lisztérzékeny

Téma címkék:
2014.01.22. 14:06

Szép napot kivánok! Segitséget szeretnék kérni,  kisfiam 8 éves és kiderült, hogy lisztérzékeny és tojásfehérje allergia. Nem tudom, hogy hol lehet beszerezni az ilyen  termékeket és a kenyérsütéssel is gondjaim vannak, valami  tanácsot szivesen fogadok. Köszönöm!

#16767 Bora hozzászólása: 2014.03.04. 07:33

Kedves Izabella, az Örs Vezér tér ( buszvégállomás ) mellett nyílt egy üzlet a Cédrus Piacon, Paleos üzlet, Én oda járok. Elég sok gluténmentes élelmiszert, alapanyagot tartanak, sőt, süti is van Náluk mindig. Olcsóbbak,mint a Bio ABC, és nagyon kedvesek az eladók, Nekem is mindig segítenek ha kérdésem van. Egy éve derült ki a gluténérzékenységem, azóta áttértem a paleora, és hál’ Istennek a tüneteim teljes egészében megszüntek! Biztos nehéz lesz kisgyerekkel ez a két érzékenység egyszerre, de elképzelhető,hogy a glutén elhagyása után a tojásfehérje allergia is megszűnik.Kitartást, és jobbulást!  Üdvözlettel:Bora

#16766 Brisk hozzászólása: 2014.01.25. 06:52

Kedves Izabella! Olvass utána a Tények és tévhitek – Szendi Gábor oldadalán. Sok érdeken információt találsz. Nekem laktóz allergiát és pikkelysömört dg. fél éve, felnőtt fejjel mindkettőt… és áttértem az egészségebb…. táplálkozásra. úgy néz ki jobban vagyok. Sok sikert és jó olvasást na és persze kitartás! Saját magunkat gyógyítani sem könnyű, de ha a gyerkőcünk beteg azt sokkal jobban szem előtt tartjuk – legalább így biztosabb a  gyógyulás :-) 
Üdvözlettel: Brisk

#16765 magdi55 hozzászólása: 2014.01.23. 09:09

Az Astoria és Kálvin tér között van egy Bio ABC,ott nagyon sok termék kapható.Nagyobb bio boltokban szintén pl Kosztolányi 11 ben is..

Szépet,jót:))))

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close