Mittomén… vagyunk itt skizók, egyedül

2013.10.28. 16:39

Igényt formálnék egy nagyzásos entellektüelle parasztra, ám azt fokozatban mérjük. Ha van kurvamérő, nálam legalább is, akkor van parasztmérő is. Némi fecsere – fejcsere. Porcijózott barbárság, akarom mond. barátság, kezdetnek kis adagokban, hogy szokja – m.

Sajna? Nem sajna, engem már úgy embikék amolyas tahóként aposztrofálnak. A skálán megütöm a szintet, azt is, aki beugat a meg nem előlegezett paraszt mint olyas entitás ár-nyalt formájában.

Skizóként tartanak számon, azt csak akkor hiszem igaznak, ha nem szedek bogyót, de az a rohadt antidepresszáns, a gatyám ráment, aki ápolgatja a winchesterem, mondja, kő, nekem papetta. A rötyire. Ülve pisálok, bár az öcsém is ülve csinálja, akkor ez nem jelent semmit, m pasi is lehetnék. Mizantrópiac. Gyógyszerfüggő – vagyis az elalvás eshetőségétől, különben nem esik. Most sem esik itt, Kispolc-Miskolczon. Arra már nem vagyok kiváncsi, ki hogy ríja bánatát, frászt!

Edraan parexistance@gmail.com, mert unatkozom.

#15140 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.29. 10:03

ehhem. Van egy mókusom, odaada apámnak, szeressük, kis chilei degus, cukorbeteg és depessziós, m meghalt melegen dédelgetett társa, homokos vót, most cölibált. Folyton cuccolta anagyobb mókusst.

Aztata elhisze, kis nyavajatörődés. Láta boborinak nem vót csaj, muti tartya tatyakban csórikámm- at. Ne s leszen annak. Te ellenbe’ numera maxima. Lenne bibidóm, még irigyellnélek is. Sok a pór, porolni kellene, 98 százalék.

megnézem-zümm ama filmeccskét. Tekergesse az idegrostokat.

EN-ek
#15139 EN-ek hozzászólása: 2013.11.29. 08:35

Beejbie prünyty Ő-m (mazs. törpemókussom) !

N tünte L tejes mértékben (még), bármár qrvára fáraszta LÉT… N isirok mindennap SE – mer HAsztalan – DE a zé szemmel tartom a yonépet, benne tégedet term. (am is toronymagasan tanyázok, magasan a pórnép felett, +enged7tek néha 1 kiss tespedést nekem. nem-e? )

DE pl. mostis raktam a zé neked 1 ujj filmkecskét… (prób KIválogatni a értelmesebbeket – némi agyiszintet is +mozgatót – DE a éggé nehéz, mer ojan jobbára nincs:)

#15138 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.11.28. 21:43

Dalos Pacsitám, hun Vagyol má’ ma? Vót néminemű numera? Ettye-pettye… maradok re-born szűz, n mintha nem kénék, többnek s mint kellene nyakamba, aki nem ruzsnya és kedve tar-tya, kufircollja, helyettem is. Előnyben részeltetem a feketét. Meg a vöröses hetykét, m csajokra gondótam, vót csajom, minnyá kettő. Pár éve, csajt csókolni f@sza dolog. Szinte bánom, h felhagytam vele, áma csajok bután válogatnak, selejtes L.M.-mel nem kooperálnak, azzal még kó-operálnék. Sajna kerül.

#15137 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.28. 17:27

T’od, ki a pöcör.. tücske-csöcske intézne responst egy állatfélének. Félember – részahzugság. Rezet épp nem loptam, loptok, laptop… Ama vad ritkás, megbú a bokorba’. Eme bűzös pöcében tengő-lengő embercsőcselék, csak aztat tanulta isibe’, hogy álljon sorba, óráról nem huggyanthat meg üjjön egyenesen… Ebből leszen a pöcsök lázongása. Az átlag 95-ös IQ. Együtt érzek satnya kis világukkal, ilyenbe itt nem botolsz, se nem boltolsz, de egy cigit hozhatnál, vigyor, beleégett egy smiley a jobb kézfejembe, marha menő… a hús szakadjon le a pofámról.

 

EN-ek
#15136 EN-ek hozzászólása: 2013.10.28. 16:55

Wehhehhe! Lát télleg Te v az, 2ccség se fér mellé… (a röhhögéstől már RÁMjötta hass-görcs! ) Hát akk csak húhúzzál bele:  tájm iz máni, és aki korán kell, MAGA esik bele!

Még1x örwendek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close