Mi az oka a kezzsibbadasnak ?

Téma címkék:
2014.02.07. 17:01

Egy ideje a könyökömtöl lefele elzsibbad mind a ket kezem . Az  ujjaimban erös fajdalom jelentkezik es szinte nem is tudok vele fogni .. ez naponta többször elöfordul es igen gyakran ejszaka is .

A haziorvosomnak emlitettem… de  nem ragalt ra  … nekem meg tovabbra maradt ez a kellemetlenseg Tulajdonkeppen mitöl van ez .. es melyik szakrendelesre kerjek beutalot .  szeretnem tudni mi ez es mit  lehet tenni hogy ez megszünjön …

 

 

 

 

#17018 katamama hozzászólása: 2014.03.18. 17:14

Kéz-zsibbadás:

Üdvözöllek, nekem is volt ilyen problémám, sajnos a házi orvosodnak tudnia kellene, ill. elküldeni 1 kézsebészhez.

Alagut szindróma lehet, én is csak tippelek, mivel nekem az volt. A könyökömben volt letapadva idegszál, amitől nem tudtam már fogni sem. Érzéstelenitésben felnyitotta a kéz-sebész, valamit rendbe tett, mert ugye én azt nem láthattam, de, már másnap kifogástalan lett a kezem, tudtam fogni és azóta is rendben van!

#17017 rosen1515 hozzászólása: 2014.02.07. 20:58

Sajnos ez nincs  idöhöz  kötve mikor jelentkezik … kb. 10 ev voltam egy ideggyogyasznal akkor egy CT-t csinaltatott es azt mondta  van egy  születeskori gerinc-ferdülösem es a nyakamnal es a derekamnal egy pici gerinc-serv ..

Akkor viszont nem voltak zsibbadasaim azok most vannak .. lehetseges lenne hogy a servvel van összefüggesben ? es miert nem  irt a haziorvos beutalast valahova mert szerintem ez nem normalis allapot ..      - nincs idöhoz kötve napközben is jelentkezik   90  szazalekben ejjel -

 

 

#17016 hatartalan hozzászólása: 2014.02.07. 17:47

Elso lepesben tudni kene, milyen korulmenyek kozott zsibbad es faj a kezed. reggel, napkozben, hgy ebredsz vele, hogy reagal a hidegre. milyen mas gondok vannak meg mellette, pl gerinc, mas izuletek, rendszerbetegsegek, az eletkorod is valoszinusithet dolgokat.

milyen miunkad van-pl rezgesnek kiteve a kezed, stb.

en neurologust vagy reumatologust ajanlanek, elso lepesben talan neurost, de a csaladorvosod, a kepet osszerakva kene tudja melyikhez kuldjon.

drukkolok

ha akarod, irj majd, hogy alakult

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close