remény

Téma címkék:
2014.02.19. 12:50

Sziasztok!

Olyan nincs is aki 48 heti kezelés után búcsut mondott örökre a virusoknak?

Pl.te Schubi tudja valaki,hogy miért kell már 7 éve ezzel kinlódnod,miért esel vissza?

Üdv Johanna

ungarjohanna
#17146 ungarjohanna hozzászólása: 2014.05.27. 11:06

Igen bárhol és bárki előtt vállalom az arcomat a szavaimat az sem érdekel,hogy a neve előtt milyen jelzés van.Klári és Nóra csak mondjátok,írjátok meg hova menjek és ki felé fordulva mondjam el,hogy már nem tudok pozitivan gondolni a vírusaimra nem tudok önfeledten biciglizni és túrázni sem tudok menni.Jó annak aki ezek mellett a gyógyszerek mellett ugynaúgy élik az életüket mint eddig.Szeretnék én is megszabadulni a vírusaimtól,de nem olyan áron,hogy közben egy zombi lesz  belőlem.

Továbbra is ölellek benneteket.Johanna

klmaan
#17145 klmaan hozzászólása: 2014.05.27. 09:24

Szia Johanna!

Szemmel látható, hogy jobban vagy, s jó! Az is, hogy ilyen harcos és megmondó kedvedben vagy, de egyedül nem megy! Ha valóban akarsz segíteni magadon és a többieknek, akkor kell jönnöd a VIMOR-ba! Egy-két gondolatot, tényt már megosztottam Veled magánban. Pont kellenél oda, mert nem vagy pesti. Sőt! Az elnökségben kellenél!

Na! Már ténykeg jó lenne megismerkedni, eszmét, véleményt cserélni, egyeztetni.

Üdv Neked és Mindenkinek szeretettel. Klári (dolgozznet@gmail.com)

nora51
#17144 nora51 hozzászólása: 2014.05.27. 08:31

No, akkor megalakítjuk a harcosok klubját, ugyanis 2012-ben a hármaskezelésért is harcolni kellett (pl. demonstráltunk orvosainkkal a minisztériumnál, beszédeket mondtunk ott, az orvosaink írták meg és vitték be a petíciót, tárgyaltak, szóval kiharcoltuk együtt. Ha szükség lesz rá, akkor az intferonmentest is kiharcoljuk. Örülök, hogy ilyen elszánt vagy, ilyen emberek kellenek ehhez! Én a TV-ben vállalva arcomat nyilatkoztam is  betegként. Félre kell tenni a titkolózást, diszkréciót, ha azt akarjuk, hogy meghallják, mit akarunk. Ha kell, újra megtesszük. Hajrá!

Napról napra jobban leszel, meglásd! Nemsokára a régi önmagad leszel megint!

Szeretettel: nora51

ungarjohanna
#17143 ungarjohanna hozzászólása: 2014.05.27. 05:47

Sziasztok kedves mindenki!

Örülök mindig a választoknak.Mióta abbahagytam a gyógyszer szedést határozottan jobban érzem magam.Aggályaim csak azért vannak,mert mint Nóra is írja nem nagyon biztatnak az INF nélküli gyógyszer hozzájutási lehetőségéhez,mondván sok más beteg rosszabb állapotban van mint én.Azon az állásponton vagyok,hogy sajnálom a sorstársaimat akik rosszabbul vannak,mint én,de őnekik nem én okoztam ezt,ezért én nem akarok többet szenvedni.Igenis kerítsenek rá pénzt,hogy mindenkinek legyen alkalma az emberhez méltó kezeléshez. Nem vállalom be a hármas kezelést nem vállalom,hogy baba hajam legyen,nem vállalom,hogy kihulljon a fogam és nem vállalom a többi kéretlen és szőrnyü mellékhatást. Nem a VIMOR-ra fogok menni,hanem a médiához ha kell az egészségügyi miniszterhez.Segítsék a hajléktalanokat is meg az alkoholistákat,drogosokat meg a többi önhibájából beteg embereket is,de csaK AZUTÁN,HOGY MI MÁR GYÓGYULTAK VAGYUNK!!!!!

Na most kiírtam magamból amire már rég vágytam.

Ölelek minden sorstársamat virusmentes holnapot,sziasztok

 

klmaan
#17142 klmaan hozzászólása: 2014.05.26. 22:23

Sziasztok!

Johanna! Nóra is azt  javasolja, mint én. Nyugi, pozitiv gondolatok, s elfelejteni a kezelést! Regenerálódj! Csináljál Neked kedves dolgokat, s várjad/várjuk az INF mentest! Ez a kezelésed is segített a májadnak, az biztos! Én majdnem belepusztultam a kettesbe, de a májam állapota 6 éve nem romlott. Gondolom, hogy nem tart ez így örökké, de csak ki tudom/birom várni az INF nélkülit!

Gyógyult! Nagyon rendes Tőled, hogy köztünk Vagy, és példáddal reményt adsz. S az is jó, hogy mindig megszólasz, ha aktuális, mint most volt.

Szép tavaszi napokat Mindenkinek!

