Alvászavar

Téma címkék:
2014.01.06. 03:59

Tuajdonképpen nincs u.n. történetem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy pár éve lassan kialakult nálam egy fordított  bioritmus  hogy éjjel fitt vagyok, nappal – ha kicsit monoton elfoglaltságom van, (olvasás, netezés, keresztrejtvény fejtés . . ) hirtelen olyan álmosság fog el, hogy ültömben azon nyomban elalszom.

Ha van időm, és lehetőségem, akkor fekvő helyzetbe teszem magam. Felébredés után alíg térek magamhoz (alvás lehet 1-2 óra is). Mivel állandó pitvarfibrillációval élek, ez az érzés még felerősödik utána.

Van úgy, hogy az elalvás a probléma, amikor előfordul, hogy egy órát sem alszom, vagy 2 órai alvás után felébredek, és már nem tudok visszaaludni.

Mivel egy pár éve már, hogy így kínlódom, homeopátiás orvoshoz fodultam, eredmény semmi. Jógázni kezdtem, nem hozott eredményt. Mindíg is tornázam, alakom megőríztem, mozgásszervi panaszaim, túlsúlyom  nincs.

Hobbyjaim vannak, Zene, festés, internet, könyv, bridzs, TV. Nappal lefoglalnának, de gyakran vagyok fáradt és kedvetlen, sokszor nehezen fogok hozzá.

Frontint szoktam bevenni 0,25 mg, de lassan már ez sem használ, vagy másnap ettől vagyok hasznavehetetlen.

Elkeseredett vagyok, mert annak ellenére, hogy mint fen írtam, mindent megteszek átalvós éjszakáim érdekébem, de csődöt mondtam.

Nagyon boldog lennék, ha valami segítségre lelnék. Üdvözlettel: 77 éves nő

 

 

#16584 julilevele hozzászólása: 2014.01.06. 15:41

Kedves Író!

Azt ajánlanám magamnak is, hogy olyan könyvet és történeteket olvassak, ami ilyesmiről, vagy egyéb gyógyításnak minősülő életformáról szól. Neked is ezt ajánlom.

Szintén ajánlom, hogy ha megérted és az elmédet ráhangolod, hogy bármiben, akármi másban, meg tud gyógyulni, akkor ebben is. Egyszerre is meg lehet gyógyulni különböző dolgokból.

A sikerélmény és a dicséret sokszor hiányzik. Biztosan köhögtél már, vagy elrontottad a gyomrodat, vagy fájt a fogad, tudom, viccesen hangzik, de a változás és a gyógyulás ugyanaz, bármelyik szerv vagy területről van szó.

Még egy dolgot szívesen elmondok, hogy foglalkozz magaddal, szeresd magad, mint egy kisbabát, és segít mindenféle dolgokban, hogy még jobb légy!

Gyakran mond ezt el az Alvászavar Őrző Angyalának is, és ő majd meggyógyít innentől kezdve.

További segítségért fordulj hozzám, tudok neked a Tarot kártyával is segíteni, nézd meg weboldalamat, http://startbazar.boltaneten.hu és ajánld másoknak.

 

Remélem, hogy segíthettem.

Sok szeretettel,

Julianna

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close