Veleszületett gyermekkori csípőficam

2014.01.26. 12:42

Sziasztok!

Kislányom,2013. október 30-án született…már az Óvári kórházban újszülőttként terpesz pelenkát kellett használni,mivel azt mondták, gyenge a jobb csípője… AZtán nem volt egy hetes a babám,mentünk vele Győrbe,egy nagyon jó ortopédiai orvoshoz (igaz, a kis keze miatt,mivel fejlődési rendellenességet diagnosztizáltak nálunk) de ránézett a csípőjére is…Mindenkitől ez hangzott el: “ÁÁ nem lesz itt semmi baj, elég a terpesz pelenka…ez nem leszficam!” vettünk hát terpesz pelenkát… mondanom sem kell, az egy kínzás,szegénykémnek valószínű nyomta a kis combjait is!

Majd elmentünk mégis ultrahangra, előbb mint a kötelező 6 hetes… kiderült, ezmégiscsak ficam… Pavlik-kengyel,,, Féltem tőle, bevallom őszintén, de talán neki jobb lett így, mivel ettől kezdve elmaradtak a pelenkázáskori sírásrok is (amint megemeltema lábát,már sírt is)

November 27óta van Pavlik kengyelünk… de múlt héten a győri orvos kezdeményezésére Csepelre vittük kicsi lányomat,megnézetni, ugyanis még mindig luxál a csípője…. Ott egy nagyon nagy nevű orvos azt mondta: ez rendbe fog jönni a kengyellel….

Most megint ultrahangon voltunk, kiderült, nemjavul, kiugrik neki…így a győriorvos azt mondta: ő nem tudja tovább a Pavlik-kengyellel vállalni a gyógyulást, így beutal minket a pesti Ortopédiai klinikára….

…itt tartunk most, várunk az időpontra, félek/félünk a műtéttől…

 

Várom azon anyukák/apukák jelentkezését, akik hasonló cipőbe járnak, hogy segithessünk egymásnak tanácsainkkal, tapasztalatainkkal…vagy csak kiöntsük egymásnak a szívünket…. emailcímem: gulyastunde11@citromail.hu

Létrehoztam facebookon is egy csoportot, kérlek csatlakozzatok!!!

Jelszó:Nem vagy egyedül!!!

a csoport:  https://www.facebook.com/groups/239114769593371/

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close