hepatitisc

Téma címkék:
2013.10.01. 05:11

Sziasztok sorstársak!

Szóljatok hozzá..Májusban megállapitották,hogy hepás vagyok azt mondta a Hunydy prof. várjak levélben értesitenek a továbbiakról azóta semmi.Vajon mi lehet a probléma?

Johanna

klmaan
#14904 klmaan hozzászólása: 2014.01.29. 21:48

Szia Helga!

Szeretettel köszöntelek Benneteket itt közöttünk!

Egy nagyon jó és hasznos tanáccsal szeretnélek segíteni, hogy az egész HCV közösséghez eljusson a kérdésed, a leveled, és kapcsolatba kerülhessetek egymással.

Látod, az alattad lévő beírás dátumát? Tavaly 10. hó. Egy kicsit másként működik ez a Honlap, mint egyes fórumok. Mivel ez inkább Közösség, itt van egy Története mindenkinek, ami a saját oldala. Te most az Ungár Johanna oldalán vagy. Alapjában ez nem baj, csak így kevesen láthatnak. Ha TÖRTÉNETET írsz, azt a VSZ megküldi minden közösségi tagnak, de a hozzászólásokat csak azoknak, akik előtte hozzászoltak. Na! A hozzászólásod felett van a szó, hogy “történetté alakítom”. KATT! S már kész is! A “szerkesztés” alatt pedig javíthatod, kiegészítheted az addigi beírásaidat. Így lesz esélyed arra, hogy a mostanában aktívabb közösségi tagok is olvassanak Téged, és tudjanak reagálni.

Hunyady prof.  Kaposváron, a Megyei Kórház hepatológus főorvosa, de Pécsen is dolgozik, így ott is megtalálhatod, ha az van közelebb. A neten könnyen megtalálhatod a kaposvári  kórház elérhetőségét, és minden infót megadnak az osztályon, hogy mikor lesz elérhető ott?

Hol laktok? Kaposvárhoz tartoztok?

Írjál máskor is! Minden jót Nektek és üdv szeretettel. Klári-Klmáan

Magánban is szívesen segítek. dolgozznet@gmail.com

 

#14903 helga1 hozzászólása: 2014.01.29. 07:43

Sziasztok! A kislányomnak most van folyamatban a diagnosztizálás. Valószinüleg születésekor kapta meg a hepatitis c-t. Tünetei nincsenek, véletlen derült ki. Érdeklődni szeretnék Tőletek Hunyadi professzor úr elérhetőségéről.

Tisztelettel: Helga

varoszoba2
#14902 varoszoba2 hozzászólása: 2013.10.02. 11:13

Kedves Gotailo! A bejegyzéseid nem tűntek el az oldalról. A varoszoba@akkrt.hu címről emailt küldtünk, hogy találod őket, hány történeted és hozzászólásod olvasható a Hepatitis közösségben.

Üdv: VSZ

varoszoba2
#14901 varoszoba2 hozzászólása: 2013.10.02. 10:29

Kedves UngárJohanna!

Hunyadi Prof. várja a hívásod, a telefonszámát elküldtük privátban az emailcímedre a varoszoba@akkrt.hu email címről. Üdv: VSZ

#14900 gotailo hozzászólása: 2013.10.02. 09:48

teljesen igazad van, csendben maradok, jobb lesz így. Jó olvasni a mindenki elégedett rovatot. Sokat építkezem belőle. Mindenkinek jó egészséget, és teljes gyógyulást, orvosaitoknak kitartást, és hűséges hívőket kívánok szeretettel.

klmaan
#14899 klmaan hozzászólása: 2013.10.01. 22:28

Köszi Engram!

Írtam Johannának újból. Nagyon örülök, hogy jelentkezett! Öröm is van ma, de jó!!!

Talán elmehetünk már aludni, igy jó éjt Mindenkinek!

Üdv.Klári-Klmáan

 

 

 

#14898 Engram hozzászólása: 2013.10.01. 21:10

Jajjj Gyerekek!

Írtam egy hosszú levelet, amiben leírtam a véleményem, de töröltem!

Inkább csak ennyit írok:

Tisztelettel: Engram

ui.: Amúgy Klári nem kell annyira aggódni, Johanna már jelenkezett egy újabb történetként, 17 óra körül. Szerintem írjál neki minél hamarabb, tudod ahogy szoktál. Nem akarom részletezni, mert véletlenül meglátja egy új beteg, és akkor….

