Vírusgyilkos lettem!

Téma címkék:
2013.11.22. 13:53

Sziasztok!

Ugyan viszonylag folyamatosan olvasgatom a közösségünk híreit, de sajnos értesítést nem minden esetben kapok, ha új hozzászólást ír valaki, vagy új történetet. (csak, ha én is hozzászóltam már ahhoz, vagy az én történetemhez írt valaki)

Továbbra sem megoldott – pedig már írtam az üzemeltetőnek én is, mint többen közülünk -, hogy amikor belépek csak a közösségem új történetei, hozzászólásai jelenjenek meg a jobb oldali választó sávban. Ha majd érdekel, hogy más közösségekben ki miről írt, rákeresek.

Viszont a választott közösségemben megjelentek tartalma, érdekel. (nem csak amihez hozzászóltam, vagy amit én írtam)

Hiszen bizton állíthatom, hogy mind fizikailag, mind lelkileg viszonylag jól viselem a 3-as kezelést, azt ennek a közösségnek is köszönhetem, mert sokmindenről tájékozódhattam Tőletek előre, felkészültem, nem ért váratlanul…

Meg van az első víruszám eredményem is – egész gyorsan elkészült – nem kellett 2 hét sem.

NINCS VÍRUS a véremben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom ez még nem végeredmény, de én, aki már 3-szor futok neki a vírus-gyiloknak, már ettől nagyon boldog vagyok. Ha kérdezik hogy vagyok, szoktam mondani …,de büszkén. Hát most már irányba is!

További kitartást, erőt, szeretetet, sikereket és vírus-mentes napokat!

Akkorsemadomfel-Anna

 

#15681 galambos51 hozzászólása: 2013.12.24. 11:10

Kedves Anna!

Gratulálok és veled örülök a sikerednek, így teljesüljön minden / nemcsak karácsonyi / kívánságod! Sok szeretettel kívánok neked és családodnak, továbbá minden betegtársamnak nagyon szép Karácsonyt, és egészségben gazdag újévet!  Galambosné

 

#15680 KatiNemeth hozzászólása: 2013.12.22. 16:51

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok minden kedves gyógyuló társamnak.                     Sziasztok!                                                                                                                           Kedves akkorsemadomfel Anna.Gratulálok a sikerhez.!Ugyanúgy mint Te , nekem is az volt a kérésem ,hogy a jézuskától nullás Pcr-t szeretnék.Dec. 23-án megyek az orvoshoz remélem jó eredményről kapok hírt.Nagyon jó hallani ,ha újjabb és újjabb  társunk negatív.Szorítunk mindenkiért, és ha valaki jó eredményről számol be eggyütt örülünk  vele.Kívánok mindenkinek, kitartást,erőt a győzelemhez,és békességben ,szeretetben ,eggyütt töltött ünnepeket.KatiNemeth

 

#15679 akkorsemadomfel hozzászólása: 2013.11.23. 18:26

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :-)

Úgy látszik a karácsonyi kívánság nagyon jól működik … családom kérdezte mit szeretnék karácsonyra … válaszom: NULLÁS PCR-t és tessék. Sokat segít egy-egy ilyen eredmény a gyengülő, ingadozó kitartásban, tudom ezt Ti jobban ismeritek már nálam. Tehát mindenkinek vírusmentes napokat kívánok! Akiknek elsőre nem sikerül olvassák el a történeteim, nem adtam fel és elindultam a jó irányba és történjen bármi nem adom fel, mert a cél is fontos, de a megtett út a legfontosabb!

Üdv.: Anna

varoszoba2
#15678 varoszoba2 hozzászólása: 2013.11.23. 17:28

Kedves Akkorsemadomfel Anna!
Panni is írt neked, itt olvashatod:
http://www.varoszoba.hu/show/2013/11/22/hepetis_c
Üdv: VSZ

nora51
#15677 nora51 hozzászólása: 2013.11.22. 23:46

Tyű a mindenit, ez igen! Nem adod fel, nagyon helyes, jutalmad a nulla.De milyen nulla! Életet igérő nulla. Ne add fel továbbra sem, és még majd begyűjtesz pár nullát. Én már kettőt begyűjtöttem, pedig nem nagyon hittem benne, utólag bevallom. Nem adtam fel én sem, de folyton azt súgtam magamnak: már két kudarcos kezelésem volt, azóta csak korosabb lettem, borzalmas sok a 12millió 800 ezer vírus, amilyen balfácán vagyok, nem biztos,hogy sikerül, meg még ráadásul 1A genotípúsú vírusom van, ami nehezebben reagál, mint az 1B. Gondoltam, Isten kezébe adom a problémát. Mindennek alávetettem magam szigorúan, szerencsére nem kellett ezúttal dolgozni járni  kezelés közben. És mit tesz Isten, már a telaprevir 8. hetében negatív lettem. Még most se hiszem el! Nemsokára nekem is a 24. heti számlálás jön, mint KatiNemethnek. Persze most is gyanakszom, hogy sikerül-e, de én se adom fel.

Szeretettel gratulálok!  nora51

#15676 katih hozzászólása: 2013.11.22. 20:10

GRATULÁLOK! Csak így tovább!:)

#15675 KatiNemeth hozzászólása: 2013.11.22. 16:50

Kedves Akkorsemadomfel-Anna!                                                                                           Köszöntelek a nullások táborában!Nagy öröm és megkönnyebbülés amikor már  többször is volt kezelésed,és nem sikerült.Na de most  aztán vágjunk a lecsóba! Jó hallani hogy már egyre többen vagyunk, akik nullások.Nekem jövő héten lesz a 24.-heti vírusszámlálásom.sejteheted mi játszódik most megint le bennem.De bizakodó vagyok!     Mégegyszer gratulálok a sikeredhez,KatiNemeth.

 

Hetvenes
#15674 Hetvenes hozzászólása: 2013.11.22. 15:45

Gratulálok Anna !

Nagy örömöt okoz minden rész-siker is , mert nem mindenkinek adatik meg.
Üdvözlettel : Hetvenes

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close