volt beteg

Téma címkék:
2013.09.25. 18:16

Sziasztok István vagyok, volt c-s. Nekem sikerült a kettős kezelés és tapasztalatbol tudom a legroszabb a depreszió. Tereljétek el a gondolataitokat és bátran tervezzétek a jövöt – nekem igy sikerült.

Üdv!

nora51
#14781 nora51 hozzászólása: 2013.09.25. 19:55

Kedves volt beteg,István! Véletlenül találtam írásodra, mert nem írtad oda a téma címkék-hez, hogy hepatitis c. Így most a hepás klubtársak nem kapnak értesítést, hogy új történet született.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sikerült neked a kettős kezelés! Gratulálok, ez nagyon nagy dolog! Magam, sok-sok társammal elmondhatjuk, hogy mi a kettős kezelés hajótöröttjei vagyunk. Nemhogy egy nem sikerült, sokunknak a második se. Most hát az ún. hármaskezelés mellékhatásait nyögjük, de meg kell mondjam, egyikünk-másikunk már negatív! Tehát hatásos! Bár nem mindenkinél.

Én az első kettőskezelésemnél konstatáltam a depressziót. Nem meggyógyulni akartam már egy idő múlva, inkább meghalni, de nagyon. Rettenetes volt. Persze nem vagyok öngyilkolótípus, semmit se tettem magam ellen, de egyedül a halálra vágytam. Ez valóban a legrosszabb volt, teljesen igazad van!!! Sajnos restelltem segítséget kérni, és igyekeztem nem mutatni senki előtt, hogy csak a halálra vágyom. Pedig felírták volna a kezeléssel összeegyeztethető gyógyszert, utóbb megtudtam.Dehogy terveztem én a jövőt…Így dolgoztam. A munkahelyemen mosolyogtam, és reménykedtem, hogy történik már valami, amitől végre meghalok.

Most, a hármaskezelés tengernyi mellékhatása mellett nem vagyok depressziós, szerencsémre. “Csak” a szervezetem és a vírusok vannak agyoncsapva, a lelkem egyben van. Ki érti ezt, pedig a 3-maskezelés sokkal ütősebb.

Vigyázz a megmentett májadra! Nagy szerencséd van! Szívből kívánok Neked további egészséges, örömteli életet !

nora51

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close