Egy könyv és egy jó orvos mindenre képes

2013.11.20. 12:48

Sziasztok!

A rákkal való küzdelmem története 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikoris rutinellenőrzésre mentem teljes nyugalommal. Sajnos, mire a vizsgálat vége lett már nem voltam olyan nyugodt. :( Ugyanis találtak nálam egy elváltozást. Mint ahogy ilyenkor szokás, mindenféle vizsgálatra elküldtek és megállapították, hogy melldaganatom van. Azonnal keresnem kellett egy sebészt, aki meg tud műteni, nehogy még nagyobb legyen, vagy átterjedjen máshová is. Minden ismerősömet felkerestem, hogy ajánljanak valakit, így találtam rá Prof. Dr. Szigetvári Ivánra. Aki egy nagyon híres, elismert orvos. Mint kiderült nemcsak az orvostudomány nagy szakértője, hanem a természetgyógyászatnak is. Nagyon kedves, hozzáértő ember, aki nemcsak megnyugtatóan beszél minden betegével, hanem sok javaslattal látja el az embert. Az általános tanácsok mellé kiegészítő terápiákat is javasolt, ami pénztárca kímélő is egyben. Sőt egy nagyon jó könyvet is ajánlott, amiben ő is szerepel és pont ezt a témát forszírozza. A könyv címe: Életbe vágó válaszok. Mindenkinek ajánlani tudom! Sok segítségre, tanácsra tettem szert. Van benne néhány orvos, természetgyógyász elérhetősége is, akikhez bátran és bizalommal fordulhat az ember.
Tudom, hogy amikor az ember rákos, nem szívesen olvas a témában. Én is így voltam ezzel, mindaddig míg a könyv a kezembe nem került. Sok kérdésemre választ kaptam, amit egyébként máshol nem találtam meg. Sőt, a mai napig nem olvastam róluk sehol sem. Így tényleg rengeteget köszönhetek mind Szigeti doktornak, mind a könyv alkotójának. :)
Minden segítség mellett sikeres volt a műtétem, a terápiák és azt mondhatom, hogy most már jól vagyok. :) Az ellenőrzések is negatívak. Továbbra is betartom orvosok, természetgyógyászok tanácsait és élvezem az életet. :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close