hepetitis c

Téma címkék:
2014.02.16. 23:04

Kedves Sorstarsaim ,reg irtam, most megyek a 24. heti virusszamlalasra es csak marciusban tudom meg az eredmenyt, amit mar nagyon fogok varni. A legutolso eredmeny 16 volt es mar csokkentettek a rebetolt 2×3 -ra de meg igy is fogyok a kezelestol, 20 kg ment le. Meddig fogok fogyni? Mar minden lotyog rajtam. Bar jo volna ha tudnam tartani mikor a kezelest befejezem. Tudtok otletet adni? Aki mar tul van a kezelesen es nem hizott vissza, irjon, varom. Sajnos a hajam is elegge kihullot de majd ezt is csak kezeles utan tudom rendbehozni, mint a kettes kezelesnel, csak ott nem fogytam ennyit. Ugy tudom a kezeles 52 hetig tart, en mar eleg turelmetlen vagyok mert nagyon legyengit es allandoan fekudnek. Tudom turelmesnek kell lenni, hogy vegleg eltunjenek a ronda viruskaim. Mindenkit udvozlok,panni

nora51
#17107 nora51 hozzászólása: 2014.02.18. 00:11

Panni, drukkolunk neked! Fogyás-témában szóljon már valaki más, mert én kb. 2 kilót fogytam, így nem tudok tanácsot adni. De van, aki 25-30-at is fogyott, bár az ritka.

Próbálj meg orvosoddal Nutridrink-tápszert feliratni. Patikában kell megvenni. Nagyon finom! Édes, és különböző ízesítésekben lehet kérni. Attól majd egy kicsit felhízol. Tele van minden jóval, amire a szervezetednek szüksége van!

A hajam nekem is annyira kihullott, hogy karácsony előtt vettem egy baromi jó parókát 37 ezerért, a családom adta össze. Nem bírok ílyen kis pihe-kóccal a fejemen emberek közé menni, de ha paróka van rajtam, nem szorongok a saját szánalmas kinézetem miatt. De mivel az én kezelésem a 24.héten le lett állítva, mert újra pozitívvá váltam addigra, így most ki kell várnom a fél évet, míg újra normálisan nézek ki. Ki fog nőni a hajunk, nyugi!

Fáradtság, íz-nem érzés, hát ez mind belefér. Nekem elég ijesztő és fárasztó mellékhatásaim voltak, de ki kell bírni, nem lehet kiszállni. A 24.héten se én szálltam ki, hanem leállították a programot, mert nem volt értelme folytatni.

Jó, hogy ilyen elszánt vagy! Orvosod mit szól a fogyásodhoz? Mert 20 kiló az már kicsit sok ám!

Szeretettel drukkolok neked: nora51

#17106 gotailo hozzászólása: 2014.02.17. 12:02

Pannikám! Sajnos nagyon sok amit fogytál, a hemmoglobin, és a vörös-fehérvértest lakulása dönti el, hogy meddig bírod: Elvileg 52 hét, én nem bírtam. Sok erőt kívánok Neked, és jó helyen jársz. mert itt a rutinosok minden kérdésedre fognak válaszolni. Felérnek 5 orvossal. Fogják tartani a lelket benned az tuttifix. Jön a tavasz. Csak pozitívan. szeretettel

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close