Újonc?

Téma címkék:
2014.01.10. 12:47

Kedves Betegtársaim!

Néhány hete lett positv a HCV tesztem, de vírusszámról még nem tudok.
Fibroscan eredménye teljesen jó!
Lehet, hogy nem is vagyok fertőzött?
Jó lenne, ha valaki hasonló cipőben járt írna nekem! Majdnem 1 hónapot kell még várnom a doktor nőre, így addig csak a kétségek vannak….

Amúgy veleszületett szívbeteg vagyok, két nyitott szívműtéten és kilenc nagy hasi műtéten estem át, amelyek következtében rengeteg vért kaptam.
Van egy középsúlyos veseelégtelenségem is. A vese doktorom küldött el HCV tesztre, mert Ő úgy gondolja, hogy ettől mehet  esetleg tönkre a vesém, valamint ettől vannak influenzaszerű tüneteim, végtagfájdalmak, izületi panaszok, hányinger, stb….
Hát én itt tartok jelenleg, 40 évesen.

Köszönöm, hogy ha válaszoltok és sok – sok kitartást kívánok nektek!

 

klmaan
#16644 klmaan hozzászólása: 2014.01.10. 23:54

Szia Moncsi! Szia Jubahuga!

Egyszerre 2 új Sorstárs közöttünk! De jó, hogy idetévedtetek! Köszöntelek Benneteket szeretettel. Ha Moncsinak teljesen jó a Fibroscanja, akkor talán nem is kap kezelést, ha kap, akkor meg csak a ketteset. Azt a többség egészen jól veszi, és munka mellett csinálja végig. Persze, kell egy kis életmód váltás, és több  pihenés a kezelés alatt, de sok siker született azzal is. Valamint, itt vagyunk mi a sok tapasztalattal, mellékhatás javító, csökkentő ötletünkkel, ami régebben nem volt. Tehát, fel a fejjel! Aztán, meg! Jönnek az új gyógyszerek, s nem is marad, még mutatóba sem HCV!

Ezzel a reménnyel kivánok Mindenkinek szép álmokat. Üdv szetetettel. Klári (dolgozznet@gmail.com)

#16643 jubahuga hozzászólása: 2014.01.10. 16:17

Kedves Betegtárs! Én közel negyven éve hurcolom a HCV-t, akkor kaptam két nagyműtétem során sok vért. A dolog ’98-ban derült ki, de még akkor is szerencsém volt, csak 2009-ben kezdett rosszalkodni a májam. Az első (kettős) interferon kezelés majdnem sikerült, de miután visszaköltöztek a kis huncut vírusok, tavaly aug. elejétől megkaptam az újabb, INCIVO-val kiegészített kezelést., amitől iszonyú rosszul voltam, de remélem megérte. Most hétfőn, 13-án lesz a 26.heti vírusvizsgálat, reménykedem. Kérlek, tarts ki, bár nem bíztathatlak azzal, hogy könnyű lesz! Szomorúan olvasom, mennyi bajjal küszködsz. Kívánok neked nehéz gondjaid elviseléséhez türelmet, kitartást és sok szerencsét az eljövendő sikerekhez!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close