Én történetem

Téma címkék:
2013.09.30. 10:00

2008-ban a reuma orvos küldött el, mert a májenzimem magas volt, 190 igy kiderult hogy 57 évesen hepetis c-m van. Mikor megszulettem akkor besargultam es veratomlesztest kaptam, erre nagyon emlekszem, szegeny anyukam mondta. 2009-ben megkaptam az interferon kezelest a virusszamom 24 millio volt, a mellek hatasokat eleg jol birtam meg az orvos is meglepodott. A 2-es bel.klinikara jartam es jarok. Szep lassan lement a virus szam honapok utan 38 ezerre es az utolso honapban felment 89 ezerre. Így abba kellet hagyni mert csak 6 honapig tamogatja a kezelest az oep. Ezutan kezdtem a mariatovis tabletat egy amerikait es a mariatovis olajat is majd felevenkent kontrollra jartam amikor 2011-ben mondta az orvosom, hogy itt az uj gyogyszer Magyarorszagon, majd felkerultem a listara es most 2013. szeptembereben megkaptam. Hat ez egy kicsit erosseb, mellekhatasait jobban megszenvedem, az elso 3 hetben magas laz, hidegrazassal. Most a 4 -ik heti injekcional mar nem volt csak hoemelkedes, de a tablettaktol eleg hamar kifaradok. Csak en eleg mozgekony ember vagyok, ezert nem adom fel, de eleg sokat pihenek. Ja es a kezeles elott 8 millio volt a virusszamom. Most megyek kontrollra, kivancsi leszek,  hogy haladok a gyogyulas fele , mert allitolag 80 % esely van  a gyogyulashoz. Bizakodok.

klmaan
#14883 klmaan hozzászólása: 2013.09.30. 15:57

Köszönjük VSZ!!!!

Üdv. Klmáan

varoszoba2
#14882 varoszoba2 hozzászólása: 2013.09.30. 15:32

Kedves Hepa KÖzösségi Tagok!

Panni befejezte a történetét, az azt követő szöveg amit nem tudtatok értelmezni, törlésre került. Az eredeti bejegyzése annyi, amit most olvashattok.
Hasonló esetben jelezzétek a varoszoba@akkrt.hu emailen a hibát, hogy a hozzászólások ne erről szóljanak. :)

Köszönjük az észrevételt!

Üdv: VSZ

anamary
#14881 anamary hozzászólása: 2013.09.30. 15:03

Üdv kedves Panni! Sajnos én sem sokat tudtam meg a történetedből.   Sajnos én is úgy jártam,mint  “klmáan”.De nagyon szívesen elolvasnám,és amiben tudok segítenék Neked. Szeretettel köszöntelek itt a klubban. Érezd jól magad közöttünk,és bármi gondod van nyugodtan írj.Biztos vagyok benne,hogy választ kapsz amire tudunk adni.Szeretettel üdvözöl: anamary /06/30-746-1914/

klmaan
#14880 klmaan hozzászólása: 2013.09.30. 14:53

Sziasztok!

Ezek szerint más is azt látja, vagy nem látja amit én. Most azonnal írok  a VSZ-nek.

Panni! Azért nyugodtan írjál, kérdezz, mesélj! Örülünk, hogy jöttél közénk!!!

Üdv  Neked Panni, és a Többieknek is szeretettel: Klári-Klmáan ( dolgozznet@gmail.com)

Hetvenes
#14879 Hetvenes hozzászólása: 2013.09.30. 14:47

Kedves Panni !

Fogadd üdvözletünket , szerető befogadásunkat a várószobában.
Sajnos a történetet nem fejezted be , vagy valami gubanc történt és a “bizakodok” után csak egy csomó zagyvaságot látunk. Írd le milyen kezelésed indult , nézd át futó történeteink bejegyzéseit . Ezekből sok tapasztalatot , biztatást , reményt nyerhetsz a sikeres kezeléshez.

Üdvözlettel :  Hetvenes

klmaan
#14878 klmaan hozzászólása: 2013.09.30. 12:44

Üdv Panni!

Az alábbi értelmetlenség jött nekem, ami alul van, mert bemásoltam. Remélem, hogy a VSZ informatikusa is látja, s tudnak tenni valamit.

Mivel nem látom az írásod lényegét, nagyobb részét, csak annyit az elejéből, hogy kezelés alatt Vagy. Kivánok Neked kevés mellékhatást, mielőbb 0 virusszámot! Ha van kedved, vagy szükségét érzed privátban is beszélgetni, levelezni, nagyon szívesen veszem és bármikor rendelkezésedre állok.

Ha kijavítják a hibát, akkor majd elolvasom az egész történetedet. Kiváncsi vagyok, hogy másoknál is van ilyen probléma?

s-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} –> <!–[endif] –>

Üdvözöllek szeretettel: Klári-Klmáan (dolgozznet@gmail.com)

museto
#14877 museto hozzászólása: 2013.09.30. 11:12

Szia Panni!

Én is most vagyok a 2-es és 3-as kombi határán, de mielőtt elkezdenénk a hármast, némi rendeznivaló támadt a hematológiai fronton. A 2-es mellékhatásai eleinte jobban megráztak, de most, a 30. szuri után azt mondom, meg kell szokni, ki lehet bírni. A májam sajna nem hagy sok időt a hezitálásra, úgyhogy bárhogy legyen is, én is belevágok, ha eljön az ideje a 3-as kezelésbe, aztán majd együtt sírunk, együtt nevetünk!

Museto

#14876 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.09.30. 10:39

Szia Panni!

Milyen az élet, Anna vagyok (nicknevem az akkorsemadomfel) és korban is egy cipőben járunk. A barátaim egy része Panninak hív (még szegény férjem ragasztotta rám)… kell ennél több :-)

Nálam 1994-ben derült ki, a történeteimben leírtam nagyjából a sztorim. Most én is a 3-as kezelés alatt vagyok, még a 2-komponensű szakaszban, de egy hét után már jön a boceprevir, mint 3. komponens. Neked mi a 3. komponens? Nálam a mellékhatások még nem elfogadhatatlanok, bár a cukromat úgy feltornázta az elmúlt másfél év, hogy napi 1x inzulinoznom kell. Így én minden nap szúrok, sőt heti 1 nap 2x is :-)

Ez egy nagyon jó kis társaság, élvezem olvasni a lányok, fiúk bejegyzéseit, nagyon sok erőt kapok Tőlük (ezúton is köszönöm) Tudjuk, hogy a mosoly, a nevetés felér egy gyógyulási faktorral. Amikor beszúrom a heti adagom, mindig közlöm a vírusokkal, kívül tágasabb, több a hely. Bízzunk együtt és nem adjuk fel, és engedjük el a vírusainkat…

Anna (akkorsemadomfel)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close