Átmeneti zavar

2013.09.29. 17:52

Üdv! Jelenleg 17 éves lány vagyok, aki pszichés betegségben szenved. Az orvosok nem tudják megmondani, hogy mi a bajom. Pedig már nagyon sok tesztet kitöltöttem. Néha úgy érzem több énem van, ami állítólag a traumáim miatt alakult ki. A skizofréniát elvetették és egyéb kategóriába sem sorolható be a betegségem.

Minden nyolcadikos koromban kezdődött, amikor 14,5 éves voltam kb. Ekkor kaptam először remegéssel és sírással járó rohamot.  Majd egyszer amikor elkezdtem kiabálni anyuval (sosem tettem előtte és utána se) de az egészet nem tudtam irányítani csak fül tanúja voltam a beszélgetésnek. Ekkor kezdtem gyanakodni, de mivel nem történt semmi kezdtem azt hinni, hogy csak álmodtam. De 15 évesen újra előjött a roham. Vizsgálatról vizsgálatra jártam a neurológián, de nincs semmilyen szervi bajom. Mélyebben nem foglalkoztak vele. Aztán még néhány roham után egy évig teljesen tünetmentes voltam. De egy fél éve csak romlott a helyzet és a pszichiátrián kötöttem ki. Ahol azt mondták, hogy nincs komolyabb bajom. Azóta is járok minden héten pszichológushoz és havonta pszichiáterhez. De hiába az egész. Még mindig nem tudom, hogy ki vagyok. Tudom, hogy ennyi idő alatt nem változik nagyon sokat a helyzet. De a belső hangok, akik eddig segítettek nekem eltűntek és nem hajlandóak velem beszélni ( ők az énem részei ) Nagyon megharagudtak rám, nem tudom, hogy miért. Régebben nagyon sokat ártottak nekem. De már 2 hónapja nem is érdeklem őket. Azért persze irányítanak, de nem tesznek tönkre vagy ártanak nekem (nem fizikailag értem). Ma pedig véletlenül visszaemlékeztem a múltam egy részére és egyből más ember lettem. Kikészítettem a legfontosabb személyt, aki nagyon sokat jelent nekem (egy részemnek). Nem érzek érzelmeket mások iránt, csak ritkán. De most újra azt érzem, hogy utálom magam.

Alapból jó színész vagyok és a filmekből tudom, mire hogyan kell reagálni és ezt teszem. Mintha, csak egy bábu lennék (sokszor érzem ezt). Nem bírom elviselni az embereket. Családtagjaimnak sem engedem, hogy hozzám érjenek. Persze van 1-2 ember, aki kivétel.

Nem tudom, hogy mit tegyek. Hogyan lehetnék velük jóban, ha még csak meg sem hallgatnak??? Miért ártanak folyton??? Miért nem érzek semmit???

Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném:)) Üdvözlettel : Maybell

#14875 Marianna1979 hozzászólása: 2013.10.05. 14:16

Kedves Maybell! Úgy tudod megállapítani hogy lényekkel beszélsz e ha olyat mond amit te magad sehonnan se tudhattál! Akkor hogyan segít neked ha csak az éned részei?Mert azt írtad segítettek!Ha igen miben? Mondtak valamit amit te nem tudtál? Mérlegeld ezt légyszíves ha gondolod írsz ha nem nem!

#14874 maybell hozzászólása: 2013.10.04. 11:55

Kedves Atlantiszi!

Véletelenül én is felcseréltem, de irtam egy másikat :D Ksözönöm szépen !!

#14873 atlantiszi hozzászólása: 2013.10.04. 08:08

Kedves Maybell!

Nem kaptam meg az e-mailt sokan össze szokták keverni az o és a h elhelyezkedését, ha megkapom természetesen válaszolok Neked.

#14872 maybell hozzászólása: 2013.10.02. 17:38

Kedves Panna!

Már voltam szakembernél is, de nem tudják megmondani, hogy mi a bajom. Amúgy ha magadban olvasol valamit te nem hallod, h közben az agyad mondja a látottakat? Sztem ez a belső hallás. Nem tudom, hogy te mit értettél ez alatt, de én ezt érzem és ebből van más hangnemű/stilusú hangom is.

Kedves Marianna1979!

Köszönöm, hogy segiteni akarsz, de hangok nem szörnyek vagy ilyesmi. Tudom, hogy vonzóm a rosszat, de mindig elkerülöm. pl: sokszor eshetett volna bajom, hogy elesek, de mindig sikerült megtalálnom az utolsó pillantban az egyensólyomat.

Kedves ÉN-ek!

Igen ismerős lehet a nevem Arnoldnak irtam hozzászólást. Sajnos is én vajszivű vagyok, de nagyon makacs. :)) igen igy van, senki sem tökéletes :D

Kedves Atlantiszi!

Köszönöm, hogy irtál nekem! Irtam neked egy e-mailt is. Remélem, hogy válaszolsz!

Mindenkinek köszönöm azt, hogy próbál segiteni :)) Sajnálom, hogy csak most válaszoltam, de nem volt net.

Minden jót! By: Maybell

#14871 atlantiszi hozzászólása: 2013.10.02. 06:56

Kedves Maybell!

Először is fogadd el magadat és szeresd magadat,ezek után fogsz másokat is elfogadni. Amíg nem érzel pozitív érzelmeket Önmagaddal szemben ne várj más érzéseket.

Meditálj és küldj pozitív üzeneteket a tudatalattidhoz és rövid időn belül jobban fognak alakulni dolgaid,meg fognak szünni hangulatingadozásaid.

Ebben az egyensúlyba kerülésben tudok segíteni,hogyha írsz a laszlo.thot@gmail.com címre vagy megkeresed egyéb elérhetőségemet.

