Egyszer volt egy Schwantzmann

2014.03.26. 21:00

Schwantzmannt kicsi korában bántották, anyuka és apuka verte, a bátyja molesztálta, de a pingvinember megbocsátott a szüleinek, miután előjött a bűzös kanálisból, nem úgy Schwantmann, aki a vérest még beteszi, kiveri, csupán nézőpont kérérdése, melyik eset. Bár ami őt illeti, aszexuális, totális; na meg fatális. Nem kevésbé brutális, amikor segítségért kiált álmában, ekkor még nem volt szuperhős, csak egy kétéves forma rémült kiskölyök, aki pavor hadúrral vívta kis éji csatáit a nagypárna takarásában a macira fojt nyálfolt mellett. Úgy mondatik, hányatott sora volt, addig verték, amíg nagykorúságra jutott és skizofrén természetének köszönhetően, netán mégsem, nem mellesleg hírig természetének, Schwantzira rátette mocskos kezét a gyámügy és tébolyodottnak titulálta meg ön- és közveszélyesnek a miskolci bíróság, de ez a szupermanus bosszút ígért az igazságügyis vaksi banyának címzendő, még beleforgatja szemébe a töltőtollat és fejbe veri dorong karjával, amit előtte tőből kitép. Szegénykém kissé amúgy személyiségzavaros, confusion, ha az igazat vesszük és egyetértünk a pszichomókussal, belátjuk, barátunk alig múlott öt még, keresztvíz alá sem szokik még tenni. Schwantzi, aki Isten egy élő példája áll szélben, esőben, nap alatt, mert Scwantzkopf, marha jól tart. Igen, ő áll, duzzad és lélegzik és csontja se törik, mert neki olyan nincsen. Én pedig lepattanok, jó napot!

#17624 Borderlany2 hozzászólása: 2014.04.26. 21:34

Besztof körhinta!

#17623 muveszbeteg hozzászólása: 2014.04.08. 14:04

újonc Figurád boldog legyen Ed.

#17622 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.08. 07:15

Fényes, mint plasztik bankkártyám, ami tán egy meló alkalmával lehetne anyuci meg apuci nevén. Most hízós bogyót szedek.Hízzak alsó hangon öt kilót. Tegnap végig hallcináltam az estét. Beszéltek hozzám, amikor válaszoli akartam, akkor meg jött másik. Szöveget is olvastam álomhelyzetbe’. mOST sakk perifériás szellemekk vannak. S perce marha nagy fáradtság. Qentiapin Oriont nyomok le – fiúkámtól csórtam, nem szedte be, maradt több dobozzal. Nagyon kígyó neve van. Kömben meg a dokim szabadságolta magát pár hétre. Éns szintúgy rühellem ama tömeget.

Ein und Schwantzisch, zwei und Schwantzisch…

EN-ek
#17621 EN-ek hozzászólása: 2014.04.07. 17:04

Ehhe… nade ÉN biz’a voltam, amint mondtam, bár látnivaló, h tök “fessleges” volt e fáradalom. Sima az ügy, fényes a győzelem! 

(. úgy, ah előre +mondtam) az Ellen labdába SE rugott (csak ste bánatába yaol BErugott – Mein Gott! ) Sóval semmi váratlan, a kemény munka, KItartás, és a szerénység +teremte az gyümölcsét!  KÁR is erről tovább mit mondani…  Aztán éjje volt még 1 nagy buli a Málnába, de azt ÉN – xokásomho híven – inkább KIhagytam… (serény mber lévén, n szeresse a fessleges rongyrázást, sea túlnagy tömeget;)

#17620 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.07. 07:07

Schwantzi nem szavazhat, fene feles felelősség. Mgekeült a mi kutyánk,csak rossz ajtón kopotatott elsőkörben… nem t’om volt-e további, majd meglesem. Ezek a kis schatology patáliák jók arra, hog engem a piedesztálra emeljenek. M, ha sokat dumálok, lenyomom panzert fijamat. Még egy-két szögesdrót, s ott vagyok. Senkit nem kérdek, kire a voks, az ikrek Párizsba szavaztak. Közelebb van sok helynél, ahova még mehettek volna, vammelyik határtól 50 km-re melóznak most Németben, nem értek émmá’ a zűkutatáshoz. Kutat se ások.

