van kezeles a csontritkulasra 100%

Téma címkék:
2013.10.07. 08:50

sziasztok, eva vagyok. 28 evesen mutottek mehnyak rakkal a szentistvan korhazban. Azota elek es “szenvedek”, tavasszal a csontritkulasom -2.6 volt, legtobbet a foldon aludtam nyuszi pozban. Marciusban megtalaltam a mak olajat, abbahagytam a gyogyszereimet es ugy voltam h biztos sikerul mert ennel rosszabb mar nem lehet. A regi gyogyszerektol tonkre ment a majam, hat anyum is igy halt meg.Most mar tudok meg emelni is, nem faj, csak neha ha tul eroltetem magam, de erzem hogy javulok. Az ertekeket meg nem merhetem meg de igy nagyon jo az allapotom. Kerlek bizzatok bennem, olcso es nagyon jo [nezzetek meg a neten, MAK OLAJ CSONTRITKULASNAK] es kerlek osszatok meg minel tobb beteggel, mert sajnos en is tudom mi a fajdalom es segiteni szeretnek minden betegnek, mert a fajdalommal magunkra vagyunk maradva. Puszi nektek [A GYOGYSZERTARI MAK OLAJAT HASZNALJATOK MERT A HAZTARTASI HAMAR AVASODIK ]nagyon olcso kb 1-2 honap és árzitek a hatasat!

#23636 Tudatos Beteg hozzászólása: 2016.07.25. 10:52

Kedves ÉVA!
Mákolaj az orvosom szerint is jó, de érdemes mellé egy hatékony, modern terápia is, főleg ilyen fiatalon! Édesanyám súlyos csontritkulásban szenvedett, hiába szedtünk biszfoszfonátokat, kálciumot, d-vitamint, és minden házi praktikát kiprobáltunk a kurkumától a K2vitaminig, de sajnos nem javúlt a helyzet. Tavaly új kezelést kapott 1 injekciót kell 6 havonta csak kapnia kálcium D vitamin szedése mellett. A gyógyszer neve Prolia, de az orvosok vagy nővérek úgy is ismerik, mint a 6 havi injekció. Édesanyám sokkal jobban, van, tényleg működök, nem volt azóta törés, és a fájdalmai is csökkentek. És nem kell, csak 6 havonta látogatni az orvost. Nekünk bevállt, érdemes megkérdezni az orvost, hogy mi a vélemánye a Proliáról.
Üdvözlettel:
Margó

#14964 Panna1 hozzászólása: 2014.01.06. 21:15

Köszönöm csegzieva ! Pontosan szeretném a nevét a mákolajnak,nem ismerik a gyógyszertárban! Sajnos,ami vegyszermentes,természetes,és gyógyít,az nem hoz pézt! Kérlek,írd meg,és ha bárki tud valamit,csontritkulásra,írjátok meg! Boldog Újévet,egészséget kívánok Mindenkinek!

 

#14963 nagymami54 hozzászólása: 2014.01.03. 07:27

Sziasztok! Többen írtátok, hogy a mákolaj jó hatással van a csontritkulásra. Szeretném megkérdezni, hogy naponta mennyi mákolajat  kell fogyasztani? És hogyan? Köszönöm, ha válaszoltok!

(Az elmúlt egy évben semmit sem javult a csontritkulásom, pedig már 5 éve szedem a Bonceact gyógyszert (mellé Citrokálcium, D-vitamin (3000).

#14962 Panna1 hozzászólása: 2013.10.10. 17:05

Szia Magdi,én is puszikállak,jobbulást! Panna.

#14961 csegzieva hozzászólása: 2013.10.07. 23:09

szia PANNA hidd el batran ra allhatsz a mak olajra en fel ev utan tancolok,egy nap 20 veka diot szedtem fel,szolott szedtem,es mas semmit nem szedek meg kalciumot sem szonyeget mosok a kadban ugymond mindent, dolgozom a munka helyemen.Szeretnem kerdezni te dolgozol?En romaniaban elek es a tavasszal le vagtak a betegnyugdijamat,sorolom a betegsegeimet amugy 19 kronikus de nem tudok minden le forditani,wertheim mutet[1995=ben],rosz indulatu daganat vesevezetek csere,vese elegtelenseg ,fojamatos vizelet fertozes,mellel voltam mutve[2007-ben] -jo indulatu daganat ,jelenleg daganat van a pajzsmirigynel,melben,mind a 2 melekvesemen de majusban meg minden daganatom joindulatu volt amugy ittam es most ulyra iszom a tibeti gombat es a daganataim merete csokkent [ ver hojag a majamom es zsiros maj ] en szo szerint forditotam lehet nem helyes,a majam a csontritkulas gyogyszertol lett beteg! ,Bukarestben azt mondtak. hogy jol vagyok [enyhe elvaltozas van a szervezetemben 20%,ezert erdekel ha te vagy ti dolgoztok,jelenleg torvenyre adtam tudom hoszu ido de tudom hogy nyertes vagyok mint mindenbe[nincs lehetetlen ha valamit igazan akarsz puszi.

#14960 magdi55 hozzászólása: 2013.10.07. 17:58

Köszi a biztatást Évi! A mákolajat én is eszem,mert a gyógyszer kinyírta a gyomrom,beleket.Korall calciumot most készülök beszerezni..Ma Alfa D3-at írt föla doktornő.Jó a barnaköles liszt,szezám és a lenmag. Fontos a torna,én nordic wokingozom egy kisérleti csoportban. Áll.lag jó a csontépítésben.És a meridián torna /yutuben fent van-Őry Ajándokék/ ennek a végén van hasi légzés! Ez fontos a csontépítéshez. Tornázó társamnak rendbe jött a cs.sűrűsége!!

Most febr.ban -2.7 volt,2014 febr.-ban lesz a kontrol.

Szépet jót Nektek! Panna puszillak!

#14959 Panna1 hozzászólása: 2013.10.07. 17:39

Drága csegzieva! Te egy tünemény vagy,én hálásan köszönöm,…gyógynövényesben vásároltam mákolajat,drága és akkor kaptam kezelést,így nem tudok eredményt.Most fogok venni gyógyszertárit.Fel a fejjel,az enyém is- 2,6-os volt,gyógyszerezést követően.Ki ellenőrzi ezeket az értékeket? Jó egészséget kívánok Neked,egyezik a gondolkodásunk,egy jó ember vagy,megérdemled,hogy minden jót megkapj a sorstól.Írjál máskor is,és én is írok,hogy mire jutottam.Üdvözletem küldöm: Panna.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close