Szeretettel:Tóth László lelki segítő

 

EN-ek
#14870 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 15:45

Sziv. máskoris!

Őrülök HA seggit7ek az arra érdemeseknek! sajn soXor – a hüjeyósziwemmiatt – a arra érdemteleneken is próbálok, pd tom h az stobaság és reménytelen (am benne van a “Szabájzatban” is!:) – Sajn még ÉN se vagyok tökéles…

- – -

N dumáltunk mimár vammikor régebben?? ohhan ismerősa neved

#14869 Marianna1979 hozzászólása: 2013.10.01. 07:40

Kedves Maybell! A lények tudnak a fejedben beszélni. Érzékeny vagy vannak képességeid és rád vannak tapadva. Ne engedd hogy segítssenek ne is beszélj velük. Fontos hogy felvedd velem a kapcsolatot. Az hogy van gonosz csak a tájékozatlan , buta emberek terjesztik. Nézd meg a Facebookom Marianna Győrfi néven vagyok fent az oldal tetjén Isten látható feltettem a bizonyítékot a gonosz létezésével kapcsolatban. Mindent.Valós megszállásos képek és hangok vannak fent! Valós filmek is vannak!Email mazsi1979@gmail.com Ide bármikor írhatsz!

#14868 Panna1 hozzászólása: 2013.09.30. 19:57

Kedves maybell! …és többiek! Nincs belső hang,nincs gonosz,nincs egyéb mindenféle marhaság! TE vagy, ha ilyen jelenségek előjönnek háziorvosnak mondjad el,és továbbküld egy szakrendelésre,ahol őszíntén mondd el,mi van Veled,és segítenek.Egyébként,tornával,mély hosszú légzéssel is lehet a szervezetedet segíteni.A jóga nagyon jó,keress a youtubon ilyen anyagot,kezdőknek …lecsendesíti az elmédet,megnyugtat,eltereli a gondolataidat,a hülyeségekről .

#14867 maybell hozzászólása: 2013.09.30. 18:16

Kedves ÉN-ek!

Köszönöm a hozzászólásodat! Mikerült megnevettetned :)) Köszönöm ;)

Nem igazán tudom, hogy mia az ami létezik. Különleges vagy furcsa ember vagyok, mert látom a jövőt és ha idegen emberek mesélnek magukról egy kicsit ( az életükről ) Képe vagyok elmondani az érzéseiket és befejezni a mondataikat. Nagyon bizar dolog, de én örülök, hogy van nekem. Legalább ma magamon nem is, de másokon tudok segíteni.

Az énjeimet meg nem tudom hová tenni. Elvileg azt teszik, amit akarok. De miért akarná valaki azt, h jól hátba döfje magát??? Nem értem őket és még beszélni sem tudok már velük. A gyógyszerek teljesen elnyomták őket, de most már azt érzem h elárultam önmagam ( vagyis őket ). Nem tudom, hogy mit tegyek.

Most is van valaki akit nagyon szeretek és nem akarok elveszíteni, de semmit se érzek iránta. Pedig néha akaratomon kívül elkezdek neki a nem létező érzéseimről beszélni. Miért van az, h nem érzek semmit se ( kivéve a dühöt ) ???

By: Maybell

EN-ek
#14866 EN-ek hozzászólása: 2013.09.30. 14:21

Sztem arra gondol, h vszeg full-zizi (skizo) v… meg h Őrdögűzés + HAsonló marhaságok eszközlése, amiben úgymond  majd Ő segít néked! (ingyé)

1ébként a Kat. Fegyház tuttommal még mais végez -dögűzést (hejjel-közzel) ami kicsit azért furcsa, hisz’ mamár azé a míveltebb óvodások IS tuggyák, h oian n is létezik! (v DE??:)

#14865 maybell hozzászólása: 2013.09.30. 12:39

Kedves Marianna1979!

Köszönöm a válaszodat! Nem igazán értem, amit írtál. Tudom, hogy vannak megmagyarázhatatlan jelenségek. Mert én is meg tudom álmodni a jövőmet és egyéb ilyen képességem van. De ezek a hangok nem kivülről beszélnek velem hanem a fejemben(van belső hallás és ez is az csak más hangnem, stílus). Tudom, hogy legtöbbször segíteni akarnak nekem, de néha épp az ellenkezője(ilyenkor sokat szívok miattuk). Mégsem félek tőlük. Az emberek szemébe ha belenézek mindig érzek valamit. Néha jót és néha rosszat, innen tudom, hogy kiben bizhatok és kiben nem. Nem értem, hogy ugyanazok a hangok egyszerre akk jók és rosszak is ??? Mert az írásod alapján ezt szűröm le. Elég nehéz elmagyarázni a helyzetem(senki sem értette még meg teljesen, amit mondtam).

Ha tudod, keérlek, fejtsd ki bővebben mire gondoltál ???

Üdvözlettel: Maybell

#14864 Marianna1979 hozzászólása: 2013.09.30. 10:11

Ezek a hangok valamilyen lényektől származnak, akik veled gonoszok. Több féle van. Vannak alapból gonoszok ők a bukott angyalok és hozzájuk csatlakozott gonosz lelkek.Ők csinálnak ilyet. Nem te kiabáltál édesayáddal , hanem a lény aki rajtad keresztül beszél. Több is van. Ha bebizonyítod papírokkal hogy neked tényleg ilyen betegséged van ingyenesen segítek az elűzésben. Olvasd el a blogom istenhajnala.blogspot.com Út az Úrhoz vagy nézd meg a Facebookom is mert ott is sok fontosat találsz fent, filmeket is ami megtörtént.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close