Borderline

Téma címkék:
2013.10.29. 17:50

Sziasztok!

Szeretnék Borderline szakorvosnő elérhetőséget kapni. Nagyon fontos, hogy nő legyen.

#15194 Gledi hozzászólása: 2013.12.19. 02:01

Szia! Nem tudom mennyire aktuális Neked még ez a dolog, de ez nagyban függ attól, hogy hol laksz. Megértem, hogy nőt akarsz, biztosan jó okod van rá, én is nő pszichológushoz járok és nem gondolom, hogy itt bárkinek is ítélkeznie kellene… Debrecenben van egy nő, akit tudok, hogy kifejezetten ezzel foglalkozik, viszont a nagyon jó pszichológusoknál általában várólista van. Ha már alakult valami- és persze egyébként is- sok szerencsét!

 

#15193 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.30. 11:26

Sok pszeudo leszboszi, mert be vagyunk tojva a másik igen és nemtől.

EN-ek
#15192 EN-ek hozzászólása: 2013.10.30. 11:19

Mera bodrikközött sokk a lezbi battyátokmeg! (ÉN pölö jobban kultiválom AHApsi pSICChifrátereket – azoknak ált. még azé VAN némi agyuk…)

Na itt oijat n nagyon fox találni. vannak külön ijen magánorvos-oldalak, DE az Q drága mulaccság! (ÉS 1általán n bizt h jobb mint 1 N magán doki )

emei a LEgjobb, without doubt…

#15191 gyomorfekely2 hozzászólása: 2013.10.30. 10:01

Szia! Jó ideje borderline vagyok magam is, ha lenne egy ilyen szakember, aki erre specializálódott, talán jobb lenne. Ilyenről nem tudok. Van pszichológus, aki jártas a témában, meg pszichiáter, aki gyógyszert írhat ki. Pesten van lehetőség, mindenféle izé, mint pszichodráma meg egyebek, a laza gyerekeknek ott van a valagukban a Thalassa ház meg mittommi. A Thalassa előnyben részelteti a borderline-t meg a skizót. Három hónap nyaralás. Télen is, csak fontos a kooperáció. A javulás.

Nem tudom, hol van nálad a mélypont, nekem minden megvan, mindkét betegségből. Azt is sejtem, miért akarsz női orvost, én is azt keresek; pszichiáter fix, a pisológus meg béna tanácsokkal lát el, miközben vicsorog.

Bár én levelezőtársat is keresek; azért leírom, parexistance@gmail.com

Minden jókat, sikeres vadászatot.

e.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close