EN-ek
#17619 EN-ek hozzászólása: 2014.04.06. 16:24

lá Tom…  előkerült a bumburnyák (buksi) gyeek is nagy-hehezen, csak ebbea NAGY esti patáliába amiccsaptatok, n volt időm vele is fogl.  na ÉN már LEtuttam a házi feladat-t, és LEattama FAsza woksomat! rem tise lustultatok, mint általába! (a ellenség sose n alszik és jön FEL mintatalajvíz, HA mber n vigyáz; úh nekem is uszáj volt aktivizálnom magam, bármennyire lusta is!;)

#17618 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.05. 18:51

Buta borja írt a gyomorfekélyemnek, nem túl számottevő, ink. szánalmás. Ami azt illesse, a nővéke, húgocska beránagthatna egy röttyenetre. Nos, e valóba’ a rézlemez meg a zarany, sarézfaszúbagoly.

Ezt hallgassad: Paganini Liszt: La campanella, olyan ujjtechnikája van a csajnak, hogy ámulok, a nyálam elapad, ha arra gondolok, milyen sikerem lenne fürge ujjakkal női körökben. MINDENKI ALVADJÉK HEGYES VONULATOKKAL. Inkább egy nedves nő, mint holmi kedves kő.

EN-ek
#17617 EN-ek hozzászólása: 2014.04.05. 15:22

Hihhi lát tényleg yo kedvedben, te kiss szégyentelen paráznabillegetőm!  még1 apálcával v ama xűzmarisskával is KIkezdenél  (HA lenne) Fene 1e, koha reggel LEfekt 1h-cskára, aztán du3-kor másztunk KI! yo MI??? 

Akk az n az, ez aő szent könyvük, amibe M. porféta esete az aranylemezekkel van LEirva. (többekközött)

#17616 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.05. 09:40

Kaptam egy könyvet, a tan és szövetség meg a gyöngy nélkül. AZ egyik nővér le fog lépni, jön új,nem tessék. Még nem láttam. Remem, a helyes kis Rachel nem lép le mostanság. Ako már tényleg szar lenne.

EN-ek
#17615 EN-ek hozzászólása: 2014.04.04. 19:16

Já, mi ujj ság a mormotáknál??  MEKKaptad-e már a Mormoták Könyvét pl? ÉN ép most bányásztam elő, szépkék műbőr boritója van, rajt arany betükkel! 12é kaptam – h rohad a zidő! – azóta is őrzöma szekrény méjén. ill. a tetején  (zsírújszerű állapotban!)

EN-ek
#17614 EN-ek hozzászólása: 2014.04.04. 19:01

N csodálkozók  azér v yobban, mer ÉN nekem köszön7ed! kimásnak… (mert NAGY +tisztelés a kivel ÉN szoba enyeledek 1általában, s buldogok azok kik +fogaggyák azt! )

Yo dog, h 1 előHALLOTTból íme Vadtigrist csináltam, bár sajn a lezbiséged 1lőre ú tűnik még maratt… DE türelem tulipántterem! a szobatisztaság néha HAsznos lehet valóban.

“esze mint a tenger?” HOL élszte, kedvencz myláw 1 mesekönyvbe??  ojat ÉN csak 1t smertem összesen hosszú éltembe, de az ugye fiú… 

Nos ÉN mamár 8/8.5 alutt FAszán minta dundika, amimá egésszép eredmény, mi? 

#17613 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.04. 13:55

Három napja tiszta vagyok, semmi drog, ha úgy jobban szádra áll, legyen gyógyszer. Lassan visszajönnek a már rég tapastaltak, mint a bibidó. Most el tudnék képzelni egy puha nőt. Eljutottam oda, hogy elismerem, a volt dilidokim nőből van meg minden és voltaképp elhegedülnék rajta orrvérzésig. Arra megesküdtem, hogy ha találkozom vele a városban, letapizom nemes hátsó felét.

