hepetis c – Akkorsemadomfel-nek

Téma címkék:
2013.11.22. 17:40

Szia Anna, nagyon orulok hogy vegre virusmentes vagy. En is nagyon varom a jovo hetet mikor megtudhatom 3 honapos kezeles utan mennyi a virusom. Mar nagyon nehezen viselem a mellekhatasokat, nagyon hamar elfaradok, kenytelen vagyok egesznap pihenni, semmire nincs erom mar sokszor ugy erzem hogy jo volna abba hagyni de nem adhatom fel. Mennyi virusod volt es mikor kezdted a kezelest? Sok sikert a gyogyulashoz, udv Panni

#15683 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.11.23. 18:21

Szia Panni :-)

Milyen fura, mintha magammal leveleznék ( a barátaim engem is Panninak hívnak).

Az elfáradás az ismerős, nagyon… Egy zöld lámpánál nem szoktam átérni egy kőrúti kereszteződésben :-) Sőt egy lakás felmosás (nem villa vagy palota, egy kislakás) legalább 3 órán át eltart, mert 4-szer is meg kell pihennem :-) STB… gondolom ismered őket. Ez lesz az első vírus szám-vizsgálatod a kezelés során?

Én 2,2 millióval indultam ennek a kezelésnek szept. 15-én (de jelzem az előző sikertelen kezelésnek, csak 780ezer vírussal indultam), tehát igaz amit a dokim mondott, a vírus szám önmagában nem minden, sok tényező együttes hatása okozza a betegséget a májnak.

Szóval kitartás, sok-sok pihenés, szép lassú, komótos készülődés a karácsonyi melegségre. A kívánságom, legyen Neked NULLÁS a karácsonyod :-)

Üdv. Anna

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close