Úgyhogy csak ennyi:

Tisztelettel: Engram

klmaan
#14897 klmaan hozzászólása: 2013.10.01. 20:51

Drága Johanna!

Ha még egyáltalán szeretnél kapcsolatban maradni velünk, akkor nagyon kérlek, hogy jelentkezzél! Én nagyon várlak! Sok kedves és segítőkész Sorstárs van itt a Közösségben, de mostanában van egy kis felpörgetett hangulat, amit az INF kezelés is befolyásolhat.

Talán már nem is látszik alul a Hozzád írott hozzászólásom, ezért itt megismétlem. Van kapcsolatom a kaposváriakkal, így talán tudnék segíteni, meg ottani Sorstársakkal összehozni. Kérlek, hogy írjál a magánomra, s akkor megbeszéljük.

Üdv szeretettel, s várom soraidat. Klári-Klmáan dolgozznet@gmail.com

EN-ek
#14896 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 18:53

N sűrűn szoktam Lküldeni senkit sehova, nyugodtan visszanézhetitek! ÉS ha éppen ide (is) irok 2 sort akkor mi van?? OK írjátok ki h a Hepa az 1 PRIVÁT FÓRUM, és nekem Tilos a bemenet! (és már itt se vagyok:) Azért kicsit furcsa eza hozzáállás amit eza nőszeméj minden nap fojtat! ÉN pl. senki se zavarok L az enyémről, sőt örülök neki HA minél többen irnak (és 1általán mi az h “enyém / tied” ? Tudtommal ez 1 nyilvános oldal, ahová akár Gipsz Jakabnak IS jogában áll irni HA úgy tarccsa úri kedve! (DE n áll jogában a másikat szándékosan és állandóan basztatni!)

Javitsatok ki HA tévedek…

#14895 katih hozzászólása: 2013.10.01. 18:43

Kedves Johanna!

Én is biztos megpróbálnám mégegyszer megkeresni Hunyady profot. Valószínű rengeteg betege, dolga van, lehet kicsúsztál valahol közülük. Sajnos előfordul ilyen. Szerintem májustól októberig 4-5 hónap telt el, ennyi idő után nem fogják sürgetésnek venni a jelentkezésedet. Persze ez az én véleményem.

 

katih

#14894 katih hozzászólása: 2013.10.01. 18:40

Egyetértek.

Kedves ÉN-ek, lehet, hogy most engem is elküldesz mindenfelé, de engem is zavarnak a beírásaid. Nem szóltam, mert átugrottam őket. Az előző hozzászólásod minősíthetetlen….

Profilod alapján nem sok “közöd” van – SZERENCSÉRE – a mi bajunkhoz, elég Neked a saját gondod, így tényleg jobb lenne, ha csak szorosan a témához kapcsolódóan írnál mindig.

#14893 gotailo hozzászólása: 2013.10.01. 18:29

Tisztelt betegtársaim!

Hosszú ideje nem írtam,. és nem véletlen. Elégedetlenségemet fejeztem ki, és szkeptikus voltam a kezeléssel és az orvosokkal, akik ügyesen özveggyé tettek. Minden soromat ami egy kicsit erősebb volt, fricskáztátok, le is kerültek a leveleim, érdekes módon nincsenek meg.Lecsesztetek, ha valami nektek nem tetsző elhagyta a számat, akkor ez mi, és hol a várószoba engem, és mást is cenzurázó csapata, és Klánaán,mindenhez értő Klári, és a többi engem a közösségből eltántorító, aki elérte hogy csak olvasó legyek, Ők ehez a szöveghez mit szólnak. Tán nincsenek bent az orvosiba a munkahelyükön?

EN-ek
#14890 EN-ek hozzászólása: 2013.10.01. 15:57

.osan úgy van a dörgés, ah azt a előttem szóló – naddon hejesen – LEirta!

DE h a eredeti kérdésedre is monnyak már vmit, h “Vajon mi lehet a probléma?” – Nos naggyon 1xű!

AZ a “probléma” h sajn Te is rossz hejre születtél! (kb. 7500km-rel keletebbre, mint kellett volna! )

klmaan
#14889 klmaan hozzászólása: 2013.10.01. 15:49

Üdv Juzsu!

