Mákolaj

Téma címkék:
2014.02.08. 08:45

Szeretném megkérdezni, hogy a mákolajat szedve valakinek javult-e a csontritkulása. Vagy ez csak egy feltételezés, hogy az jó erre a betegségre.

Köszönöm a választ: Hanna

#17020 magdi55 hozzászólása: 2014.02.12. 17:22

A korall kalcium szedése mérhetően hasznos volt? A mákról azt olvashattuk,hogy olyan jó”állapotú csontvázakat találtak valahol?,hogy megnézték,vajon mi a magyarázat. Mák ültetvények voltak ott és azt ették nagy mértékben,… Az olaj jobban felszívódik,az biztos,ezért kell pl lenmagolajat is enni ..szezámolajat..napi 1mokk.kanállal -vagy salátára,kenyérre,tojásra…Én nordikozom,mert az biztos jó,D3vit,korall kalcium-ápr.ban kontroll.látni fogom a változást :)

Szépet,jót!

EN-ek
#17019 EN-ek hozzászólása: 2014.02.08. 09:17

A mák (P. somniferum) eggen HAsznos dog, ÉN is kipróbáltam többekközt régSrég még oviskoromba! (ah a fűt, fát, cactust, chloroformot, vizipipát /HA abba a időbe lett volna/ + a rosseb tuggya még mit:)

Sóval sok mindenre yo. SAJJNOS azonban . erre NEM… (de remek bejglit lehet belőle csináni!;)

Viszont érd. KIprószálni pl. a tyktablettát (tovita), v pl. a spéczi tengeri korallból készült mikronyomelemeket is tartalmazó cuccot; v a cápaporcot! (szigorúan döglött cápából! ) yomagam is ezeket csipegetem, me’ nálam BEváltak.

Pálinkásat!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close