Mikor már kezdünk reményt veszteni, mindig jön valami új remény

Téma címkék:
2014.03.11. 17:45

Először is köszöntök minden gyógyult, és betegtársat. Eddig is figyelemmel kisértem a hepatitisc közösséget, de nehezen tudok még irni,és mindig fáradt vagyok.Én már f/4-es vagyok,és februárban feltett a főorvosom a prioritási listára.Mostmár újabb remény kezdődik, és sikerülni fog.Most ami nálam nagyon rossz, hogy állandóan vakaródzom, mint….Vettem cinkrázót, semmi, antivakarin kenőcs, semmit se ér.A fehérvérselyt, trombozita, kevés, a máj enzim, sok.Bizom, hogy minél előbb el tudják kezdeni az interferon mentes kezelésemet.Olvasom, a közösségben, vannak már gyógyultak, aminek szivből örülök.Mindenkinek üzenem,az erős hit a gyógyulásban,és az orvosunk utasitását betartva,alegnagyobb betegségből is ki lehet gyógyulni.Ezt én még nem, de a férjem tudja bizonyitani. Gégedaganatbol, mütét nélkül, sugár kezeléssel, ami hét hétig tartott,ezelőtt6éve, és tünet mentes. már csak évente kell kontrollra járnia Pécsre, a gége klinikára.Én hiszek a gyógyulásban, ugyanis amit már itt a közösségben is irtak, a remény hal meg utoljára. Ezután is elolvasok mindent, ami irnak,és köszönöm a sok felvilágositást,amit leirnak.Mindenkinek mielőbbi végleges virusmentes gyógyulást kivánok.

nora51
#18904 nora51 hozzászólása: 2014.08.25. 09:15

Kedves Péntek40!
Mint láthatod, itt az a szokás, hogy mindenki bemutatkozik a saját történetével, és akkor oda érkeznek a hozzászólások ahhoz a témához. Te még nem írtál saját történetet, azaz nem mutatkoztál be. A “Megírom a történetem”, vagy “Új történet” szavakra kattintva megírhatod a mellrákból való felépülésed történetét, és akkor lenne egy saját oldalad, ahol fogadhatod a történeted iránt érdeklődőket. Akit érdeklődését felkelti a GNM, az majd ott felteheti kiváncsi kérdéseit neked. (Pl: mit kellett tenned, mennyi ideig tartott, mibe került , stb) A saját történeted azért is praktikus lenne, mert aki nem akar a GNM témával foglalkozni, azt nem frusztrálná minden történetnél. Vagyis ne más történetébe írj bele erről, hanem a saját történetedben. Ezt jóindulattal írom. Nem kitessékelni akarunk, hanem a “házi” szokások szerint saját történeted megírására ösztökélünk.
Miért ne írhatnád le saját személyes tapasztalataidat a saját történetedben? De eddig ezzel adós maradtál, és mindenhova befurakodó GNM-ezésed ezért is tűnik erőszakosnak, hiteltelennek, reklámszagúnak, Nagyon-nagyon reklám-szagúnak…
Ha igaz, hogy ennek a módszernek köszönheted a mellrákból való kigyógyulást, pláne ha már az 5 éves túlélés időszakán is túl vagy, annak csak örülni lehet. De őszintén és részletesen írd meg!
Nem én vagyok az első, aki erre kér.
Fontos: történeted megírásakor a mellrák címkét kell választanod.
Üdv:
nora51

#17373 keresztesneerzsi hozzászólása: 2014.03.21. 17:12

Kedves sorstársak.Mindenkinek mielőbbi vierusmentes szép jövőt kivánok.Nálam sajnos mindig jönnek az ujabb problémák.A vérképem romlik, aki tudja mi lehet ez, kérem, irja meg.we:36,thrombocita.85g/l, triglicerid1,8310, hugysav170,00,totálbilirubin27,40,amiláz112,00u/lfehérvérsejt340.És ez minden hónapban rosszabb.Ez az egy héttel ezelőtti.Köszönöm a viszketésre a javasolt kenőcsöket, hétfőn megyek a körzetishez, és feliratom.Állandóan fáj a torkom,vérzik az orrom.Az aggódó Anyukának is sok türelmet,és a lányának mielőbbi panaszmentes gyógyulást,át tudom érezni mindenkinek a betegségét,mi is sokkal küzdünk. Mégegyszer mindenkinek gyógyulást, és panaszmentes napokat,éveket,Jó éjt.

