Műtét után

Téma címkék:
2014.03.24. 13:58

Ez év január 13.-án közölték velem ,a jobb mellemben,nem tapintható,a malignitás jegyeit mutató elváltozás van.Összedőlt a világ!/miért én!!!????/Február műtét,majd márciusban újabb pofon,ugyan kivették a csomót,nem terjedt sehova,de jön a hormongyógyszer és a sugár.Ma közölték velm ,hogy összesen 33 sugarat kapok, megelőzés céljából.A hangulatom nagyon változó,hol bízok a felépülésben,hol nem.Csodálom azokat a sorstársakat akik óriási hittel néznek a jövőbe.

 

#17571 Zita01 hozzászólása: 2014.04.11. 18:38

Enikő! Fel a fejjel!!! Meg fogsz gyógyulni!! Nincs áttéted, ami nagyon jó hír! Eltávolították a daganatot tehát minden rendben van. Sajnos a mai orvoslás szerint a biztonság kedvéért kell a műtét után valami kiegészítő kezelés. Kemoterápiát, sugarat és/vagy hormonkezelést adnak. Hidd el a kemoterápia sem jobb. Én tudom.

Én 6 kemoterápiát kaptam, most pedig szedem a zitazóniumot és lucrin injekciót kapok. Már 2 éve. Nagyon jól vagyok, épp ezért szeretném most már abba hagyni a hormonkezelést. Olvasd el a levelem a mellrák utókezelés címűt.

Kitartás! Menet közben még az is kiderülhet, hogy nem kell a 33 sugár.

Minden jót!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close