alapu kemot kaptam ami ehhez a kezeléshez szükséges ( kisérleti program mégis elutasított),  de kifizethetjük.  3  kezeles 4.000.000 ft ( és nem biztos, hogy használ és nem lesz ennyi elég  ) NEM, nincs áttétem, hajtogattam… Kihiztiztem egy PET ct-t, persze a fizetőset ” kaptam ” ( minden vizsgálatomat egy barátunk finanszirozta, mivel mi nem engedhetjük meg magunknak). És láss csodát áprilisban nincs áttét! Mindenki örült, hogy erőszakos voltam, az onkologusom még gratulalt is. Így megnyertem a kezelesek folytatását, de azt senki nem kérdezte mit éltem át ebben a 4  hónapban. Teljes K.O. nekem is és a családomnak is. Most már csak 4 kezelés van hátra a herceptinből,  a többit fellábon is kibírom, ” csakazertis ” meggyógyulok, csak nehéz elengedni a 4 hónap borzalmat, a félelmet…De akkor is megcsinálom, mert egy fasza csaj vagyok!!

 

 

#14634 mellrak hozzászólása: 2013.09.23. 21:42

Katuska58 nagyon szépen köszönöm a kedves és bíztató szavaidat!  Nagyon jól esett!

#14633 katuska58 hozzászólása: 2013.09.20. 21:17

Az vagy,csak beugrottam neked gratulálni és megmondani,hogy minden elismerésem a tiéd,kalapot emelek előted!

#14632 aniko-bogi-csabi hozzászólása: 2013.09.20. 14:01

Drága sorstársam! irjál nekem priviben!!! geyerani@gmailc.om!!!!! tudok neked segiteni!!!! lelkileg én is jól vagyok már !!!! pedig nekem közben lett egy máj áttétem :( kapom a kemót és sikerülni fog!!!!!!! irjál, várom nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close