#17372 Aggodo_Anyuka hozzászólása: 2014.03.20. 07:48

Kedves Erzsi ! A lányom Naturlandos mosakodókrémet használt és Ftorocort-Burow kenőcsőt, nem viszktett a bőre csak szárazabb!! Igy nem vakarozott!! És mind a 2 közgyógyra feíratható!!! / Ha van nektek// Olvastam a tőrténetetedet és a férjed gondját is! A Lányom is kapott régen koponya sugarat ami a gége részre is érhetett /gégész Szakorvos szerint/ mert nagyon sokszor fáj a torka és gégegyulladása is gyakran van-volt!!Történetünket az aggódó -Anyuka címen elolvashatod !! Kitartást és sikeres vírusírtást kívánok!!!!Szeretettel :Anyuka

#17371 keresztesneerzsi hozzászólása: 2014.03.13. 16:28

Kedves sorstársak.Ujból irok, nem vagyok nyugodt, amit klári válaszolt.Őszinte részvétem a testvére elvesztése,végett. Aférjem nem vállalta a mütétet, kaposváron neki is azt ajánlották, gége ki, hangszál ki. És pécsen sikerült mütét nélkül.Igaz, azóta is kinlódunk a sugár mellékhatása, az állcsontja,állandóan fáj, a torka mindig száraz, nem iszik, nem dohányzik,volt neki kettő infarktusa, stenteket raktak az erekbe, érszükületes,mennie kellene katéterezésre, de fél.Rokkantnyugdijasok vagyunk mindketten,de elbotorkálunk, nem hagyjuk abba, a gyógynövény gyüjtését, amit már 24 éve csinálunk. A hársvirágon kivül,na és a mézen kivül semmit nem használunk, de tudjuk mindennek a hatását.Most a kucsmagombát vesszük,most indul a szezonja. Utána a csiga, bodzavirág, orbáncfü,vargánya gomba, és novemberig mindig valami. Nade ne haragudjatok,csak a munkám a hobbim.Mindenkinek nyugodt békés estét, és napokat Holnap ujból jelentkezem.Üdvözlet mindenkinek

lez53
#17370 lez53 hozzászólása: 2014.03.12. 16:26

Kedves Erzsébet! Lez 53 vagyok, 61  éves leszek májusban, 9,5 millió vírussal kezdtem, F4-ben

a kettős kezelést Peginterferon+Ribavirin gyógyszerekkel, nálam is jelentkeztek a mellékhatások, a véreredményem nem a legjobb, most 2 hete vissza kellett vennem a Ribavirint napi 4-re. Most tudom meg mennyi a vírusszámom mert  vissza kell mennie kb. a századrészére 13 hét után, akkor folytatható a kezelés. Önnek sok sikert a gyógyuláshoz.

Adnék egy linket a kedves betegtársaknak, ami esetleg információkat adhat a betegségünk kezeléséről és más dolgokról.Erre nem régen bukkantam rá!

http://site.oep.hu/steam/downloads/finprot_20131115/hatalyos/0703_hcv_finansz_protokoll.pdf

 

Tisztelettel Lez53

klmaan
#17369 klmaan hozzászólása: 2014.03.11. 22:28

Üdv Új Sorstárs!

Szeretettel köszöntöm én is körünkben, a közösségünkben. Én 3 sikertelen kezelésen vagyok túl, és most várom az INF nélkülit, mert az INF-et nem birja a szervezetem. Nagyon sok mellékhatással kinlődtam, és maradt is belőlük, így várok a soromra, ami csak eljön végre! Talán jövőre!

Nagyon szerencsés ember a férje, és a Családja, hogy egy gégerákból meggyógyult!!! Sajnos a Húgomnak nem sikerült, pedig kapott 38 sugarat, ami lehetővé tette neki a műtétet. Kivették a gégéjét, nem maradt rákos sejt, de a nagyon erős sugárkezelt szövetek és erek nem bírták tovább. Ma hajnalban egy ütőér elpattanása miatt elvérzett, és eltávozott az Örökéletbe. 57 éves volt csak!

Remélem Erzsi, hogy marad továbbra is közöttünk, és erősíthetjük, biztathatjuk egymást, ha kell!

Anamaryhoz csatlakozva írom, hogy nekem is könnyebb lenne a tegeződés, de maradhat így is, ha Önnek ez a megfelelő.

Magánban is szívesen levelezek, beszélgetek: dolgozznet@gmail.com

Üdvözlet szeretettel Mindenkinek: Klári-(Klmáan)

anamary
#17368 anamary hozzászólása: 2014.03.11. 21:54

Kedves Erzsike! Szeretettel köszöntjük itt a klubban! Ezt azt hiszem minden tagunk nevében írhatom.Egy csónakban evezünk mindannyian,és bízunk a sikeres gyógyulásban. Sajnos én sem írok túl gyakran,hasonló okok miatt,mint Ön. Nem akarok udvariatlan lenni,de mi ebben a közösségben ált. tegeződni szoktunk.Úgy talán kicsit barátiabb közvetlenebb a levelezés(természetesen ez nem kötelező). Én is F/4-es vagyok és a leírt tüneteket  én is tapasztalom magamon. A legkellemetlenebb talán az állandó viszketés,ami nálam esti “lefekvés” közben még fokozódik is,hiába kenek magamra bármilyen csodaszert.Bár sokan találtak már olyat ami segített ezen. Nagyon nehéz még elviselni,ezt a rettenetes fáradtságot álomkórt is,ami nálam már tulzásba megy. Most már későre jár az idő,be is fejezem soraimat.Holnap biztosan jelentkeznek a többiek is,attól függően ki milyen állapotban van. Valójában a kezelések nagyon különbözően hatnak a mostani kezeltekre is. Szeretettel üdvözlöm:anamary

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close