Agyvérzés után felépültem de nem érzem jól magam

Téma címkék:
2014.03.05. 11:04

2011 ben agyvérzést kaptam  a munkahelyen ahol dolgoztam. Németországban LudvigsBurgban műtöttek meg.A műtét sikeres volt az állapotom satbil volt nem bénultam le egy karcolás nélkűl túléltem.egy éve viszon ismét előjöttek azok a tünetek amelyek miatt agyvérzést kaptam ,hiába fordulok orvoshoz itt magyarországon semmilyen vizsgálatra nem küldenek el.Mi ilyenkor a tehendő? Azt fontolgatom hogy ismét kimegyek külföldre hogy megvizsgáljanak mert itt nem tudnak csinálni  semmit a főorvos azt mondta a felülvizsgálaton hogy ha itt kaptam volna agyvérzést akkor azt nem élem túl.azt szeretném megtudni hogy klaphatok e újra agyvérzést ?  mert az az igazság hogy semmilyen vizsgálat nem történ itt magyarországon csak 1 ct felvétel volt aztmondták hogy minden rendben de azóta semmi.többször fordultam már szakorvoshoz és a háziorvoshoz egyaránt de küldtek össze vissza  meg össze vissza beszéltek.félek hogy megint agyvérzést kapok szinte majdnem mindennap fáj a fejem hányingerem van …vérnyomásom is magas vérnyomáscsökkentőt szedek meg fájdalomcsillapítót.coverexet szedek..   44éves Nő

#17298 bella hozzászólása: 2014.03.06. 20:19

üdvözlöm.én azt hallottam hogy akinek volt már agyvérzése azoknál az embereknél  nagyobb a valószínüsége hogy ismét kaphatnak,de ez nem  jelent szerintem semmit sem.mért műtötték meg önt?az én családomban is most történt egy agyvérzés,de öt nem műtötték meg.le van bénulva a jobb oldala is.sajnos az állapota is elég válságos.

#20329 AbraLil hozzászólása: 2015.03.11. 11:22

2 éve a barátnőm is stroke-ot kapott, nagyon rossz állapotba került. Kipróbálta az oxigénterápiát, ami nagyon sokat javított az állapotán. A kezelések során több vér és oxigén jut el a sérült a szövetekhez, ez meggyorsítja a felépülést. Csak ajánlani tudom!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close