Üdv Johanna!

Ha a vírus bennünk van, nem sok jelentősége van a számának. Ezt már sokszor elmondták az orvosok. A számnak a kezelés alatt van jelentősége, hogy kimegy, vagy nem? Ha bennünk van, marad az baj. Ahogy olvasom, hallom, a szám nagysága is változik a vételek alkalmával. Vagyis, egymás utáni napokon levett minta más-más számokat mutatna. Azt is hallottam, hogy még milliós különbség is lehet két közeli dátumban vett minta között. A Te vírusszámod olyan alacsony, hogy ez a különbség nekem nem bizonyíték, de természetesen lehet bárkinek használni azt a természetgyógyászati terméket, amit akar, amiben hisz, vagy meg tud fizetni. A biorezonancia sok esetben valóban hasznos, de ahogy Te magad írod, vírusírtásra nem alkalmas. A szervezet erősítésére biztos jó, de ilyen termék meg vagonszámra van a piacon. Elnézést, csak kikivánkozott belőlem, mert az én 14 milliós vírusszámom, (ami 2 éve volt, mellett javult a Fibroscan értékem, ezek után elhiszem, hogy a vírusszám nem “minden”. Na! Johanna persze, az én véleményemtől függetlenül azt próbál ki amit akar vagy anyagilag bír. Én csak a Hunyady prof-hoz tudom, tudnám  segíteni. Természetesen Juzsu, veled is szívesen kommunikálnék magánban is!

Johanna! Várom jelentkezésedet!

Üdv szeretettel: Klári-Klmáan dolgozznet@gmail.com

 

#14888 juzsu hozzászólása: 2013.10.01. 11:47

Szia Johanna!

Én tudok bizonyítottan egy gyógyszer nélküli gyógyulási lehetőségről. Nem leszel teljesen tünetmentes, de a vírusszámod csökkenti és ezáltal nem támadja meg a többi szervet.

Ha érdekel irjál a juzsu53@gmail.com címre.

Már itt is megírtam a lehetőséget, de senki nem regált rá, vagyis kértek bizonyítékot, ami meg van. Megkaptam 8 hónap után az eredményemet ami bizonyítja, hogy jó a kezelés. 246.000 volt a vírusszámom és juniusban akkor végezték a vizsgálatot, de januárban vették le a vért már csak 113.000 Ft volt. Tegnap voltam az orvosnál és megbeszéltem vele, hogy nem vállalom a kezelést, hanem tovább folytatom az általan végzett biorezonanciás kezelést. Ez az egyetlen gép amit Én ismerek ezzel lehet kezelni a Hepatitist és sok más betegséget is. Fantasztikus gépről van szó. Több tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban.

Ha érdekel valakit irjon vagy beszéljünk Skype-n vagy vonalalas telefonon.

 

klmaan
#14887 klmaan hozzászólása: 2013.10.01. 11:45

Szia Johanna!

Szeretnék segíteni, miközben köszöntelek is nagy szeretettel körünkben!!!!Ha gondolod, írjál a magánomra, mert ott többet tudnék, mernék mondani a kaposvári helyzetről, és össze is tudnálak hozni ottani Sorstársakkal.

Várom jelentkezésedet!

Üdvözöllek szeretettel: Klári-Klmáan dolgozznet@gmail.com

museto
#14886 museto hozzászólása: 2013.10.01. 11:16

Szia Ungárjohanna!

Szerintem az a legtisztább, ha felkeresed a háziorvost és tőle is kérsz tanácsot, vagy beutalót a további vizsgálatok kezdeményezésére. De ha Hunyady profot keresed, lehet, hogy ő is “beindul”, tudod eléggé kusza az egészségügyben is a helyzet, lehet, hogy itt a nagy átalakítások során “elkallódtál”. Célzott vizsgálat során “fedeztek fel”, vagy valami járulékos kezelés során? Nálam ez utóbbi eset volt, nevezetesen a trombocitopénia kivizsgálása során derült fény a HCV-re. Ugyhogy fogd magad és mielőbb kilincselj, mert a hepa nem csak a májat, hanem (ahogy itt olvashatod) a nyirokrendszert, izületeket, vesét, szivet (nálam a szívritmus zavar kialakulásában is ő a főbűnös) is letámadja. Nem gyorsan, de a betegség előrehaladtával egyre jobban.

Museto

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close