Hogyan gyógyultam meg?

Téma címkék:
2013.10.28. 09:16

Sziasztok!

Az én történetem kivételesen arról szólna, hogy hogyan gyógyultam ki az alvászavarból. Az egész akkor kezdődött, amikor Édesapám meghalt, és ezt én is felfogtam. Hajszálpontosan 3 hónappal a halála után elkezdtem Vele álmodni. Először csak róla  álmodtam, láttam, később azonban már beszéltem Vele és emlékeket álmodtam vissza. Egy dolog volt csak közös az álmokban: mindegyik végén meghalt.

Azt gondoltam, hogy ez a természetes gyász feldolgozásának a része, ugyanis az álmok 3 hét alatt elmúltak.  Rettenetes időszak volt, este nem tudtam elaludni, mert féltem, reggel nem tudtam felébredni, mert fáradt voltam. Az alvás nem jelentett pihenést, csak mégjobban kimerített, arról nem is beszélve, hogy az álmok lelkileg rengeteget kivettek belőlem.

Próbáltam nyugtató teát inni, de az nem segített, a természetes nyugtatóktól pedig memóriazavaraim lettek. Semmi nem hatott, csak reméltem, hogy az álmok elmúltak végleg. De sajnos nem, 2 hónap múlva újrakezdődött minden. 3 hét rossz álom, majd 2 hónap szünet, és ismét. Az egészségem látta kárát, szédültem, elájultam, dekoncentrált, és feledékeny voltam.

Egy nagyon jó barátom már nem tudta tovább nézni, ahogy egyre inkább tönkre megyek, és szó szerint elzavart áthangolásra. A módszerről részletes információkat itt találtok: www.athangolas.hu/athangolas-modszer. Az én személyes tapasztalatom teljesen pozitív. Elmondtam, hogy mi a problémám, hogy nem tudok aludni, kimerülök, és ez már a mindennapi életem rovására megy. Beszélgettünk, és utána kezdetét vette a munka. Az én személyes munkám, amit gondosan vezettek.

Kiderült, hogy a rossz álmaimat feldolgozatlan emlékek okozzák, amiktől a tudatalattim így próbál meg szabadulni. Rengeteg emléket újra feldolgoztam magamban a másfél órás kezelés során, és legnagyobb meglepetésemre boldogan távoztam. A hölgy, aki a kezelést végezte, azt mondta, hogy pár napig nagyon álmos leszek. Ezt csak remélni mertem, de igaza lett.

Azóta először végre tudtam aludni, és a rossz álmaim is megszűntek. Ez már több, mint egy hónapja volt, és az alvászavaromnak nyoma sincsen. Elmúlt. Nyomtalanul :).

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close