Lefelé a hullámvölybe

2013.11.19. 22:26

Hát, Kedves Sorstársaim, ez egyre rosszabb. Az altatóm nem igazán használ, valószínűleg újat kérek majd a legközelebbi ellenőrzésen. Úgy tűnik, hogy tényleg egy percet nem bírok ki gyógyszer nélkül, nemrég, kb 3 napja felejtettem el bevenni és ennek az lett az eredménye, hogy ma a szekrényt ütöttem ököllel. Ezután rájöttem, hogy ez nem oké, nagyon régen volt ilyen és egyből négyszeres adagot vettem be a felírt pirulából. Úgy lenyugodtam, hogy semmi nem tud felidegesíteni. De ezek a dühkitörések..főleg egy lánynál…hülyén is néz ki és egyszerűen nem fogadja ez a társadalom. Férfiak, persze, ők lehetnek idegesek. Ebben a társadalomban így lem lehet funkcionálni és ez engem egyre jobban elkeserít :(

#15573 OrokkeUton hozzászólása: 2013.11.26. 10:10

Sajnálom. Akkor én is fennt voltam éjszaka abban az időben, leesett a lámpám valahogy. Pedig végre kezdtem volna aludni. Jó pár hónapja én sem alszom rendesen ha igen akkor is rémálmaim vannak. 
Nyáron jöhetsz nyaralni szívesen látlak :) A Bükköt jobban ismerem de itt is sok jó hely van. Van pl egy barlang lakás az erdő mélyén, egy időbe oda jártam szembenézni a félemeimmel és erősíteni magam. Nem ártana újra kinnt aludnom. Pont tegnap meséltem egy barátomnak hogy néha nagyon nehéz normálisan élni. Senkinek nem beszélhetek arról hogy mik járnak a fejemben. Néha olyan szívesen vagdosnám magam újra, és mégis tartanom kell magam. Most szerencsére pont betegen vagyok itthon legalább elfelejtem kicsit a sok hülyét. Pont kórházban voltam reggel ott olvastam a válaszod. Szóval egy közös futás nyáron?:)
Fatal_Error: te is képes lehetsz tenni ellene. Első lépésként kösd le magad valamivel, ne hagyd hogy gondolkozz állandóan, utána pedig juss el oda hogy ne akarj mindent érteni, átlátni. Az én felfogásom szerint egy depressziósnak a tudatlanság egyben gyógyulás is. Ha nincs min agyalnod nincs min keseregni.

#15572 Fatal_Error hozzászólása: 2013.11.26. 04:36

Nos, Ti legalább képesek vagytok tenni valamit :) Nekem sajnos ez nem igazán megy. Órákig csak ülök és őrlődöm a gondokon, illetve azon, hogy megint nem csinálok semmit, de nem is vagyok képes rá, csak ha már tényleg nagyon besokalltam.  Nekem egy időbe elmúlt az alvás zavarom, pedig akkor már nem szedtem semmi gyógyszert, de most úgy vettem észre megint visszatért, az idióta rémálmokkal együtt, tehát, ha netalán elalszok, akkor tuti, hogy valami hülye rémálmom lesz. Áh… Én már belenyugodtam ezekbe. :)

#15571 Abigail hozzászólása: 2013.11.26. 01:00

1:55 perckor írom ezt, szerinted hogy érzem magam?? :D De köszönöm a kérdést, most jobb egy picit. És nálad mi a helyzet? Pozitív hangulatú üzenetnek tűnik! Ó, igen, Miskolc, akkor egészen közel van a Zemplén, oda ki lehet menni “fát aprítani”. Én ott futnék. Nyaraltam már arrafelé a hegyekben és még a turistaösvényeken sem találkoztam senkivel, így futottam, mint az őrült. Nem érdekelt, hogy bokaficam lesz-e a vége, meg hogy igazából térerő sem volt, hogy mentőt hívjak, csak rohantam. Tudod, mint a filmekben, már csak a drámai zene hiányzott :)

#15570 OrokkeUton hozzászólása: 2013.11.25. 19:35

No igen, nem mellékes hol lakik az ember. Mákomra Miskolcra pottyantott a gólya, hiába a tévhitek, ahhoz képest még a kisebbik rossz ez a város. Amikor Pesten éltem akkor bringáztam éjjel nappal. A koncertek jó bulik, de ezer éve nem buliztam már:) 
Hogy vagy amúgy?

#15569 Abigail hozzászólása: 2013.11.24. 21:43

Ó, de jó lenne, ha megtehetném! Hol laksz, hogy van zöld terület a közelben? Én  a betonházak között nen nagyon tudok elvonulni sehová, ha meg kimegyek a pusztába ott gyönyörűen hallatszik, ahol üvöltök. De a koncertek jók. Ott a pogó közepén ott ütsz, akit akarsz és még a hangulat is jó :) A futás szokott még segíteni vagy más kardio sport. Vagy akármilyen, csak sport legyen! Igaz, nem fáradok el tőle, de legalább a lakást nem akarok szétverni. Részeredmény!

#15568 OrokkeUton hozzászólása: 2013.11.21. 08:33

Kedves Abigail.
Amikor én jártam ebben a helyzetben mint te, egy nap suli helyett kimentem az erdőbe korán reggel. Dühös voltam és tomboltam, gondoltam majd az erdőben könnyítek magamon egy kis vagdosással. Végül ahogy elintultam az erdőben azonkaptam magam hogy már órák óta megyek és kezdek lehiggadni. A nap végére eléggé elfáradtam ahhoz hogy tudjak pár órát aludni nyugodtan. Akkor rájöttem hogy mozgásban kell lennem hogy kibírjam a napokat. Igaz ott is túlzásba estem de jobb volt mintha magamban tettem volna kárt, vagy másnak estem volna neki. Túráztam, íjjászkodtam, és ha jó idő volt bringáztam. Telente elbújtam egy egy barlang közelébe és inkább ott hallgattam zenét tűz mellett. A négy fal közt egyedül csak mélyebbre nyom.

EN-ek
#15567 EN-ek hozzászólása: 2013.11.20. 06:22

Hihhi ÉN má e-Zen rég túl vuk… és KIT érdekel ea Lb*ott társas alom?? ÉN pl. kimondottan birjuk a belevaló csajkat! kurázsival. pláne HA kinéz (N bírjuka nyuszikat, a kukákat, ésa ajjas széhámosokat!!) AZ a lényeg h yol érezzük magunkat a bőröndbe! más1éb mellékS…

#15566 Abigail hozzászólása: 2013.11.19. 22:42

Egyébként adam25, neked írtam :) !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close