Üdv szeretettel. Klári (dolgozznet@gmail.com)

nora51
#17141 nora51 hozzászólása: 2014.05.26. 20:08

Kedves Johanna! Nagyon sajnálom, hogy sorstársam lettél abban is, hogy – mint egy másik oldalon olvasom – leállították a kezelésedet. Meg kell mondjam őszintén, hogy a hármaskezelés sokkalta durvább, mint a kettőskezelés. Na azt kell igazán bírni. Nekem elhiheted…De: mi a bánatnak kéne a hármaskezelést bevállalnod, mikor F1 vagy? Időd van, hisz F1 enyhe fibrózist jelent, nem sürgős a dolog. Én (két sikertelen kettőskezelés és egy szintén leállított sikertelen hármaskezelés után) most csak nézek ki a fejemből, és várok. A Vimorgyűlésen hallottuk, hogy az interferonmentes kezelés 2015-ben jön Magyarországra. Erre várok.Mint ahogy sokan mások is. Ennek kevesebb a mellékhatása, nagyon jó a hatásfoka, viszont duplaannyiba kerül, mint a hármaskezelés. Így csak csökkentett létszámban tudnak vele ingyen gyógyítani, mivel a keretet nem lehet túllépni…

Szerencsére állati jó természetem van, így nem pánikolok, nem drámázok, pedig ez lenne a normális. De nem akarom a családomat és másokat ezzel terhelni, így várakozom, várakozom, és közben teszem a dolgomat hasznosan, amíg csak tehetem. Ez van. Ha egyszer sorra kerülök, nagyon fogok neki örülni. Egészségesen étkezem, semmilyen testi-lelki méreggel nem mérgezem magam, nem terhelem a májamat és nem adok teret magamban sem kétségbeesésnek, se önsajnálatnak, elhessegetem a sötét gondolatokat azonnal. Hamar rájöttem: a fene akar úgy élni, hogy folyton parázzak: mi lesz, ha nem kerülök időben sorra? Ezen már túlléptem. Hála Istennek nem fáj semmim, nincs panaszom, nem szenvedek, a májam csendben van…Ennek nagyon örülök, és szedem a máriatövis-kapszulát, hogy a májam örüljön egy kicsit…Ezt ajánlom neked is. Tedd ezt te is, és közben örülj az F1-nek!!!!!!!!

Ha felajánlják neked a hármaskezelést, elfogadhatod, de tudnod kell, hogy nagyon kemény. Majd orvosoddal tárgyald ki, hogy lenne-e értelme, mivel a kettőskezelést is iszonyú nehezen bírtad. Egyébként is úgy tudom, hogy a hármaskezelést elsősorban F4 és F3 stádiumú betegeknek adják ! Az F2 és F1-eknek nem olyan sürgős…

Minden jót neked! Pihend ki a kezelés fáradalmait, fel a fejjel, és maradj velünk itt a Várószobán!

Szeretettel: nora51

#17140 gyogyult_hcvs hozzászólása: 2014.02.20. 20:30

Sziasztok!

Meg lehet gyógyulni a kettős kezeléstől is, én 52 hétig kaptam és (2008 óta többször igazoltan) elsőre vírusmentes lettem.

Üdv: a gyógyult

klmaan
#17139 klmaan hozzászólása: 2014.02.20. 16:30

Sziasztok!

Nagyon sokan gyógyultak már meg az eddigi kezelésektől is, akár a “őskori” monótól is, de Ők nem kluboznak itt, mert gyógyultként örülnek, ha elfelejthetik a betegséget. Persze, van kivétel, mert gyakran szólal meg itt Gyógyult jeligéjű Exsorstársunk, aki egy kezeléssel negatív lett, de figyelemmel kiséri sorsunkat. Nekem itt a városunkban, csak “véletlenszerű” ismeretséggel is vannak gyógyult Sorstársak, akik a kettessel lettek negatívak, s a többség már az elsőre. Kolléganőm amire befejezte és negatív lett megkapta a kártérítést is és az életjáradékot is, s mindezt a 2-sel érte el.

Na! Tehát bizni és remélni!!!

Üdv Mindenkinek szeretettel. Klári (dolgozznet@gmail.com)

varoszoba2
#17138 varoszoba2 hozzászólása: 2014.02.20. 15:39

ungárjohanna új történetként válaszolt, de mivel ide tartozik, átmásoltuk, a történetek közül törültük. Üdv: VSZ

“aggódó anyukának írom: Igen Somyogyban lakom Kaposvárra járok kórházba,azt szerettem volna tudni van e valaki ezen az oldalon aki szintén Kvra jár,vagy a környéken lakik?

Schubi te már 17 éve a pepa c-vel kinlódsz?Azt sem tudják megmondani,mitől ujjul ki a virus,vagy mitől nem is reagál a gyógyszerekre?”

#17137 katih hozzászólása: 2014.02.19. 20:47

A lányom a kettős kezelés 48. hete után vírusmentes lett. Ez 2009 nyarán történt. Azóta is az. Tehát gyógyult! Van remény!

#17136 schubi hozzászólása: 2014.02.19. 15:39

ungárjohanna

Én nem tudok olyanról aki 48 heti kezelés után negativ lett. a hármas kezelésnél igen,de a kettesnél nem hallottam! Én szeptember óta állok kezelés alatt.Nekem régebbi a betegségem mint 7év!

Üdv Schubi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close