Akórházban egyszer nem őt, hanem Nemes dokit kaptam. A pali állt az ágy lábánál, alsó neműk kiteregetve nyári reggelen, az meg taperolja a bgyikat. Ha egy kedves gödrös nő teszi, helyszínileg lehtepertem voltna. Ha tudsz egy hírig leszboszit, esze mint a tenger, bibidója hatalmas, utald át hozzám, de faxolhatod is. Persze a periféria is számít.

EN-ek
#17612 EN-ek hozzászólása: 2014.04.03. 19:55

A Hódat n fogód látni, merha ujj, akk az fekete! (attómég fenn vana zégen vhol, csak…;)

No KIkellt! tette-vette s rendbeszette magát, majd csipegetett 1 keveset. (fekt 16-ot DE csak kb. 8 alutt beőle!!!!! – gecc yo…)

Végül kevert még 1 adag EliXírt mer nyeli, mint kacsa anokedlit!  (+ 1 kilo fino akácza is 1 hétalatt szintén LEcsusszant:) Éjjel megmég kell 1 kis Varázsfüvet is főznöm, s tegn is Lrakt 1/2L – sóval ússólván SOSE unatkozunk!  sőt…

#17611 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.03. 06:52

A Hódot rikkáncs lesem, m máshol üt tanyát esténte. Bigyó nélük alvadok, mint a vér, igaz, lagymatag, mint vérzékeny embinél. Binál faszom se rímet hány. Émmost a Szundi-tesztettel vagyogatok; marha jó, mittom, majd megoldom. Nem hagy időt unatkoznom. Kis gondolatok Jungtól, mire nemjó aza könyvtár, laza, még testbeszédet s szereztem.

EN-ek
#17610 EN-ek hozzászólása: 2014.04.01. 15:01

HŐHAsse semli!  ami engem illeti, nincs is yobb (anál) mint teg é1/2kor LEfeküdni, s a előbb pd KImászni a agyból…  ebből már nemi logikával akár KIss talál6od, h MASE tott +alunni, pd LEfekt rendesn (délbe) de még 4kor is vígan fennen volt!  –> DH/TZ Bigyóval is csak később és nagy nehezen… (2. tip. almátlanság – még késszencse!) Vammi vana legelőbe: naon sokk energy VAN a éterbe, ihhenkor aztán 1xűen N merül LE, még sokt sexelve SEhehe! + Ujj Hód is bezavart alig HA n… Ott??

#17609 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.04.01. 07:12

Amikor a rengő sok, mondjuk, 9 haverom közül az egyik megbetegszik, megölel, mekkapom. Ha nem lennék hormon-mormon, csak egy haverom lenne. Ellenben így van négy elder, két nővér meg vagy kettő tag, aki rendes is, s nem csak pofázik az erényről. Nemtom, mi kín vann, de herrót is társult mellé. Je. mA má’ csak a szobabicaklira tudok hatást gyakni. Takonygyíkra szippantottam Nisivint vagy mi a harag, erre elöntött a vér a köv. taknyolásnál. Ezér’ nem kell gyógyszart venni.

Nekem jó vót a éjczakja. Nyögvenyelős bár.

 

EN-ek
#17608 EN-ek hozzászólása: 2014.03.31. 14:15

Mé va, csakk n mekkfáztál-e naggy dögmeegbe hihi??

(v +kaptada influenziát, amit ÉN n?;)

LEszámítva azt h +int n alutta éjjel csak forgott + a nyázott, + marha meege volt pd hideg volt (New Moon!:) naggyábó Llennénk… volt ciciklizni, és soka doga, gyee te is tekerni kicsit!  Azúr sttenit bele, ép csak h KIteszi a lábát, még n is vesz semmi érdemest csak 2 dob gyócszart, s má ugrott is 5 ropi!!!!!

#17607 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.31. 07:45

Izzada tenyerem, taknyos a orrom. Vissza kő nézni a zátokvert üzeneteket. Nem T’om. Ha gónd, küldök szöveget, ami lészen kötelező jelleggel elolvasandó. Bár fel kéne szaggatnia rímes sorokat, rémes. Rá vakk izgulva a szimmetriára, rímgyakásra, nem T’om, mijért. A szimmetriát a homók kedveli, monda pisológus a Rorschach-tesztnél. Nem szóltam, noha zavart. Van benne vammi, még majis odáig epedek a se nem langyos L.M-ememért. Óvadok, mint a sarki gleccser utána. Schwantzi sztorija pihen a winyófiókba’.

