Nekem bevált a hármas!

Téma címkék:
2014.03.31. 13:41

Kedves Sorstársak!

Örömmel írom annak aki még bizonytalan, hogy tartsatok ki, mert a hármas kezelés valóban eredményes!!!Biztosan Nektek is, mert nálam úgy tűnik bevált. Az egy éve  januárban elkezdett kezelést 2014 januárban abbahagyva teljes vírushiányt mutattak ki, májusban”ha Isten segít” reménykedek a teljes gyógyuttá nyilvánításban.

Nekem is voltak mellékhatások, sokat le is fogytam,de megérte. Ne hagyjátok abba, az egészség az első.

Ölellek Benneteket!

#17673 Sipike hozzászólása: 2014.05.14. 16:12

Kati! Annyira örülök, hogy neked is sikerült végig csinálni, és igen végeztél velük, megcsináltad és sikeres lesz, mert annak kell lennie!!!!!!!! Azt hiszem egyre több pozitív eredmény jön, ahogy a kezelések végéhez érünk. A pozitívat a gyógyulásra értem!Mindenkinek kitartást, mégha nehéz is, de meg kell adni az esélyt a gyógyulásra. Senki ne keseredjen el, ha véletlenül mégse sikerül, jön az új gyógyszer. Üdv mindenkinek: Ica

#17672 KatiNemeth hozzászólása: 2014.05.11. 17:41

Kedves Andris!                                                                                                                                Megtörtént az utolsó injekció beadás pénteken este ! Még van egy heti gyógyszerem, és 15.-én megyek kontrolra.Remélem végeztem a kis nyamvadékokkal..             Sipike ! Látom te sem sokáig vesztegelsz már a gyogyszerek között.. Majdnem egyszerre  végzünk a kezeléssel.  Na a csodaszerekkel én is így voltam mint te!Mindenki aki hallotta hogy kezelés alat állok jobbnál -jobb dolgokat ajánlottak.Persz az igaz mindenki segíteni szeretett volna  és én nem mondtam el a vírust,csak hogy a májamra kapom a kezelést.Én sem szedtem semmi kiegésszítő kúrát mert a kezelőorvosom még az elején elmondta ,hogy semmilyen gyógyteát és gyógykészítmény nem szabad alkalmazni.Gratula  a kitartásodért ,csak végig lehet   a kezelést zongorázni ,bár néha nekem is volt egy két pillanat mikor azt gondoltam, abba hagyom.Belátom jó hogy nem hagytam félbe.. Üdv mindenkinek.Kellemes hetet kívánok. Kati

#17671 Sipike hozzászólása: 2014.05.09. 17:06

Szia Andris!

Dicsőség az Úrnak, hogy meggyógyult a májad!!!

Én is máj 23-án adom be az utolsó szurit, úgyérzem sikerült, persze nem akarom elkiabálni, majd az eredmények önmagukért beszélnek. Én végig éreztem az Isten kegyelmét a kezelés alatt, nagyon minimális mellékhatással, és nagyon ritka enyhe depresszióval sikerült végig menni ezen az úton. Nekem is állandóan ajánlottak különféle csodaszereket, étrendkiegészítőket, de semmit nem szedtem, csak a gyógyszereket, amiket kellett, de azt rendszeresen, úgy ahogy azt a kezelőorvosom meghagyta. Kívánom minden útonlevőnek, legyen kitartása végig menni az úton, és próbálja meg elhinni, hogy az orvosa jót akar neki, és bízzon benne!!!!

#17670 KatiNemeth hozzászólása: 2014.05.04. 18:55

Szia Andris!   Még két hetem van!!!!!!!!!!!!!!!!aztán elfogy a gyógyszerem.Hurrrrrrrrrráááááááááááá. Minden jót neked, és minden sorstársunknak.

 

#17669 Andris hozzászólása: 2014.04.30. 13:30

Kedves Kati írj, ha az utolsón is túl vagy!!!!!

