izuleti betegseg,..avagy ez a lupusz? alvas zavar avagy narkolepszia?

Téma címkék:
2013.12.11. 02:20

hello mindenkinek! En egy 60 eves,nemreg haza telepult ,Nagyvaradi szuletesu,magyar ember  vagyok,.. -maris azzal kezdenem,hogy ,nem most -hanem,mar regen , kuszkodom valami  nyavajaval, ami nem igen kellemes szamomra. Elsonek a vallamban van egy kezdo pont,ahonnan indul(nem tudom meghatarozni hogy izom vagy maga az  izuletben jon a  fajdalom?!),ami le fut egesszen a konyokon keresztul,a gyurus ujjig,alig tudom fel emelni a karomat !,vegul,le fut a  csipomon keresztul a labomba,oldalt,…van mikor ,mar mar ,hogy el is felejkezek rolla, egy jokisidore-azutan megint elo jon,,, .–ezenkivul nagyon regen egy betegsegre,bukkantam,igen gyakran eves utan foleg ugy el …bobiskolok,..de ezzel a dologgalnem is torodtem amig komoly okokat nem adott az elorehaladtaval! Pld.becsukott szemmel mentem az utccan es  kozben-maris almodtam -hirtelen fel ebredesnel,ugy ereztem hogy,jaj de sokat aludttam,pedig csak,percet! Beszelnek  sokszor a  mellettem levonek, hogy tudataban vagyok,a  korulmenyek lezajlasa alatt mindenrol. Hallom,mit mondanak (de ugy fel alomban) de ilyenkor mintha  le  benulna=le lassul  a  nyelvem, nem tudok osszefuggoen beszelni. Na ezzel eltem, igy  nagyon  sokaig, talan vagy 20  evet, amig le nem szazalekoltak munka veszelyeztetesert! Pedig  ezt mar reg diagnosztikaltak! Mivel vegul  levagtam  a  ket ujjam munka kozben, na es akkor vegre rajottek hogy, jobb lessz leszazalekolni, immar,6 eve, mostmar vegleg
-alvasi  zavarok,ejjel,nemtudom hany percig nemvesszek levegott -azaz kimarad ,es fuldokolva jovok  helyre,..szoval ,igy elfarad a szervezet  es ,,nappal,ilyen kissebb alvasokkal  probal a  szervezet  /frissulni. Eddig  nem igen hallottam  errol a  betegsegrol  de  mostmar  egyre  inkabb. Mi okozhatja? Hasonlot olvastam itt a site-on a  narkolepsziarol, de azt  irja hogy az idegi alapon van. Megjegyzem mar nalam is  fellepet egy-ket esetben az, hogy az ajkaim  remegtek es mint az enyhe lefolyasu epilepsziasoknal, vonaglott a testem. Es  ez  mind a tudatomban  tortent. Probaltam  lekuzdeni, de nem birtam  vele, egy par perc mulva  helyrejottem. Ez  csak  egy parszor volt – meglepo  modon  semmi  gyogyszert nem  kaptam, csak  valami alvas  javito=tanito keszuleket probaltak  ream sozni oxigen maszkal. De vegulis nagyon  rossz vele aludni. Na  persze az ara nagyon  draga, valami BPOP.
MOST MEG utoljara 2 tipusu cukor betegseget talaltak. Mint kezdo es nagyon gyenge az  imunitasom, szeretnem tudni  mindezek utan,mit lehetne tenni ellene a  cel  erdekebe, na es a gyermekeim,is orokolhetik?
Ekozben hogy vannak ezek a kenyelmetlen betegsegeim vagy 15  eve hallasnehezsegeim is bekovetkeztek, vajon  minek koszonheto? Jelzem visszanott az  orrpolipom és  most e  miatt  volna ? Ezekutan nem lehetne  elkerulni az  operaciot?
Imunnitas: gyengesegem miatt nem nagyon hatnak a csillapitok sem,igy nagyon fajdalmas lehetne az operatio!
Maradok  tisztelettel az  orvosi  tudomany elott es elore is koszonom hogy olvastak  levelemet. Meg koszonom, ha valaszol egy par sorban.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close