Hamrincznyolcz, hamrinczkinyalcz…

 

EN-ek
#17606 EN-ek hozzászólása: 2014.03.30. 13:08

Kedves/kedvetlen cikornyá(la)s világszáram ottan! aszupernős (1/2h senyv ettem mire BÉtuttam lépni, DE addigra Lfejtette h mitis akart!!  Namind1… napok óta, pd kapartam neked pár sortis, +e kaptad?? ódakint röhhög a Kuvasz, 7ágra süta  több SE kejjen! Hónaptól BElevessük magunkat a sokk melóba, s ABBA amit írtam is 

Kűd7cc majd vmit a LEGujj abb irományodból… (ÉN is írnák /nék/ sok HA lennekedve s marha sok ideje…   (DE sajn 1lőre n tartunk ott):

YELKEZZ!

#17605 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.28. 09:10

Szia!

Köszi, alakul, írom az öteleteket, a dialógus mindenhol rímel. Persze lesznek leíró részek. Azt külön írom le, miről fog szólni. Ma elkezdem bevinni gépbe, a szerkeszetőségi f@szbukos ülésen az ikrekkel megbeszélem az ötleteket. Eddig három szerkesztő van hivatalosan, enyém az oroszlánrésze, megírni. Ha bírja a gyomrod a káromkodást, és tudsz egy kicsit németül, elküldöm Neked is a majd kész szöveget. Nem beszélek németül, de tudok pár szót, meg ráérzek a német írásmódra.

ÉN-ek talán lelépett, egy taggal csökkent a csoport. Fura. Vagyis unatkozni fogok. Mióka. Ma megyek vissza Miskolcra.

#17604 Dzsorden hozzászólása: 2014.03.28. 08:30

Szóval Schwantzkopf-fá avanzsáltad magad. Pedig önmagadban is szuperhős voltál! Sok sikert az íráshoz!

EN-ek
#17603 EN-ek hozzászólása: 2014.03.27. 17:10

Hát kb. Mondom h n szesse agagyit, igyex mindenbőla LEGjobbat rencceresíteni magomnak!  Ez 3D-be mutassa a nagy-marha Madzsar Valóságot, fogja a m1-m9, a atv mega FIXtv, Kossuth – Petőfi – BBC is!  (továbbá a Szabad Európát – bár ahho Zidőgép is kell)

Jobb 1 lúdnyak 10 tyúknyalnál!

#17602 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:30

Lehet, Küklopsz szemcsijét vetted? Ami a NASA vagy mi a bánat fejlesztett. Mint a zseni amerikaiak sokmillió dolláros zűrös tolla, az oroszo megoldották cerkával, többet ésszel, mint tíz tyúknyakláb.

EN-ek
#17601 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 22:22

yovan b+ akk kabbe!  a pénztácámba, DE a má üres! (tod tegn Lvertem a egészet ah mondottam is):

#17600 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:16

bocs, rímelt.

#17599 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:11

Tettem rá tutalást több helyen, szinonímákkal meg egyebek, F@sz meg fej németesen mereven. Azt a meredt egeret… hol tartod a zeszedet.

EN-ek
#17598 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 22:06

UHU – akk éjjenek a egerek!

ÉN oiat smerek h Swarzkopf – a n vammi sampon?? (monnyuk n is vok német:)

#17597 Schwantzkopf hozzászólása: 2014.03.26. 22:00

NEEEM, ebből nem lesz novella, a műfajt most hanyagolom, bár meg fog jelenni valami skizó a műúton, aminek nem épp örvendek. Schwantziból a tervek szerint képregény lesz. Ezek szerint nem fordítottad, ferdítetted le. Bár egy német meg azért nem jönne rá, pedig kiböki a f@sz a szemét, olyan közel áll az ügyhöz, de hülye a logikája, gondolom, az anglisch meg béna.

EN-ek
#17596 EN-ek hozzászólása: 2014.03.26. 21:51

Ari! 

e vmi ujj novellásköpet akarózik lenni?? 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close