Hepac, kutatási célú gyógyszervizsgálat

Téma címkék:
2013.10.03. 20:08

Sziasztok!

Nálam tavaly nyáron figyeltek fel a magas májenzim értékekre és adtak beutalót a hepatologiára. A Novemberben végzett vérvétel eredményét csak idén márciusban állapították meg. 1,5 millió volt a vírusszámom. A doktornő a figyelmembe ajánlotta, hogy nemsokára indul egy kutatási célú gyógyszervizsgálat és arra bíztatott ebben vegyek részt. Ebben a kutatásban most olyanokat kerestek, akik eddig még nem voltak kezelve. Először májusra igérték, végül szeptember eleje lett, mire megkaptam az első gyógyszeradagom, A kezelés csak tablettákból áll, konkrétan ABT-450/r/ABT-267, ABT-333 és ribavirin. Azért írok erről, bár többeket kezelnek én még nem találtam itthoni oldalon információt ezekről. Az első 6 napi gyógyszerszedés után vett mintában, a doktornő kifejezését használva, gyakorlatilag már nem tudtak kimutatni vírust a szervezetembe, ami papiron azt jelentette, hogy 25 alá ment a vírusszámom, mellékhatásokat nem észleltem. Ennek nagyon örülök, remélem végleges lesz a gyógyulás, a kezelés amúgy 12 hetes. Ha valaki mást is kezelnek ezzel a módszerrel, szívesen olvasnám tapasztalatait.

Zoli

 

 

Hetvenes
#19106 Hetvenes hozzászólása: 2014.09.12. 10:46

. . . .Kedves Mzoli !
A Várószoba Hepatitis közösségében készítettünk egy táblázatot a “Mennyire eredményes a kezelés C vírusaink ellen” történet alatt. Ebben összefoglaltuk ismert betegtársaink kezelési eredményeit , ami biztatás és tanulság lehet a kezelések előtt álló és jelenleg szenvedő társainknak.
Kérünk , hogy kezelésed történetének adatait megadva járulj hozzá kezdeményezésünk sikeréhez.
A történetet megtalálod ha az első két szó keresőbe írásával.
Közreműködésed előre is köszönöm : Hetvenes

klmaan
#14917 klmaan hozzászólása: 2013.10.22. 19:51

Szia Zoli!

Mi van Veled? Írjál Magadról valamit ide a Közösségnek! Kíváncsi vagyok a fejleményre. Remélem, hogy jól vagy!

Üdv: Klári

klmaan
#14916 klmaan hozzászólása: 2013.10.04. 10:45

Kedves új Sorstárs, Zoli!

Remélem, hogy jól “sül” el ez a kisérleti kezelésed, és örökre negatív maradsz!

Majd számoljál be máskor is az eredményről, s azt is, hogy valóban nincs mellékhatás?

Még annyit, hogy szeretettel köszöntelek körünkben, s kívánom, hogy érezzed jól itt magadat!

Üdv szeretettel: Klári-klmáan (ha van kedved, akkor magánban is szívesen vagyok kapcsolatba. dolgozznet@gmail.com)

#14915 mzoli hozzászólása: 2013.10.03. 21:02

Sziasztok!

Igen külföldi oldalakat én is találtam és pozitívnak értelmezem az eddigi eredményeket, nagyon elbizni nem akarom magam, mert úgy másnál is volt olyan, hogy az elején hirtelen gyors és jó eredmények születtek, de véglegesen nem vált vÍrusmentessé. A második heti eredményemet 2 hét múlva tudom meg. Abbvie Kft. a magyar megbizó és egy amerikai cégnek készül a vizsgálat, összehasonlítva a jelenlegi kezeléssel. A téjékoztató papíron azt írják kb. 314 beteget vesznek be a jelenlegi vizsgálatba, nem tudom van e még férőhely. Én a Szent János Kórházba lettem “beszervezve”, de ha valakit érdekel megtudakolom. A kezelés költségét természetesen a cég állja, nem tb-re megy. Ahogy én értelmezni tudtam a külföldi országokban leírtakat, 90% körüli arányban gyógyultak tölle akik először részesültek kezelésben, akik a normál kezelésre nem reagáltak, azoknál sajnos ez az arány ha jól emlékszem 45% körüli. A lehetséges mellékhatásként elsősorban a fáradságot irták, emelett fejfájás és a hányinger szerepelt, de relatív kis százalékban a résztvevők között.

Kedves hetvenes, örülök, hogy pozitivan értékeled az irásomat, már kb. egy éve olvasom itt a történeteket, eléggé riadtan áltam neki a kezelésnek, de eddig jól alakulnak a dolgok. Először, mivel pszihiátriai kezelés alatt is állok, ki akartak zárni a kezelésből a rivotril miatt, de végül mégis bevettek, Ha bármi kérdés lenne szívesen válaszolok, bár többet nagyon nem tudok mondani azon kivül amit leirtam.

Kedves muesto, igen, bár a kezelés “csak” 12 hétig tart, de utána 48 hétig kell még kontrollra járni részben, hogy biztosan elmúlt e a fertőzés, de a hosszú távú esetleges mellékhatások vizsgálata miatt is. Nagyon remélem nem lesz ilyesmi probléma sem, de természetesen van benne kockázat,

 

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kivánok.

Üdv

Zoli

 

 

Hetvenes
#14914 Hetvenes hozzászólása: 2013.10.03. 20:38

Kedves Mzoli !

Örülünk sikerednek  és köszönjük , hogy megosztottad velünk tapasztalatod.
Sokakat érdekel , mivel az eddigi lehetőséget kimerítették ,eredmény nélkül.
Légyszi időnként nézz be ide a klubba és válaszaiddal segítsd a kiútkeresők eligazodását.
Üdvözlettel :  Hetvenes

museto
#14913 museto hozzászólása: 2013.10.03. 20:38

Sziasztok!

Amennyiben valakit érdekel a kezelés, az alábbi angyol nyelvű link sok infót tartalmaz. Magyar nyelvűt egyenlőre még nem találtam a dologról. Mivel gyógyászati jellegű a dokumentum, én nem érzem magam elégnek, hogy felelősen közreadjam saját nyersfordításomat. Annyi látható a diákból fordítás nélkül is, hogy rendkívül rövid idő alatt hihetetlen sikeres gyógyulások történtek. Azonban mivel tesztelés alatt levő új szerekről van szó, még nem tisztázottak a kezelés során esetlegesen hosszabb távon kialakulható járulékos mellékhatások.

Museto

http://www.slideshare.net/ucsdavrc/aids-rounds-081613wyles

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close