Szia mindenki és neked is szia

Téma címkék:
2014.02.22. 21:01

Igen, a hepatitis C hozott ide, és szeretném elmesélni a történetem Van már vagy 15 éve, amikor egy véradás alkalmával, HCV vizsgálaton nem mentem át. Jöttek a különféle vizsgálatok, hát, az ilyenkor szokásos eljárások, májbiopsia. Elkezdték az akkor használatos injekciós kezelést, olyan, 3 hónapig. Eredmény semmi, majd a kezelés abbamaradt. Ettől függetlenül, 3 havonta kontroll. 2013  okt. elején, biopsia helyett, fibroscan vizsgálat, az eredmény megérkezésekor, nov elején, elindítottuk a legújjabb, úgynevezett hármas kezelést. A kezelés megkezdése előtt  2 millió virusszámot regisztráltak. Két hónap múlva újjabb virusszám ellenőrzés 2014,jan első hetében, a virusszám 40. Újabb egy hónap  után febr. első hetében újabb virusszám ellenőrzés, a virusszám  0 és negatív lett. A kezeléssel egy időben vásárolta mária tövisolajat, de ezt nem közöltem a kezelő orvossa, 2 dl-t 2 hónapig fogyasztottam, reggel, éhgyomorra, 1 kávéskanállal  reggelenként. Hogy ez közrejátszott e a virus ilyen gyors eltünésének, ezt sohasem fogom megtudni A kezelő orvos is elcsodálkozott, külön fel is hívta a László Kórházat, mert azt hitte, elírták. Amint látjátok kedves sorstársaim, 15  év után is van gyógyúlás, sőt, lehet hogy 20, vagy 25, mert 15 éve fedezték föl. Mindenkit arra buzdítok, fel a fejjel, mert ki lehet gyógyulni. Az én véleményem az, az nem gyógyúl ki, aki nem tartja be az orvosi utasításokat , néha elő veszi az italos poharat, dohányzik. Hetenként vérvétel van, ezeket úgyis látják az orvosok. A továbbiakban is  szivesen adok bárkinek tanácsot, és szeretném, akik itt beszélgetnek,mindenki hasonlóképpen virusmentes legyen. Sziasztok

 

#17201 KatiNemeth hozzászólása: 2014.03.02. 10:30

Szia egrifények! Elolvastam a történetedet ,nagyon jó hogy  ilyen gyorsan 0 -ás lettél. Én is átestem egy kettes kezelésen ,vagyis azt lekellett állítani,mert hat hónap után sem lettem negatív.(Pedig mindent betartottam a kezelés alatt.) Sőt! előtte sem dohányoztam és nem is ittam, és azóta sem.Szerintem függhet a kezelés sikere a szervezet ellenálló képességétől is, és sok egyébtől. Most a hármas kezelés 37. hetében járok,  két nullás eredménnyel, de a teljes gyógyulásnak még két és fél hónap híjja van .Nekünk azt mondták semmilyen gyógykészítményt nem szabad alkalmazni , még gyógyteát sem amíg a kezelés tart.  Sikeres gyógyulást, és kitartást kívánok KatiNemeth.

#17200 endrebandi hozzászólása: 2014.03.02. 07:05

Kedves Mindenki! SZivemet öröm tölti el,ha irtok egy-egy teljes virusmentességről! Nékem sajnos már 4 kezelésem volt/ebből egy az utolsó már 3-as,de positiv maradtam/ az utolsót 4. hónapban eredmény hiányában le kellett állitani.Valahol örültem is ,mert elég nehezen viseltem már. A Máriatövismag olaj- Legalon kapszulában/140mg 3 szor naponta egy kapszulával kell szedni- a máj “hegesedését gátolja főleg.A te immunrendszered a kezeléssel együtt győzte le a virusokat.Életed végéig vigyáznod a májadra! Gratulálok a gyógyulásodhóz, elköszön-endrebandi /a Máriatövismagot, olaj, vagy legalon formájában szedd ameddig akarod- használ csak, de nem árt.

 

klmaan
#17199 klmaan hozzászólása: 2014.02.25. 11:05

Üdv Mindenkinek!

Szombaton, 2014. 03.01-én de. 10 órakor VIMOR lesz a szokott helyen!

BP. Szentkirályi u. 46. SOTE II. Belklinika

Üdv. Klári (dolgozznet@gmail.com)

anamary
#17198 anamary hozzászólása: 2014.02.24. 16:08

Köszönet a biztató szavakért! Nagyon jó olvasni ilyen siker történeteket.Ha jól olvasom nem is sokáig tartott a kezelés és már elérted a 0-ás vírusszámot.De azért még kapod a kezelést,nem állították le? Szeretettel üdvözöl:anamary

#17197 Dorina hozzászólása: 2014.02.24. 12:19

Szia!

Nagyon jó volt elolvasni a történetedet és gartulálok! Kívánom, hogy a kontroll eredményeid is hasonló jó nagy 0-k legyenek :)

Én pénteken indítom a kettős kezelést és több mint 2 hónapja szedem a máriatövis forte kapszulát a doktornőm beleegyezésével.

Szép napot!

Dorina

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close