Thalassa ház – egyéb ötlet?

Téma címkék:
2014.02.23. 18:27

Sziasztok!

Kérlek segítsetek!

Olyan bordeline személyiségekkel szeretnék megismerkedni, akik gyógyulnak, jártak valakihez akikben hittek, bíztak, segítettek.

32 éves vagyok a legkisebb Gyermekem 4 hónapos, a nagyobbik 14 éves. A szülés utáni depresszióval együtt újra rámtőrt a mániás depresszió a borderline személyiségzavarral együtt. Jelenleg 400 mg Tegretolt eszek reggel és este, valamint Rivoltril 0,5 reggel, délben, este. (este duplázom ) Hangulatjavítóként Stimuloton 50 mg-ot.

Teljesen normális életet élek kb 5-6 napig, amikorra felgyűlnek a problémák (tinédzser- kamaszlány, eltartottság érzése, számlák befizetetlenül halmozódása)…amivel minden  EMBER küzd, és én vodka után nyúlok.

De nem akárhogy. Filmszakadásig! Megváltozok, kifordulok magamból, török, zúzok, gyűlölöm azokat akiket szeretek. A saját családomra nem számíthatok mármint anyám apám…. a Párom Édesapja és Húga van mindig rángatva, hogy segítsen. Most ott tartok (illetve a Családom), hogy vonuljak be a Thalassa ház-ba, hátha ott majd segítenek rajtam. De én félek. 3 hónapokról, 6 hónapokról sőt volt ahol egy évről olvasok. Én szeretném látni a Kisfiamat felnőni. Szeretnék ott lenni az első lépéseinél. Szeretnék normális ember lenni.

Tud valaki valamit, bármit, vagy valakit, aki ebben segíteni tud?

Minden válaszért hálás lennék.

Aki pedig ide nem szeretne írni a zsikecopia@gmail.com – on privátba elolvasom és igyekszem válaszolni is rá.

Azt is nagyon köszönöm, hogy elolvastátok. Mindenkinek jobb napokat kívánok!

#17204 Zaiza hozzászólása: 2014.02.24. 14:04

Szia Andi!

Mennyi ideig voltál ott? Mit jelent, hogy nem segített?

Hogyan működik?

És mi az a 2 másik hely? Ne haragudj a sok kérdésért, csak szeretnék kiutat ebből a helyzetből.

Zaiza

#17203 andika-picilany22 hozzászólása: 2014.02.24. 10:18

Szia Andi vagyok!

Én voltam ott nekem nem segítetek, vagyis nekem romleott ott az állapotom. De ezt csak azért írtam le, hogy tud. Persze ez nem jelenti azt, hogy neked se segítane. Lehet csak én vagyok ilyn lehetetlen eset. Azota voltam 2 másik helyen és igaz Tegretort én is szedek 400 mg meg Kwentiaxot 200mg s Sertalint 50 mg, de ezekkel tudok dolgozni. 2 hete dolgozom egy gyárban, 4 műszakban.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close