#17668 Andris hozzászólása: 2014.04.21. 13:18

Biztosan igazad van, kell még várni 5 évig, de én erre a mondatára emlékeztem az orvosnak. Kontrollokra vissza kell járni, azt tudom. Közel egy év óta gyakorlatilag virusmentes vagyok, de addig amíg a protokoll szerint ki nem mondható a gyógyultság nem is fogják kimondani.  májusban a teljes vírusmentességet kimondhatják ha meg lesz. …ezek szerint erre van mód. Elmentem egy májspecialistához ,aki a szépen javuló véreredményeim megnézve lassan és érthetően a számba rágta, hogy próbáljam elfogadni, hogy meggyógyult a májam.

 

#17667 Rozsa62 hozzászólása: 2014.04.21. 09:39

Szia Andris!Írtad,hogy 2014 januárban hagytad a kezelést abba,májusba teljes gyogyultá nyilvánítanak,ha minden igaz.Ezt én nem értem,nekem azt mondták hogy 5évnek kell eltelni hogy azt lehessen mondani meggyogyult.Rózsa62

 

#17666 Andris hozzászólása: 2014.04.15. 16:47

Kedves Rózsa!

A vírusszámlálás nálam ha jól emlékszem a második, majd a hatodik héten történt meg. Ezután a befejezést (egy évig tartott a kezelés) követő 3. hónapban és majd a 6. hónapban várható. Kitartást!

Kedves Kati!

Nórának igaza van, semmi féle gyógynövényes és homeopátiás megsegítést ne tanácsolnak. Krémekkel kell magunkat kezelni, öblögetőkkel,ezekről kaptam tájékoztatást. A körzeti orvos adhat gyógyszert de ezek is meghatározottak. Valóban gyakran szerettem volna segíteni magamon, mindig megbeszéltem az orvossal, van, amit nem szabad, mert ahogy írta Nóra gátolja a hatást.

 

Kedves Nóra!

Mindig erőt merítettem őszinte és szeretettel teli írásaidból.

Most is hálásan köszönöm kedvességedet  és együttérzésedet és örömöd kifejezését.

Annyira érzem ,hogy sikert hoz számodra is ez az út.Higgy benne!..és írj

Ölel andris

 

 

nora51
#17665 nora51 hozzászólása: 2014.04.14. 15:41

Gyerekek! Figyelem, figyelem!!! Aki éppen kezelés alatt áll, semmit ne rendeljen, még japán kristálygombát se anélkül, hogy az orvosával meg nem beszéli. Bármilyen étrendkiegészítő, csodaszer, gyógynövény, stb vagy legyengítheti, vagy felerősítheti az antivirális szerek hatását! Ez a VIMOR előadásain hangzott el hepatológus orvosaink szájából!!!!!!!

Ha a kezelésnek vége, és mindenáron szedni akarsz valamit, azt rendelsz, amit akarsz, de kezelés közben ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andris, szörnyű, amin átmentél a családoddal együtt. Reméljük, férjeddel együtt a teljes gyógyulást hozza el nektek a 2014-es év.

Szép Húsvétot Neked, és minden gyógytársunknak!

Szeretettel: nora51

#17664 KatiNemeth hozzászólása: 2014.04.14. 09:37

Szia Andris!   Gratulálok,hogy sikerült a hármassal vírusmentesnek lenned! nagyon jó ,hogy ilyen híreket is halluk,ill.olvasunk.Nekem még 4 hét van a kezelésből(hármas) és bízom benne , hogy sikerül véglegesen kilábalni ebből az utálatos dologból.                                  További szép napokat kívánok .Üdv:Kati

 

#17663 Rozsa62 hozzászólása: 2014.04.08. 14:07

Szia Andris!Olvasom hogy túl vagy a hármaskezelésen.Azt szeretném kérdezni,hogy hanyadik héten van vírusszámlálás,én most pénteken kezdem a harmadik gyogyszert szedni,victrelist,bocis vagyok,vagyis az 5. hétnél tartok.Üdv:Rózsa62

 

#17662 Agi_88 hozzászólása: 2014.04.05. 15:19

Itt az allergia!?

Rendelj japán kristálygombát, hogy elmúljanak a kellemetlen tünetek!

Elég egyszer megvennie, mert magától nő! :)

És 1héten belül az Öné!

2000ft/ 1adag

Ezenkívül még milyen betegségekre hat:

Idegbetegségek, belső daganatok, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, szklerózis multiplex, légzőszervek hurutos megbetegedései, gyomorgörcsök, krónikus bélgyulladások, májgyulladás, epebetegségek, hólyagproblémák, nehéz betegségek utáni lábadozás és a  krónikus női altesti betegségeknél is pozitív hatása van.

Elmulasztja a kiütéseket, ekcémák, magas vérnyomást, normalizálja a testsúlyt.

A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut. Finom és egészséges immunerősítő ital, mely a hasznos baktériumok segítségével helyreállítja a szervezet egészséges bélflóráját.

Naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.

Elérhetőségem:

agnes.takacs88@gmail.com

#17661 Dorina hozzászólása: 2014.04.02. 08:52

Szia Andris!

 

Ez nagyon szuper hír, kérlek májusban is jelezd majd, hogy mi volt a vizsgálaton.

Én ugyanilyen pozitívan állok a dolgokhoz és hiszem, hogy ez is csak a gyógyulást segíti…most várom az első vírusszámlálás eredményét.

Kitartást a továbbiakban is és jó egészséget!

Üdv:

 

Dorina

#17660 Andris hozzászólása: 2014.04.01. 19:02

Kedves Nóri, Johanna és “lez” !!

Köszönöm szavaitokat és higgyetek a gyógyulásban ,mert az öngyógyítás fontos!!!!Nekem is még hihetetlen ,de elárulom az első pánik és letargia után hinni akartam és tudtam.Örültem mindennek aminek lehetett, hálás lettem még a lehetőségért is ,hogy gyógyszert kaphatok.Dolgoztam ,és  hétvégén elfogadtam a segítséget. Munkahelyemen új voltam és vonszoltam magam de át kellett látnom mindent. Ez a kihívás jó is volt, mert nem volt időm gondolkodni sem!!! A hátterem segített, de otthon is minden omladozott….ráadásul szörnyű labilis lett az idegrendszerem.Néha elviselhetetlennek éreztem magam. A férjem súlyos betegségbe esett, a gyermekeim házassága romokban, nagyszülők közül mindketten haldokoltak és el is temettük őket. Éreztem, hogy 2014 csak jót hozhat.

Így lett….hiszen  ok okozati összefüggés is erősen fenn áll,mert minden mindennel összefügg persze ….tudjuk.

Ez a sorsunk és megküzdünk…ÉLÜNK!!!

sziasztok

ungarjohanna
#17659 ungarjohanna hozzászólása: 2014.03.31. 17:23

Nem tudom a 3-as kezelés milyen,mert én még csak a 2-nél tartok,de most is úgy érzme magam ,mitha lefutottam volna a maratoni távot,fáradt vagyok és levert a szám belül csupa seb.De reménykedem a győzelemben.

Ölelek minden sorstársat Johanna

lez53
#17658 lez53 hozzászólása: 2014.03.31. 15:30

Én is szívből gratulálok, és további boldog életet kívánok kedves Andris!

varoszoba2
#17657 varoszoba2 hozzászólása: 2014.03.31. 13:42

Nora51 válasza:

Andris, nagy szeretettel gratulálok neked! Olyan jó olvasni, mikor valakinek végre sikeres a kezelése! Kérlek, írd majd meg a teljes gyógyulttá nyilvánítást is, mert ez reményt ad azoknak, akik még reménykednek a hármaskezelés sikerességében!

Szeretettel: nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close